- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.281
Ip de atlayasım yok bugün mayısık mayısık yatıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüketiyorum cnm bilmiyorum anlamadım ya Nolck bilmiyrmm iyice çıkmaza girdi zayiflayamiyorumB Baharyagmuru35 canım sen sıvı çok tüketmiyor musun? Neden artısın bugünde dün o kadar spor yapmışsın halbuki
Yok hersey normalB Baharyagmuru35 canım karaciğerinde bir sorun yok dimi o da kilo vermeyi engelliyormuş
Eşin gelmedi mi dahaBen de spor.salonu öncesi evde spor yapıcaktım ama bütün gün hiçbirşey yapmadan bomboş oturdum dün bütün gün gece yalnız yalnız oturdum hala yalnızlığa devam cnm.cok sıkıldı ya
7 bckta geliyor . Dün gece 1 de geldi adam mallari tasttrip bi de indirtmis bugün de gitcez sen de gel diyor adam zengin Parasınii verip bi adam tutsun bi adam bu nasıl bi iş anlamadım . Hizmetcisiyiz sanki yardım da bi yere kadarEşin gelmedi mi daha
Daha çok varmış. Spor salonundan çıkışta o mu seni alıyor7 bckta geliyor
Evwt cnm cok isi olup gecikmezse o aliyorDaha çok varmış. Spor salonundan çıkışta o mu seni alıyor
Oturdum kaldım hiç bi iş yapmadım sporda yapmadım mayistimya bisey yapasım yok istek var halim.yok spor icinDaha çok varmış. Spor salonundan çıkışta o mu seni alıyor
Aynen 5 bck gibi çıkıyorum 6 da varıyorum 7 bcga kdr spordayim bugün biraz erken gidebilirim çok bunaldimO yüzden sende geç gidiyorsun
ArasaydinSözde babamla denize gitcektik o da beni ekti resmen evde bekliyorum onu.
Kedi bile kapıda onu bekliyor gelsin diye.![]()
Aradım arkadaşının yanındaymış gelcekmiş hep yalan babası da aynı sevgilisi de aynı erkekler hep aynıArasaydin![]()
Ahahhahaha ya tubii bayılıyorum sana ya ahahahha@yellow girl deniz kum güneş kızı eşi napsın bizi
yok işte B Baharyagmuru35 kaç kalıp çikolata yemiş, sporda neler yapmış
tubi beni yakalamış mı
ucukgenclik yine yiyip yiyip hangi detoksa başlamaya niyetlenip vazgeçmiş
@antiaging yine hangi tatlıdan 2-3 çatal almış (o şekersiz 21 güne başladığını bilmiyordur muhtemelen)
@kaptinn kahvaltıda kaç ekmeği gömmüş
@cakilinannesi bu hafta yine kaç kilo vermiş
@htc71 hala kilo almaya devam ediyor mu
melisa- hala kilo vermeye devam ediyor mu
@dugi ve @Dlrykc zaten zayıflar nasıl böyle zayıf olabiliyorlar
ne yani kız tatilde bunları mı düşünsün istiyorsun![]()
Valla canım yumurtasız diyosun ama benm zayflamamda püf noktam spor ve yumurta diyebilirim kendini alıştırmaya çalış ben hala her gün 3 yumurtadan omlet yiyorum ekmekte yemiyorum beni abartmıyorum akşam yemeğine kadar tutuyoKızlar size bir şey sorucam şimdi ben unlu mamulleri seviyorum bunu unutturacak aklıma ekmeği getirmiycek bir diyet programı biliyor musunuz? Yumurta yersem kesin ekmekte yiyorum. Yumurtasız bir yöntem ne önerirsiniz
Yumurtanın kokusu tadı beni mahvediyor. Bu sabah bende iki yumurta yedim hala acıkmadım kabul ediyorum tok tutuyor ama ben yanında ekmek yiyerek onun tadını bastırıyorum ya da pul biberi kekiği boca ediyorum.Valla canım yumurtasız diyosun ama benm zayflamamda püf noktam spor ve yumurta diyebilirim kendini alıştırmaya çalış ben hala her gün 3 yumurtadan omlet yiyorum ekmekte yemiyorum beni abartmıyorum akşam yemeğine kadar tutuyo
Buyur gel canım. Senin içinde güzel bir değişiklik olacakkizlar ben kararimi verdim türkiyeye gidiyorum![]()