Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi kaç gün bence vucudu şaşırtmak için 1000 kalori alabilirsin canım
1 avuç yenilebilir kabak çekirdeğide
badem,fındık,ceviz de tüketebilirsin canım ara öğünlerinde
Badem zaten sabah ve öğlen toplam 20 tane yemiştim. O yüzden tavuk suyuna bulgur pilavı 4 kaşık 1 dilim ekmek yerine yedim.
**14.Takım 632.Etap***

Mavi95 (75.8/75.9/+0.1/%-0.13 )
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
dugi (56.2/56.1/0.1/%0.18)
kaptinn(58.8///%) sabit

antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.58)
cakilinannesi (76.3/74.5/1.8/%2.36)
Dlrykc (53.8/53.6/0.20/%0.37)
yellow girl (62.3///%) sabit
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.64)

14. Takım ortalaması : 0.477

@htc71 canım son hali kontrol edebilir misin?
Benim rakibem kim şimdi yalnız kaldım. Bayrama kadar 2,5 kilo verebilir miyim acaba? Bana rakip lazım.
Çok ağrım var kızlar ya hala anlamadım düşmeden mi âdetimde bitti sayılır ondan mı?
:mad:
Ortopediden randevu aldım haftaya gidicem ona ama geçici bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar içtiğim ilaçlar bile sadece hafifletiyor işe yaramadı.
İyi bir ortopedi doktoruna gitmen lazım. Zaman geçince bazı problemler ortaya çıkabilir. Olayın sıcağıyla anlaşılmayabilir. Bölgesel ağrı kesici pomatlar iyi gelir. Kantaron yağı da çok rahatlatıyor.

Badem zaten sabah ve öğlen toplam 20 tane yemiştim. O yüzden tavuk suyuna bulgur pilavı 4 kaşık 1 dilim ekmek yerine yedim.

Benim rakibem kim şimdi yalnız kaldım. Bayrama kadar 2,5 kilo verebilir miyim acaba? Bana rakip lazım.

İyi bir ortopedi doktoruna gitmen lazım. Zaman geçince bazı problemler ortaya çıkabilir. Olayın sıcağıyla anlaşılmayabilir. Bölgesel ağrı kesici pomatlar iyi gelir. Kantaron yağı da çok rahatlatıyor.
Ağrı kesici pomadın ne olduğunu bilmiyorum yarın eczaneye sorayım canım. Yaralarda hep kantaron yağı kullandım hiç ağrı kessin diye kullanmamıştım.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım.

Kızlar başarılı takımlara bakıyorum kişisel yüzdeleri ne kadar yüksek bizim ise çok düşük
Ne yapmamız gerek bilmiyorum ki bütün hafta yarı ac gezdim . En çok spor yapanlardan giriyim grupta . Zararlı hiçbirşey yemedim ama kilo veremuyorum versem de sadece 400 gr 500 gr napilir bi bilsek de yapsak

Canım ucukgenclik ucukgenclik senden önde ama sen onu yakalarsın o cok yavaş ilerliyor 😂😂 rakibin uçuk olsun

Ne yapmamız gerek bilmiyorum ki bütün hafta yarı ac gezdim . En çok spor yapanlardan giriyim grupta . Zararlı hiçbirşey yemedim ama kilo veremuyorum versem de sadece 400 gr 500 gr napilir bi bilsek de yapsak
Bu hafta perşembe ağır temizlikte dahil hiçbişey yapma canim bir de böyle dene
Bir de bir gün kabak detoksu yapabilir misin? Biraz olsun hızlandırır kilonu

Mavi95= 411 + 417.5 + 414 +442
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=180+240+295+250+460
dugi=80+180
ucukgenclik=
tgb1907=465+150+280
antiaging=172+112+257,5+31
Dlrykc= 515+415+350+492.5
SchonerDuft=
verano_porteno= 60+ 80

2400 ipsiz zıplama 300
200 ip atlama 40
20dk kardiyo 120
Toplam 460 puan

Kizlar bu hafta beşinci olduk
Sanki bu hafta pek dikkat etmedik zaten yediklerimizden de belliydi :KK20:
Ama bu hafta sıkı yönetim ilan ediyoruz, kaçamak yapan cezasına katlanacak bu ceza liste dışına cıkmaya kadar gidebilir 😱

Kizilbodur Kizilbodur seni ayrıca tebrik ederim canım haftaya yine aynı performası bekliyorum ❤

Kizlar bu hafta beşinci olduk
Sanki bu hafta pek dikkat etmedik zaten yediklerimizden de belliydi :KK20:
Ama bu hafta sıkı yönetim ilan ediyoruz, kaçamak yapan cezasına katlanacak bu ceza liste dışına cıkmaya kadar gidebilir 😱

Kizilbodur Kizilbodur seni ayrıca tebrik ederim canım haftaya yine aynı performası bekliyorum ❤
:KK37: :KK37:

Back
X