Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın bu arada herkesee. Kızlar tartıldım 73.8 çıktımmm. Dünden beri 1.4 kilo gitmiş ben şok. Tabi ben dün bi de kucağımda çakıl çarşı dolaştım çok yoruldum. Biraz da onun nimeti sanırım. Neyseki şu an 700gr eksideyim :KK36:
Valla senin hızına ınanamiyorum. Ben 75 den inemedim sen 78 den geldin 73 lere hemde 2 haftada . Çok şanslısın değerini bil ben ortadan çatlasam da asla böyle kilo veremiyorum 😁biraz kıskanmış olabilirim 😳:KK33::KK62::p nazar değmesin maşallah:KK36:

Kızlar ben ne yapacağım ya iyice çıkmazdayım kilom dün akşam 78.1 cıktı geçtiğimiz perşembe ac karna 75.3 tu cuma 75.9 pazartesi 77.7 cıktı git gide artıyor oysa pazar günü bile spor yaptım. Haftasonu biraz kacamK oldu ama 77.7 yi hak edecek kadar değil . 2 kilo 400 gram 4 günde almis gösteriyor tartı .
Vücudum 78 değil 74 75 gibi ama tartı çok ilginç şeyler gösteriyo . Napcam nasıl zayfliycm niye kilo veremuyorum versem bile neden artık haftada 500 gramdan daha fazla veremiyorum sasirdim .

Kızlar ben ne yapacağım ya iyice çıkmazdayım kilom dün akşam 78.1 cıktı geçtiğimiz perşembe ac karna 75.3 tu cuma 75.9 pazartesi 77.7 cıktı git gide artıyor oysa pazar günü bile spor yaptım. Haftasonu biraz kacamK oldu ama 77.7 yi hak edecek kadar değil . 2 kilo 400 gram 4 günde almis gösteriyor tartı .
Vücudum 78 değil 74 75 gibi ama tartı çok ilginç şeyler gösteriyo . Napcam nasıl zayfliycm niye kilo veremuyorum versem bile neden artık haftada 500 gramdan daha fazla veremiyorum sasirdim .
Bence gerçekten diyetisyene gitmelisin eğer imkanın varsa. Bi de başka bi yerde tartılmayı da dene. Eşin de tartılıyor mu aynı tartıda?

İşiniz çok zor kızlar eskiden buhar mı vardı teknoloji gelişti hastalık çeşidi arttı tedavi zorlaştı sanki tedavi bulundukça daha başka hastalıklar türedi
Soğuk buhar makinesi konusunda doktorumuz uyarıda bulunmuştu. Çok sık kullanmak enfeksiyonun akciğerlere ilerlemesine sebep oluyırmuş. Öksürük kesiliyor ama bazen ennfeksiyon devam ediyor bu durum sıkıntı oluyor. Sonuçta öksürük vücudun bir tepkisi. Alerjik olaylarda farklı ama.

Kızlar kedim sağ yanağını kaşırken tüyleri kaldırmış derisini yırtıp kanatmış kantaron sürdüm. Yürek çok yedi acaba o kaşıntı yapıyor olabilir mi? Veteriner parazit yapmayan tek şey yürektir dedi ama o da kaşıntı yaptı bizimkinde :110::mad:
Allerjiye sebep olduysa belki. Devamlı evde mi kedicik?

Soğuk buhar makinesi konusunda doktorumuz uyarıda bulunmuştu. Çok sık kullanmak enfeksiyonun akciğerlere ilerlemesine sebep oluyırmuş. Öksürük kesiliyor ama bazen ennfeksiyon devam ediyor bu durum sıkıntı oluyor. Sonuçta öksürük vücudun bir tepkisi. Alerjik olaylarda farklı ama.

