Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkürler kızlar, sadece birazcık öksürük vardı kontrol amaçlı götürdük bronşit dedi zatüreden şüphelendi biz şok olduk basit bi öksürüktü oysa ki (daha öncede bronşit olmuştu ama o öksürük çok başkaydı) anlamadık bizde güvenmediğimiz bi doktor olmasa ilaçları bile kullanmayacağız o derece bişeyi yok kızımın, kreşteki öğretmeni bile şaşırdı hafif bi soğuk algınlığıdır diye düşünmüştüm diye
Cok gecmis olsunn kuzum oncedinde bronsit olduysa dikkat etmek gerekiyo bnm yegenlerimin 2 si bronsitli azicik soguk alinca hemen hirilti fln bssliyo

inek sütü kabız yapar mı kızlar. 1hafyadir her akşam içiyorum bu sürede sadece 2 kez falab wcye çıktım
ama sadece 1 bardak içiyorum
öğlen yoğurt da yedigim oluyor. süt mü böyle yaptı acaba

teşekkürler kızlar, sadece birazcık öksürük vardı kontrol amaçlı götürdük bronşit dedi zatüreden şüphelendi biz şok olduk basit bi öksürüktü oysa ki (daha öncede bronşit olmuştu ama o öksürük çok başkaydı) anlamadık bizde güvenmediğimiz bi doktor olmasa ilaçları bile kullanmayacağız o derece bişeyi yok kızımın, kreşteki öğretmeni bile şaşırdı hafif bi soğuk algınlığıdır diye düşünmüştüm diye
Allah korusun onu çok geçmiş olsun.

inek sütü kabız yapar mı kızlar. 1hafyadir her akşam içiyorum bu sürede sadece 2 kez falab wcye çıktım
ama sadece 1 bardak içiyorum
öğlen yoğurt da yedigim oluyor. süt mü böyle yaptı acaba
Süt beni de kabız yapıyor canım. Laktozsuz dene bir de istersenn

Günaydın bu arada herkesee. Kızlar tartıldım 73.8 çıktımmm. Dünden beri 1.4 kilo gitmiş ben şok. Tabi ben dün bi de kucağımda çakıl çarşı dolaştım çok yoruldum. Biraz da onun nimeti sanırım. Neyseki şu an 700gr eksideyim :KK36:
ödem varmış canım p.tesi demek ki
süper gidiyosun kuzum spor yapmak sana çok iyi geliyor

Cok gecmis olsun kuzum ateşi falan cikti mi cabucak atlatin Insallah :dua:
kanında da mikrop çıktı ama ateş yapmadı ilginç ki
dün tekrar kontrole götürdüm çok iyi toparlamış dedi
balgam için iğne vermişti 3 tane oda gitti öksürüğüde geçti ama ilaçlara bi süre daha devam
çok saol canım :KK36:
Cok gecmis olsunn kuzum oncedinde bronsit olduysa dikkat etmek gerekiyo bnm yegenlerimin 2 si bronsitli azicik soguk alinca hemen hirilti fln bssliyo
evet canım okula başlayınca geçen sene hastalıklarda başlamıştı
kışın bir kere daha olmuştu bronşit ama kesinlikle böyle değildi çok daha ağırıymış demekki
eve buhar makinesi alıcam artık kışın biraz rahat eder
tugbaFB tugbaFB cokcok geçmiş olsun canım
saol kuzum :KK36:

kanında da mikrop çıktı ama ateş yapmadı ilginç ki
dün tekrar kontrole götürdüm çok iyi toparlamış dedi
balgam için iğne vermişti 3 tane oda gitti öksürüğüde geçti ama ilaçlara bi süre daha devam
çok saol canım :KK36:

evet canım okula başlayınca geçen sene hastalıklarda başlamıştı
kışın bir kere daha olmuştu bronşit ama kesinlikle böyle değildi çok daha ağırıymış demekki
eve buhar makinesi alıcam artık kışın biraz rahat eder

saol kuzum :KK36:
Belki baslangictir ilerlemesn diye ilac vermistr doktor da rabbim korusun meleklerimizi 🤲 buhar makinasi artik sart bence bizde oype hastalik yok sukur ama bende almak istiyorum rahatlatiyo cocuklari hasta olunca

Back
X