Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70:
valla kız gezmedik yer bırakmadı :-)
bende daha ayağımı suya sokmadım bakalım hafta sonu niyetimiz var ama inşallah diyelim :dua:
kilon içinde boyuna göre çok bile iyisin canım almamaya çalış yeter

ama o bilmiyor ne kadar verdiğini :KK70:
en son aldığında kalmıştır :-)

aaaa o kadar kanal gezdim korku filmi aradım bulamadım yattım kaçırmışım :110:

:halay::halay:
İnşallah bişey çıkmaz keyifle gidersiniz canım bizde bayramdan snra niyetliyoruz da daha çok var kış gelir biz gidene kadar ahahhaha 😂
Çok sağol canım tamamen bırakmadım diyeti aynı devam ediyorumda pek spor yapmıyodum dün başladm gene belki biraz daha inerim sendr durumlar nasıl son kilon gözümden kaçtı

İnşallah bişey çıkmaz keyifle gidersiniz canım bizde bayramdan snra niyetliyoruz da daha çok var kış gelir biz gidene kadar ahahhaha 😂
Çok sağol canım tamamen bırakmadım diyeti aynı devam ediyorumda pek spor yapmıyodum dün başladm gene belki biraz daha inerim sendr durumlar nasıl son kilon gözümden kaçtı
Deniz memleketinde yaşayıpta girememek ne kadar kötü 😀 gecen sene kizim kücuk oldugundan tatilden hic anlamadık bu sene o nedenle tatil planı yapmadık ama pişmanda olmadık degil 😞
Diyet yapamıyorsan bile sporu aliskanlik haline getir canim bende 65 lerdeydim en son yedek tartımında bozmadıysam 😂 pili bitti 😞 pil almadim daha ama yememe cok dikkat ediyorum aldigimi düsünmüyorum bana da süpriz olacak bakalim
Bi tartılıyormuşum blonde ambition blonde ambition ü geçmiş oluyormuşum 😂😂

Deniz memleketinde yaşayıpta girememek ne kadar kötü 😀 gecen sene kizim kücuk oldugundan tatilden hic anlamadık bu sene o nedenle tatil planı yapmadık ama pişmanda olmadık degil 😞
Diyet yapamıyorsan bile sporu aliskanlik haline getir canim bende 65 lerdeydim en son yedek tartımında bozmadıysam 😂 pili bitti 😞 pil almadim daha ama yememe cok dikkat ediyorum aldigimi düsünmüyorum bana da süpriz olacak bakalim
Bi tartılıyormuşum blonde ambition blonde ambition ü geçmiş oluyormuşum 😂😂
Valla ya isyan ediyorm artık genelde akşamları inciraltına gidiyoruz eşime diyorum en sonunda atlıcam şurda yüzcem sonra da veba olup ölcem ama yapmama az kaldı ahahhaha :KK70: :KK70:
Valla ya ufak çocukla da ne kadar dingin bi tatil yapılabilir o da var ama ne kadar kötü yorucuda geçse hava değişimi moral olur ya
Kışlık yiyecek hazırlığına girişmiştik o yorgunluğu spora sayma cesaretinde bulundumda ben ondan 1 2 hafta spor yapmadm ama bi işe yaramamış :KK70::KK70:
Ahahhaha sen geçersin ya hatta geçmiş bile olabilirsin metabolizmana hayranım :KK70:

Valla ya isyan ediyorm artık genelde akşamları inciraltına gidiyoruz eşime diyorum en sonunda atlıcam şurda yüzcem sonra da veba olup ölcem ama yapmama az kaldı ahahhaha :KK70: :KK70:
Valla ya ufak çocukla da ne kadar dingin bi tatil yapılabilir o da var ama ne kadar kötü yorucuda geçse hava değişimi moral olur ya
Kışlık yiyecek hazırlığına girişmiştik o yorgunluğu spora sayma cesaretinde bulundumda ben ondan 1 2 hafta spor yapmadm ama bi işe yaramamış :KK70::KK70:
Ahahhaha sen geçersin ya hatta geçmiş bile olabilirsin metabolizmana hayranım :KK70:
Ahaha 😂 ayni ben bende köprünün birinden atlarım artik 😂 çocukla otel tatili olmuyor birsürü para veriyorsun ama hic bi aktivitesinden faydalanamıyorsun, yemeğini bile sırayla yiyorduk, otelin discosuna önce esim gidiyordu sonra ben 😂 başlarım böyle tatile dedi ve bu sene bakmadık hic
Eeee işin sırrı orda işte aman canımda çekti akşam yiyimde kokarca gibi geziyim biraz :KK53:
Yap kuzum bende yapicam valla ilk defada ekmeksiz yiyecem

Sen ucukgenclik ucukgenclik i cılbırı ekmeksiz tüketecegini mi düşünüyorsun 😂😂 cılbıra ekmegi bandırıp yiyeceksin 😋
Ya asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma:kızgın:

Ya asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma:kızgın:

hakikaten ya menemen ekmeksiz yenmiyor arkadaş tam buğday ekmegiyle yesem de beyaz ekmek olmadan alamıyorum o tadı 🤦🏻‍♀️

B Baharyagmuru35 sen kilo vermek isteyen birisin misafir gelsin birgün spor yapmazsın zaten yemek hazırla evi topla hazırla bunlarda senin için spor gibi olacak hiç oturmuycaksın. Hizmet etceksin yaptığından yemeyeceksin. Sürekli tabaklarını değiştir çayı her bardağı değiştir otur kalk bulaşık baya yorar bu şekilde seni

Ekmek hic aramam sadece kahvaltıda tüketirim hic bi yemeğin yanında ekmek tüketmem
Menemende ekmeksiz yerim ama çılbırı ekmeksiz ilk defa bugün yiyecem bakalim nasil olacak 😋😋

Cılbırın ne olduğunu bilmiyorum ama ben ancak peynirli omlet olursa yumurtayı seviyorum onu da dediğin gibi ekmeği çatal niyetine kullanıp ay ne leziz ne leziz :KK70: :rolleyes:
Yumurtayı kaynamış suya kırıp pisiriyosun sonra onu suzup yoğurdun üzerine alıyorsun üzerinede kırmızı biber tereyağında ohhh miss 😋😋

Ekmek hic aramam sadece kahvaltıda tüketirim hic bi yemeğin yanında ekmek tüketmem
Menemende ekmeksiz yerim ama çılbırı ekmeksiz ilk defa bugün yiyecem bakalim nasil olacak 😋😋
Benim de canım menemen çekti. Akşama yemek yapmaktan vazgeçtim. Menemen yapayım 🤣🤣🤣

Back
X