Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende evde kediyle oynadım biraz evin içinde koşturuyoruz her yeri toz duman yaptık. Sıkıntıdan resmen bende kafayı yedim. Bugün kitaba başlasam biterdi şuan. Evi süpürüp silesim dahi yok. Sabah yürüyüşümü bile yapmadım bugün :mad:

@yellow girl deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi :KK70:
yok işte B Baharyagmuru35 kaç kalıp çikolata yemiş :-), sporda neler yapmış
tubi beni yakalamış mı
ucukgenclik ucukgenclik yine yiyip yiyip hangi detoksa başlamaya niyetlenip vazgeçmiş
@antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
@kaptinn kahvaltıda kaç ekmeği gömmüş
@cakilinannesi bu hafta yine kaç kilo vermiş
@htc71 hala kilo almaya devam ediyor mu
melisa- melisa- hala kilo vermeye devam ediyor mu
@dugi ve @Dlrykc zaten zayıflar nasıl böyle zayıf olabiliyorlar :KK48:
ne yani kız tatilde bunları mı düşünsün istiyorsun :KK70::KK70:
Ahahhahaha ya tubii bayılıyorum sana ya ahahahha :KK70::KK70:valla çatlıyom burda kız girmedik deniz basmadık yer bırakmadı bodrumda ben daha ayağımı suya sokamadım şurda yaz bitti ahahahah vermiyorum artık ya 61.3te durdu çokta üstüne düşmüyorum artık :uykucu:

Kızlar size bir şey sorucam şimdi ben unlu mamulleri seviyorum bunu unutturacak aklıma ekmeği getirmiycek bir diyet programı biliyor musunuz? Yumurta yersem kesin ekmekte yiyorum. Yumurtasız bir yöntem ne önerirsiniz

Kızlar size bir şey sorucam şimdi ben unlu mamulleri seviyorum bunu unutturacak aklıma ekmeği getirmiycek bir diyet programı biliyor musunuz? Yumurta yersem kesin ekmekte yiyorum. Yumurtasız bir yöntem ne önerirsiniz
Valla canım yumurtasız diyosun ama benm zayflamamda püf noktam spor ve yumurta diyebilirim kendini alıştırmaya çalış ben hala her gün 3 yumurtadan omlet yiyorum ekmekte yemiyorum beni abartmıyorum akşam yemeğine kadar tutuyo

Valla canım yumurtasız diyosun ama benm zayflamamda püf noktam spor ve yumurta diyebilirim kendini alıştırmaya çalış ben hala her gün 3 yumurtadan omlet yiyorum ekmekte yemiyorum beni abartmıyorum akşam yemeğine kadar tutuyo
Yumurtanın kokusu tadı beni mahvediyor. Bu sabah bende iki yumurta yedim hala acıkmadım kabul ediyorum tok tutuyor ama ben yanında ekmek yiyerek onun tadını bastırıyorum ya da pul biberi kekiği boca ediyorum.

Back
X