Allerjiye sebep olduysa belki. Devamlı evde mi kedicik?
Evde canım. Dışarı tek başına hiç çıkmıyor. Balkonda oturuyor bazen. Haftada 2 gün kucağımda dışarı çıkarıyorum fakat hiçbir yere bırakmıyorum yürütmüyorum mikrop kapmasın diye. O da zaten yürümeyi pek sevmiyor eve dönmek istiyor. Fakat anlamadım cumartesi günü yürüyüşe çıktığımda kucağımda çıktık. Bu yani

Evde canım. Dışarı tek başına hiç çıkmıyor. Balkonda oturuyor bazen. Haftada 2 gün kucağımda dışarı çıkarıyorum fakat hiçbir yere bırakmıyorum yürütmüyorum mikrop kapmasın diye. O da zaten yürümeyi pek sevmiyor eve dönmek istiyor. Fakat anlamadım cumartesi günü yürüyüşe çıktığımda kucağımda çıktık. Bu yani
Başka bir şey dokunmuş olabilir mi acaba? Ne dokunur bilmiyorum gerçi. Biz kedimize kendi mamasından veriyoduk hep. Sadece balığı çok sevdiği için evde balık pişerse ondan yerdi. Üzüldüm devam etmez geçer umarımm

Kızlar kedim sağ yanağını kaşırken tüyleri kaldırmış derisini yırtıp kanatmış kantaron sürdüm. Yürek çok yedi acaba o kaşıntı yapıyor olabilir mi? Veteriner parazit yapmayan tek şey yürektir dedi ama o da kaşıntı yaptı bizimkinde :110::mad:
Çok yerse dokunabilir cnm gecmis olsun

Başka bir şey dokunmuş olabilir mi acaba? Ne dokunur bilmiyorum gerçi. Biz kedimize kendi mamasından veriyoduk hep. Sadece balığı çok sevdiği için evde balık pişerse ondan yerdi. Üzüldüm devam etmez geçer umarımm
Ağzında yara vardı o yüzden yaş mama vermemizi istedi. Eskiden severek yediği mamayı bile yemez oldu bende öneride bulunmasını istedim yürek dedi. Önceki gün 424 gram yedi. Dün 234 gram yedi. Ekstra kümes hayvanlı yaş mama verdim. Fakat onu az yedi. 30 gramda bugün salam yedi. Balığı bizimkide severek yiyor. Of of

Puhaha 😁bi tatile gitti unuttu bizi biz tatilde bole miydik arada girer yazardık blonde ambition blonde ambition :KK67: 😊
blonde ambition blonde ambition deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi :KK70:
yok işte B Baharyagmuru35 kaç kalıp çikolata yemiş :-), sporda neler yapmış
tubi beni yakalamış mı
ucukgenclik ucukgenclik yine yiyip yiyip hangi detoksa başlamaya niyetlenip vazgeçmiş
A antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
kaptinn kaptinn kahvaltıda kaç ekmeği gömmüş
Kizilbodur Kizilbodur bu hafta yine kaç kilo vermiş
htc71 htc71 hala kilo almaya devam ediyor mu
melisa- melisa- hala kilo vermeye devam ediyor mu
D dugi ve D Dlrykc zaten zayıflar nasıl böyle zayıf olabiliyorlar :KK48:
ne yani kız tatilde bunları mı düşünsün istiyorsun :KK70::KK70:

tubi beni yakalamış mı
ucukgenclik ucukgenclik yine yiyip yiyip hangi detoksa başlamaya niyetlenip vazgeçmiş
A antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
:KK70: :KK70: çok merak ediyorum. Gerçekten kilo verip mi döncek acabaa

tubi beni yakalamış mı
😁😁😁valla sıcakta pişiyoruz bu sıcakta evde bütün gün yalnız oturup bi de sporda canım.cikiyor yine kilo veremiyorum hiç düşünmesin keyfine baksin bence de 😁tatilsizlik zor

:KK70: Tekne turları dönüyor kızlar. Müzik sesiyle bende evde of çekiyorum. Efkarlandım bir zayıflama çayı patlatayım bari.:KK70:
Beceriksiz ben birşey başarıpta irade sağlayamayan ben.
Ben de spor.salonu öncesi evde spor yapıcaktım ama bütün gün hiçbirşey yapmadan bomboş oturdum dün bütün gün gece yalnız yalnız oturdum hala yalnızlığa devam cnm.cok sıkıldı ya

Back
X