Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bayram hedeflerimizi bayram sabahı mi bildiricez? Biz arefe gecesi yola çıkıyoruz da bayram sabahı tartılamıcam:KK43: arefe sabahı bildirsem sorun olur mu acaba?
olur kuzum bende arife günü bildirecem arife günü gecesi yolcuyuz bizde
(tabi önce bi pil almam lazım :-))

Eşime de ayrı bir tribe giresim var zaten zayifladik şimdi de kemiklerin sayılıyor yok bir deri bir kemik kaldın adam simdi de 5 kilo al diye tutturdu tabi ben bu oyuna gelmem🤣🤣🤣
Babamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsün sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderken

Son düzenleme:
Babamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsen sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderken
Yok kuzum geecekten öyle adamlar takıntı halinde dolaşıyor ona ne oluyorsa ben kilom ile mutluyum🤣

İnşallah canım naptın tartıldın mı sabah

Ahahhahaha olsun onun sayesinde bu senede gördük deniz kum güneş 😂😂
:KK70: ahahaahaa
Yok tatlım yarn sabah tartılcam ama görüntü ve kıyafetlerde hiç bir farklılık yada vücutta şişlik vs. Yok canm ondan hala 62civariyımdr diye düşünüyorum ama bakalım yarın görücez akmı karamı:KK70:
Tabiki bir dahaki yaz daha da güzel tatil olacak sende vermiş olup fit bir şekilde gideceksin. Hepinizin az kaldı hedefe biraz daha sıkın disinizi bitti bile ama tabi ki spor devam.

İnsan alışınca saati geldi mi spor yapmaya devam ediyor. Valla güzel bir vücut için spor şart onu anladım ben😍
Kesinle canım 👍 bundan 5 kilo daha az olsaydım ama sporsuz o kiloya inmiş olsaydım kesinlikle şuan ki kadar mutlu olmazdım sporun verdiği görüntü sıkılık,özgüven ve enerji bambaşka 👌 sporsuz bir hayat düşünemiyorum valla zaten bağımlılk yapyr

Valla şaka gibi bi rakam ne olsun 🤣🤣🤣
Canım sende şu anki boş zamanlarını degerlendir ben bekarken haftada iki kitap bitirirdim şimdi kitabın kapağını açacak zamanım yok. Oysa ki en sevdiğim hobimdi şimdi çocuklar uyusa da dinlensem diyorum 😂😂

Valla şu anki fırsatları iyi değerlendir çocuk olunca bu günleri çok arayacaksın🤗

Canım sende şu anki boş zamanlarını degerlendir ben bekarken haftada iki kitap bitirirdim şimdi kitabın kapağını açacak zamanım yok. Oysa ki en sevdiğim hobimdi şimdi çocuklar uyusa da dinlensem diyorum 😂😂

Valla şu anki fırsatları iyi değerlendir çocuk olunca bu günleri çok arayacaksın🤗
Onun eşi zaten çocuk gibi canım tam spora gitcek dün kızın başına iş aştı

Babamda anneme aynı şekilde gece 11 de masa hazırlıyor zorla anneme yediriyor. Dün gece annem dedi kıskanıyorsun dimi kilo aldın diye ama almıycam dedi. Babamda görürsün sen beni şişmanlattın bende her gece sana yediricem kilo alacaksın dedi. Güldüm yatağa giderken
arada sen kaynama da :KK70: :KK70:

:KK70: ahahaahaa
Yok tatlım yarn sabah tartılcam ama görüntü ve kıyafetlerde hiç bir farklılık yada vücutta şişlik vs. Yok canm ondan hala 62civariyımdr diye düşünüyorum ama bakalım yarın görücez akmı karamı:KK70:

Kesinle canım 👍 bundan 5 kilo daha az olsaydım ama sporsuz o kiloya inmiş olsaydım kesinlikle şuan ki kadar mutlu olmazdım sporun verdiği görüntü sıkılık,özgüven ve enerji bambaşka 👌 sporsuz bir hayat düşünemiyorum valla zaten bağımlılk yapyr
bence kesin almışındır :63::63:
mümkün değil almaman :KK47:

Ben napıyım kediyi kitabı aldım yatağıma geçtim. Sonra kedi bile dayanamadı gitti yanlarına çok zor çooookkkk. Babam en büyük destekçim dediğim adam en büyük düşmanım çıktı. :KK70:
sen zamanını babanla değil annenle geçirsen ip incecik olursun şimdiye :-)

Back
X