Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70:
valla kız gezmedik yer bırakmadı :-)
bende daha ayağımı suya sokmadım bakalım hafta sonu niyetimiz var ama inşallah diyelim :dua:
kilon içinde boyuna göre çok bile iyisin canım almamaya çalış yeter

ama o bilmiyor ne kadar verdiğini :KK70:
en son aldığında kalmıştır :-)

aaaa o kadar kanal gezdim korku filmi aradım bulamadım yattım kaçırmışım :110:

:halay::halay:
Dogru canim :KK70:kuzucugun nasil oldu :anne:

Ayy daha zorlayıcı değil mi ya hop diye yutası gelir insanın 😂

Yaa döndün mü özledim hoşgeldin canım tebrik ederim nasıl geçti tatilin takipçilerin olarak tubiyle bizim gözümüz kaldı biraz 😂😂
bu kızın tatilleri başladı ben ekledim yanlış zamandı bitince eklemem lazımdı :KK70: :KK70:

Üzüldüm canm inslh ödemdir. kv yide takma kimse memnun diil kv sinden ama oğullarının hatrına çekiyoruz🤣 yapacak bisi yok 😉 tatilde muhteşem geçti👌 çok güzel gezdik gene heryerine gece ayrı gündüz ayrı bodrumu alt üst ettik bol bol da eğlendik bol bol da yüzdük valla süperdi tatile doyduk bu yaz😊🤗 bende bodrum niyese iştahlandm🤣 Antalyada iştah pek yoktu burda öyle olmadı malesef pek dikkat edemedim yaaa bide zatn mutlaka ödemde çıkar hem tatil yolculuk hemde regleme 4gun kaldı ondan buraz ödem artısı da olur yani eksi çıkma ihtimalim sıfır sabit çıkarsam göbek atıcam😁😂🤣 inşlh yine 62-63 arası çıkarım
bi yemeğini yakaladım korkudan bidaha paylaşamadın dimi :KK70: :KK70:
önce resime bakıyordum sonra ne yediğine :KK70:

kızlar bi markanın rujunu çok övmüşlerdi kalıcı diye (bende ruj en fazla 1 saat kalır)
bende sabah gelirken deneyim bi ne kadar kalacak ona göre alırım dedim
sen git en koyusunu dene :skandal: aman allahım çıkmıyor ruj :olamaz: denemediğim yöntem kalmadı :KK53:
birde spor giyindim bordo bordo parlıyorum :oha:

Hahaha😂😂 bende bakıyorum napıyor bu fit olma yoluna giren hatunlar diye🤣🤣
tugbaFB tugbaFB gecmis olsun canım umarım kizin iyidir.
blonde ambition blonde ambition gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsun inşallah 🤗
Sağol canım 😊 bizde hala tubi ile 60lardan kurtulup fit olmaya çalışıyoruz 😂 sen nasılsın bakalım?

Back
X