Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu zenginler ne kadar görgüsüz ya hammal niyetine dükkanı bize taşıtiyo 3 kuruş vermemek için adam tutmayıp . Burda gelmiş yeri geliyo bir gece de 2 bin tl hesap ödüyorum diye hava attigini sanıyo ne gereksiz insanlar var ya

Bu zenginler ne kadar görgüsüz ya hammal niyetine dükkanı bize taşıtiyo 3 kuruş vermemek için adam tutmayıp . Burda gelmiş yeri geliyo bir gece de 2 bin tl hesap ödüyorum diye hava attigini sanıyo ne gereksiz insanlar var ya
Onlar zamanında kesin çok aşağlandığı için ölene kadar kötü olmanın başarı olduğuna inanıyorlar. Kendilerine boş boş her yere harcarlar çalışanlarına 5 lira fazla verince gözleri dışarı çıkar canım.

29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz

Mavi95= 568+257.5
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300
Dlrykc=
verano_porteno=

4000 ipsiz zıplama 500
35dk kardiyo 210
Toplam 710 puan

Ahahhahaha ya tubii bayılıyorum sana ya ahahahha :KK70::KK70:valla çatlıyom burda kız girmedik deniz basmadık yer bırakmadı bodrumda ben daha ayağımı suya sokamadım şurda yaz bitti ahahahah vermiyorum artık ya 61.3te durdu çokta üstüne düşmüyorum artık :uykucu:
:KK70: :KK70:
valla kız gezmedik yer bırakmadı :-)
bende daha ayağımı suya sokmadım bakalım hafta sonu niyetimiz var ama inşallah diyelim :dua:
kilon içinde boyuna göre çok bile iyisin canım almamaya çalış yeter
Mezun olana da kurtulus yok :KK70:kiz gecen hafta 1.1 kiloyu kim verdi :deli:aceba
ama o bilmiyor ne kadar verdiğini :KK70:
en son aldığında kalmıştır :-)
Bende şimdi kasabada cinayeti izliyorum en azından cesetler acıktırmıyor :KK70:
aaaa o kadar kanal gezdim korku filmi aradım bulamadım yattım kaçırmışım :110:
Sonunda 65.8 gördümmmmmm.:KK71::KK36:
:halay::halay:

Back
X