- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.761
Hatta bizim ehliyetimiz bilr yok. Yani eşimle benim.Bizim de yokda sen niye o zaman bakiyordun ki yeni mi alacaksiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta bizim ehliyetimiz bilr yok. Yani eşimle benim.Bizim de yokda sen niye o zaman bakiyordun ki yeni mi alacaksiniz
![]()
Yaa bayram çikolatasını buraya yazarken o şarkıyı söylüyordum ben de. Ne güzel tamamladın![]()
![]()
![]()
Size şöyle bir örnek daha vereyimm biraz daha gülün![]()
bu ramazan bayramında oturuyoruz halamla. halamın oğlu ailesiyle almanyada oturuyor, temmuz ayında gelcekler vs onu konuşuyoruz. Neyse küçük bi torunu var, buraya gelince bezi bıraktırcaklar, onun için netten klozete benzeyen lazımlık bakıyoruz. Abim dşyo ki Çakıla da alalım seneye lazım olur nasılsa. En az 20tl zamlanırmış, şimdiden alalım dursunmuş
![]()
Canım bakmamız lazim ama 2 olmamıştır listeye gireliTamam canım cuma seni bildirisiz izne ayıralım bencede tatilde zor olur haklısıntugbaFB uygun mu canm cuma izne ayıralım mı antiaging i ?
Arada ciddi fark var ama etek nasıl hala öyle durabiliyor anlamadımKızlar çok uykum var birşey buldum atıp çıkıyorum .
Biri ekim 2018
Biri bugün çekildi fotoğrafların
Etek aynı bluz farklı
Eki Görüntüle 2295355 bu ekım 2018
Eki Görüntüle 2295354 bu bugün cekilen
Bencede vücudun biraz rahatlasın. Tuzlu da yemezsinGünaydınlarrrrkizlar ben 100gr daha almışım. Spor yapmayıp bugün dinlesem mi acaba ne dersiniz?
![]()
Eski nick daha çok sevmiştimkullanıcı adımı değiştirdim bilginize![]()
Fotoya baktım ve direk aklımdan geçen cümle buyduArada ciddi fark var ama etek nasıl hala öyle durabiliyor anlamadım
daraltmistirFotoya baktım ve direk aklımdan geçen cümle buydu![]()
kalçası bacakları beli bariz incelmişArada ciddi fark var ama etek nasıl hala öyle durabiliyor anlamadım