Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hatta bizim ehliyetimiz bilr yok. Yani eşimle benim. :KK70: :KK70: :KK70: şimdi şöyle oldu biraz garip gelebilir. Ben de çok sorguladım, yok artık bi de koltuk mu alcaz dedim. Bayramda uzun yola çıkıyoruz ailecek. Abim araba kiralamış. Oto koltuğu da kiralıcaktık mecbur. Abinin de içine sinmedi tam bir yeğen düşkünü. Kiralanan iyi olmaz, hem kira parası vereceğimize satın alalım dedi. Bu arada 4 günlük kira parası 140tl falan sanırım. :KK70: sıkıştırdı beni de kaç gün netten baktık ettik. en son işte p.tesi gittik aldık. Ehliyet yok ama koltuk var. Mantığı da şu dayısının, her şey her geçen gün çok pahalanıyor. Keşke sen hamileyken alsaydık daha ucuza almış olurduk diyo. yarın öbür gün araba alırsak koltuk hazırda dursunmuş🤦‍♀️
:d:D hic aklima gelmedi bnm hamileykn almak ama mantikliyms bak illa yolculuklarda lazim olur :D

20190804_115926.jpg

Kızlarr bu da burda dursun. Telefonunuza ekran fotosu yapın :KK70::KK70:

Anneannesinde durcak. Dayısıaraba kiraladıkça kullanılır. Ya da araba alma planı da var. Yeğeni için çalışıyor resmen :KK70:
Ah yegenler yaaa ❤️ bnde mama sandalyelerini ana kucagini giysilerini herseylerini aldiydim bekarken simdi cikolata alamiyom parasizliktan :D

Son düzenleme:
Sunlardan bir bayram tabagi olsa :KK70: toplu diyet katliamı :confused:
2 baklava + su boregi + sarma + 1 tene de lokum = 785 kalori hayy masallah :ruh:
😂😂😂 Hazir kilo vermiskn bayrama kadar dayancm yapmayin lutfn :D
ben Mrsparanoid canim
Heh tm kuzu 👍
Evet onu da hatirliyorum ama yanlis kisiyi etiketlemissin bizim seker pancari buydu
SekerPancarii SekerPancarii mezun oldugum tarihlere baktim da ne cok konuşuyormuşuz :confused:4 gunde 50 küsür sayfa var
Aa yanls etket mi🙈 bn o zmnlar pc den giriyodum herkese yetisiyodm :D

D dugi cnm bu hafta sen sonuncu olmuşun ve bu hafta neden artı geldiğini aşağıdaki linteki gruba belirtmen gerekiyor 😞

B Baharyagmuru35 diğer yerlerde ciddi fark var ama alt göbek yani simit bölgen bir de kalçan da pek fark olmadımı o kısımlarda incelme az mı oldu? 1.fotoda kilon çok fazla fark çok belli ama o fotoda da alt göbek kısmı pek yok gibi sanki ondan alt göbek de çok daralma olmadımı acaba bide 2.de de zaten kalça hariç kilon iyi duruyor kalçan pek küçülmemiş galiba klaça ve simitte fark az olduğundan mı etek hala aynı acaba 🤔 geri kalan yerlerin de çok çok ciddi incelme kilo verme ve fark var 👍
Ya benim yanlarım çok var çıkıntılı onlar baya eridi ama hala var genetik ben 68 kiloykende var ondan hep orası yüzünden geniş duruyor en istemedigim yerim . Sanirim en son orasi eriyecek . Vucudumda en sevmedigim yerim o yan göbeğin yanındaki o simit bölgesi . Kalcam 8 cm inceldi gobek de 10 13 cm inceldi o yanlar başıma bela hergün hareket yapıyorum onlara özel

Evet ya üzüldüm. Yıllarca özel sektörde çalıştım arefe yok kurbanda vakıf vs kesimi olursa çalış milli bayramlarda çalış. Kendi kliniğimde zaten gecem gündüzüm yoktu. Sonunda devlet durağında biraz dinleniyoruz bakalım. Buradan emekli olurum diye düşünüyorum 10 yıl sonra. Darısı bütün isteyenlere olsun.

29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz

Mavi95= 568+257.5+0+550+490.5
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+395+740
dugi=240
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300+240+320
Dlrykc=
verano_porteno=

40 dakika yürüyüş, 60 dakika yüzme
Mesleğin ne canim
Kurumsal bi şirketteyim resmi tatillerde tatilim ama idari olunca olmuyor malesef

Ya benim yanlarım çok var çıkıntılı onlar baya eridi ama hala var genetik ben 68 kiloykende var ondan hep orası yüzünden geniş duruyor en istemedigim yerim . Sanirim en son orasi eriyecek . Vucudumda en sevmedigim yerim o yan göbeğin yanındaki o simit bölgesi . Kalcam 8 cm inceldi gobek de 10 13 cm inceldi o yanlar başıma bela hergün hareket yapıyorum onlara özel
Aynen canım en son gider ozaman inatçı bölgeler en son gidiyor ama merak etme kilo verdikçe orası da mutlaka gidecek oraya özel hareketlerde yapıyormuşsun zaten onlar etki eder birde simit bölgesinden vermek içik karbonhidrat ve şekeri tüketmemek yoğurdu bol tüketmek gerekli 👍 bacakların çok iyi incelmiş belinde öyle zaten şu kalça ve simit bölgen gitse tamam olacaksın 👍 bol bol pedal çevirme hareketi yap direk kalça ve simiti eritiyor

Mesleğin ne canim
Kurumsal bi şirketteyim resmi tatillerde tatilim ama idari olunca olmuyor malesef
Veteriner hekimim ama kamu personeliyim. Hekimlik yapmıyorum.
Ben izne çıkamıyor muyum şimdi. :KK43: Gerçi izin başıma bela oluyor. En son dönemedim kilo almıştım. Tatilimi kısa kesiyorum zaten en azından deniz tatilini. Tüm Egeyi dolaşacaktım ama her zaman olduğu gibi yandım. Silverdin krem kantaron yağıyla dolaşıyorum.
En azından dün ve bugünkü menümü yazmasam :KK57::KK48:. Kendimi izinde sanmıştım. Neyse 2 gün yetti. Yaptığım spora sayalım. Dün bugün 2 saat yüzme, 1,5 saat yürüme.

Back
X