Eki Görüntüle 2295509
internette buldum tam olarak burası o gördüğünüz gibi etekli fotomdada olduğu gibi benim.en büyük derdim ne ypicsm nasıl ertcem gerçi bölgesel erime yok sadece sikilasma var cardio ile eriyecekte büyük dert bu kısım başıma.
Her etek her tsort geniş görünüyor burası yüzünden . Belim ince kalcam aşırı çok değil.ama bu yanlar yüzünden kıyafetler genişten alıyor geniş gorunuyorum. Sırf burası yüzünden elbiselerin altına bu sıcakta korse giymekten sıkıldım. Tayt giyiyorum çıkıntılı çıkıntılı duruyor. Uzun tsortsuz tayt giyemiyorum. Biktimya annemde ablamda yok babaannemde vardı ona çekmişim . 68 kilo bile olsam oluyor ama tabi 75 kilodaki kadar olmaz .
Hani ağır yaşamlarda et parçaları bağımsız buyuyorya oturunca aynada bakıyorum ayrı bir bolum gibi bu iki yer yağ olduğu çok belli gıcık edici . Demekki bende 300 kilo olsam aynı onlar gibi benim de bu yanlarim ayrı bolum oluşturup sarkardı oyu igrenc .
En çok eritmek istediğim yer burası
Sonra sırtım kalın yağ oranı orda çok var ve kollarda ikinci sırt ve kol
3. Mide üstü yağları iç organ yağlanması o da . 90 da iyice dışarı belirginlesmisti şimdi sadece içerde kalan kısmı eritmek istiyorum .
Yani dıştaki belirginlesme yok incecik ama içerdeki yağlanma var hala benim gorecegm kadar katlanma var
Bir de iç bacak yağları.
Yağsız vücut ağırlığım 57 imiş ben 75 im yani 18 kilo yağ var vücudumda ben 67 olsam yeter . Görüntü muhteşem düzelir o zaman . 10 kg yağ oranı normal bence .
Spor salonunda yeni tanistigim kişilere soruyorum nasılım diye bence normalin iyi görünüyorsun ama bence biraz daha kilo versen olur diyolar o da işte tam 7 8 kilo yani 68 69 yanı hedefim . Ama 75 de 3 haftadır yine tıkandım . Bi 74 e indem gerisi gelecek biliyorum