- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.041
Ayda kaç kilo oldu cnm senin verdiğin kilo ?Vücut şaşırıyor da ondan mı acabaabenim bırakmama daha çok var gerçi bakalım sende de olcak mıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayda kaç kilo oldu cnm senin verdiğin kilo ?Vücut şaşırıyor da ondan mı acabaabenim bırakmama daha çok var gerçi bakalım sende de olcak mıı
9 kiloydu canımAyda kaç kilo oldu cnm senin verdiğin kilo ?
Rekor valla helal olsun9 kiloydu canım
Benim için de rekor oldu buu.Rekor valla helal olsun
Badem zaten sabah ve öğlen toplam 20 tane yemiştim. O yüzden tavuk suyuna bulgur pilavı 4 kaşık 1 dilim ekmek yerine yedim.bi kaç gün bence vucudu şaşırtmak için 1000 kalori alabilirsin canım
1 avuç yenilebilir kabak çekirdeğide
badem,fındık,ceviz de tüketebilirsin canım ara öğünlerinde
Benim rakibem kim şimdi yalnız kaldım. Bayrama kadar 2,5 kilo verebilir miyim acaba? Bana rakip lazım.**14.Takım 632.Etap***
Mavi95 (75.8/75.9/+0.1/%-0.13 )
ucukgenclik (66.2/66/0.2/%0.30)
dugi (56.2/56.1/0.1/%0.18)
kaptinn(58.8///%) sabit
antiaging (68.9/68.5/0.4/%0.58)
cakilinannesi (76.3/74.5/1.8/%2.36)
Dlrykc (53.8/53.6/0.20/%0.37)
yellow girl (62.3///%) sabit
Verano_porteno (62.6/62.2/0.4/%0.64)
14. Takım ortalaması : 0.477
@htc71 canım son hali kontrol edebilir misin?
İyi bir ortopedi doktoruna gitmen lazım. Zaman geçince bazı problemler ortaya çıkabilir. Olayın sıcağıyla anlaşılmayabilir. Bölgesel ağrı kesici pomatlar iyi gelir. Kantaron yağı da çok rahatlatıyor.Çok ağrım var kızlar ya hala anlamadım düşmeden mi âdetimde bitti sayılır ondan mı?
Ortopediden randevu aldım haftaya gidicem ona ama geçici bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar içtiğim ilaçlar bile sadece hafifletiyor işe yaramadı.
Ben sadece sporla 3 ayda 3 kilo verebilmiştim.Benim için de rekor oldu buu.ama şöyle bir şey var. Ben hayatımda ilk defa böyle spor yaparak kilo veriyorum. Ya yalnızca diyet yapardım. Ya da yürüyüş yapardım ekstra
![]()
![]()
Ağrı kesici pomadın ne olduğunu bilmiyorum yarın eczaneye sorayım canım. Yaralarda hep kantaron yağı kullandım hiç ağrı kessin diye kullanmamıştım.Badem zaten sabah ve öğlen toplam 20 tane yemiştim. O yüzden tavuk suyuna bulgur pilavı 4 kaşık 1 dilim ekmek yerine yedim.
Benim rakibem kim şimdi yalnız kaldım. Bayrama kadar 2,5 kilo verebilir miyim acaba? Bana rakip lazım.
İyi bir ortopedi doktoruna gitmen lazım. Zaman geçince bazı problemler ortaya çıkabilir. Olayın sıcağıyla anlaşılmayabilir. Bölgesel ağrı kesici pomatlar iyi gelir. Kantaron yağı da çok rahatlatıyor.
Şuan ben o kadar bile vermedim sanırımBen sadece sporla 3 ayda 3 kilo verebilmiştim.![]()
Ikisi bir çok etkili oluyor cnm devam etBenim için de rekor oldu buu.ama şöyle bir şey var. Ben hayatımda ilk defa böyle spor yaparak kilo veriyorum. Ya yalnızca diyet yapardım. Ya da yürüyüş yapardım ekstra
![]()
![]()
Ne yapmamız gerek bilmiyorum ki bütün hafta yarı ac gezdim . En çok spor yapanlardan giriyim grupta . Zararlı hiçbirşey yemedim ama kilo veremuyorum versem de sadece 400 gr 500 gr napilir bi bilsek de yapsakKızlar başarılı takımlara bakıyorum kişisel yüzdeleri ne kadar yüksek bizim ise çok düşük
CanımBadem zaten sabah ve öğlen toplam 20 tane yemiştim. O yüzden tavuk suyuna bulgur pilavı 4 kaşık 1 dilim ekmek yerine yedim.
Benim rakibem kim şimdi yalnız kaldım. Bayrama kadar 2,5 kilo verebilir miyim acaba? Bana rakip lazım.
İyi bir ortopedi doktoruna gitmen lazım. Zaman geçince bazı problemler ortaya çıkabilir. Olayın sıcağıyla anlaşılmayabilir. Bölgesel ağrı kesici pomatlar iyi gelir. Kantaron yağı da çok rahatlatıyor.
Bu hafta perşembe ağır temizlikte dahil hiçbişey yapma canim bir de böyle deneNe yapmamız gerek bilmiyorum ki bütün hafta yarı ac gezdim . En çok spor yapanlardan giriyim grupta . Zararlı hiçbirşey yemedim ama kilo veremuyorum versem de sadece 400 gr 500 gr napilir bi bilsek de yapsak
Gözlerinle nişan al ve ateş etYine eşimin teyzesinin kizi karşımda yine yiyorcipsler çiğdemler ve tiroidleri cok calistigi icin zapzayif
Sülalede tek zayıf olmak istiyordur sen uyma onaYine eşimin teyzesinin kizi karşımda yine yiyorcipsler çiğdemler ve tiroidleri cok calistigi icin zapzayif
Kizlar bu hafta beşinci olduk
Sanki bu hafta pek dikkat etmedik zaten yediklerimizden de belliydi
Ama bu hafta sıkı yönetim ilan ediyoruz, kaçamak yapan cezasına katlanacak bu ceza liste dışına cıkmaya kadar gidebilir
Kizilbodur seni ayrıca tebrik ederim canım haftaya yine aynı performası bekliyorum ❤