Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Seni mutlu etmiyor. Pazar günü seni gezdirmiyor, çat kapı misafir geliyor, banyodaki su ısıtıcısını sen taşıdın, mangal yakmayı beceremiyor, çok mu oldu ne
Kafan dağılsın kuzum biraz. Mutlu ol mutlu olmayı dene mutluluk kilo vermeyi tetikliyor
Bu yazdıkların küçük seyler bunlardan kimse boşanmaz . Eşim.beni mutlu ediyor şükür. En doğru adamı seçmişim diyorum hep . Cumartesi izinli biz cumartesileri geziyoruz cnm ondan . Mutlu olmamamin sebebi eşim değil kendimim. Evde çok sıkılıyorum bi uğraş bulmam lazım 😪

Bu yazdıkların küçük seyler bunlardan kimse boşanmaz . Eşim.beni mutlu ediyor şükür. En doğru adamı seçmişim diyorum hep . Cumartesi izinli biz cumartesileri geziyoruz cnm ondan . Mutlu olmamamin sebebi eşim değil kendimim. Evde çok sıkılıyorum bi uğraş bulmam lazım 😪
Birbirinizi sevdiğinizi biliyorum şakasına dedim zaten gül diye. Sen ne güçlükleri başardın. Bugünün seni üzmemesi için yazdım onları

Birbirinizi sevdiğinizi biliyorum şakasına dedim zaten gül diye. Sen ne güçlükleri başardın. Bugünün seni üzmemesi için yazdım onları
Sagol cnm of spora gidemeyip evde tikildim.bugun bi de herkesin tatil storylerini izl3mekten gına geldi bugün stres oldum tam.ysanlis anlama havamdayim kusura bakma Sagol moral vermeye çalıştığın icin❤

Zaten hergün yapıyorum bir gün olmaması büyük bisey hergün yapmam lazım bi de dun gece 1 de bira ıctim zorla ısmarladılar.
insanlar da ne salak ya içmek istemiyorum diyorsam istemiyorumdur hasetten çatlıyorlar herkes kilo alsın istiyorlar bzide gittik geçen iş çıkışı annemle misafirliğe. yede ye hadi ye şunu ye dedim benim midem kötü sonra yerim falan yemedim. yarın da doğum gününe çağırdılar diyor ki miden boş gel yemezsen bir daha bize gelme 🤦🏻‍♀️

Sagol cnm of spora gidemeyip evde tikildim.bugun bi de herkesin tatil storylerini izl3mekten gına geldi bugün stres oldum tam.ysanlis anlama havamdayim kusura bakma Sagol moral vermeye çalıştığın icin❤
Bende bugün çok berbat bir gün geçirdim mesela günüm hastanede geçti. Sonra babamın arkadaşının yanına gittik onlar tavla oynadı ben sıkıntıdan geberdim. Sonra eve geldik süpür sil topla çamaşır. Şimdi babam kediyle uyudu bende salatayı çok yediğim için vicdan azabı çekiyorum neden bütün tabağı yedim ben :sinirli: :KK70:

Bende bugün çok berbat bir gün geçirdim mesela günüm hastanede geçti. Sonra babamın arkadaşının yanına gittik onlar tavla oynadı ben sıkıntıdan geberdim. Sonra eve geldik süpür sil topla çamaşır. Şimdi babam kediyle uyudu bende salatayı çok yediğim için vicdan azabı çekiyorum neden bütün tabağı yedim ben :sinirli: :KK70:
yeterki çok yediğin salata olsun 🤣🤣

Salatadan nolucak cnm ya üzülme

insanlar da ne salak ya içmek istemiyorum diyorsam istemiyorumdur hasetten çatlıyorlar herkes kilo alsın istiyorlar bzide gittik geçen iş çıkışı annemle misafirliğe. yede ye hadi ye şunu ye dedim benim midem kötü sonra yerim falan yemedim. yarın da doğum gününe çağırdılar diyor ki miden boş gel yemezsen bir daha bize gelme 🤦🏻‍♀️
Manyaklar ya gerçekten ..yemezsen bizle gelme ne demekmiş defoit kendin ye deseydin

Kizlar ya regl olmak icin bana cok etkjli bi yontem soyler misiniz ? Hamilelik testi bile yaptm olmasi imkansizdi zatn cikmadi :D:D ben bu sislikle kilo fln veremiyorm hic boyle olmazdi dogumdn sonra 3 ay oldm bu 4. Aydi olmadim normal mi acaba boyle olmasi

Kizlar ya regl olmak icin bana cok etkjli bi yontem soyler misiniz ? Hamilelik testi bile yaptm olmasi imkansizdi zatn cikmadi :KK70::KK70: ben bu sislikle kilo fln veremiyorm hic boyle olmazdi dogumdn sonra 3 ay oldm bu 4. Aydi olmadim normal mi acaba boyle olmasi
B Baharyagmuru35 Yeşilçay önermişti sanki geçen gün bir arkadaşımız kekik suyu önermişti. Bende aspirin içiyorum. Kanı sulandırsın diye. Ginkgo biloba çayı varsa bende o da işe yarıyor. Ya da yoga yap SchonerDuft gibi yogada rahatlatır canım

yemem dedim de baktı ters ters 🤣🤣 her yerde herkeste var böyle akrabalar 😮😏🤷🏻‍♀️
Bizde en şişman torun ben olunca bana da doymadın mı sen daha gözüyle bakıyorlar. Hepsi benden büyük hepsi benden zayıftı. Zaten boylarıda uzun ah ahhhh efkarlandım ben en iyisi kahve içeyim belki WC götürür :KK70:

B Baharyagmuru35 Yeşilçay önermişti sanki geçen gün bir arkadaşımız kekik suyu önermişti. Bende aspirin içiyorum. Kanı sulandırsın diye. Ginkgo biloba çayı varsa bende o da işe yarıyor. Ya da yoga yap SchonerDuft gibi yogada rahatlatır canım
Bende asprin içiyorum ama benim mecburi hayat boyu . Pıhtı atmasın diye daha önce attı da yoğun bakımda yatmstm

Back
X