Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta spor sonuç listemiz

1.miz 4450 puan ile Kizilbodur Kizilbodur :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2.miz 1971 puan ile B Baharyagmuru35 :sampiyon::sampiyon:

3.müz 940 puan ile A antiaging :sampiyon:

tebrikler kizlarr

4.müz 240 puan ile D dugi

listede olup hiç spor yapmayanlar

tugbaFB tugbaFB

D Dlrykc

Verano_porteno Verano_porteno

Buki_89 Buki_89

ucukgenclik ucukgenclik

Uygunsa bu sefer cezayı ben ve Kizilbodur Kizilbodur verelim .. bence hiç spor yapmayanlar en az 30 dk hitt cardio yapsınlar??

#listemiz yenilendi

#yanlisliktan dolayı kusura bakma tekrar canimm Kizilbodur Kizilbodur
Yo önemli değil cidden benim için. Değişmedi de zateb sonuç, herkesi çok takip edemiyorum belki etkilenen başkası vardır diye dedim. Niyetim açık bulmak, yanlış düzeltmek değil, arada kaynıyor bazen cidden

Yo önemli değil cidden benim için. Değişmedi de zateb sonuç, herkesi çok takip edemiyorum belki etkilenen başkası vardır diye dedim. Niyetim açık bulmak, yanlış düzeltmek değil, arada kaynıyor bazen cidden
Biliyorum cnm kaynayabiliyor olabilir yanlis anlamam ben iyi niyetini biliyorum 😊sen eklememissin puan ondan ben öyle hesaplamışım şimdi tekrar baktım 990 eklenmemiş pazar gunu de geçmiş bugün pazartesi 2 gün eklemeyince ben de ondan hesapladım herhalde yok diye . Sormam lazımdı gerçi benim hatam ama kimse zaten spor yapmıyor yoktur diye hesapladım 3 4 kişiyiz spor yapan spor listesi de pek umursanmiyor gibime gelmeye başladı artık .

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=

Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
verano_porteno=

Eklenmek veya çıkmak isteyen beni etiketlesin ona gore yeniden düzenleyeyim listeyi ..

Sen baya spor yapıyorsun cnm neden listede olmak istemiyorsun artık

Biliyorum cnm kaynayabiliyor olabilir yanlis anlamam ben iyi niyetini biliyorum 😊sen eklememissin puan ondan ben öyle hesaplamışım şimdi tekrar baktım 990 eklenmemiş pazar gunu de geçmiş bugün pazartesi 2 gün eklemeyince ben de ondan hesapladım herhalde yok diye . Sormam lazımdı gerçi benim hatam ama kimse zaten spor yapmıyor yoktur diye hesapladım 3 4 kişiyiz spor yapan spor listesi de pek umursanmiyor gibime gelmeye başladı artık .
Screenshot_20190805-124105_Chrome.webp

Ekledim canım. Ben sporumu kızım akşam yatınca yapıyorım. Gece 12den sınra eklemişim c tesi gecesi

Sen baya spor yapıyorsun cnm neden listede olmak istemiyorsun artık
Canm bu hafta sporu ev temizliği olarak yapıcam :KK48: ekstra spor yapmaya bilirim canm evim çok büyük ve hertaraf cam şu katlanan cam balkonlar varya hani tepeulye kadar cam oluyor tek tek katlayıp açık balkona çevirebiliyorsun balkonum onlardan o camlar komple silincek ve benim 2 adet balkonum var üstelikikisinede buyük boy sürgülü cam kapılardan çıkılıyor düşün :deli: bunlara bide diğer 3tane daha oda ve mutfağın camları vs. Eklendiğini düşün ve tüm kapılar beyaz lake kapı ve mutfak var bende vs. Vs. Evim çok ince detaylı uğraştırıcı yani canım bayrama kadar bunları bitiricem bir gün komple camlar,birgün kapılar,birgün katlanan cam balkon, bir gün banyo mutfak desek hesaplayıp bunları tamamlasam ve arada en az 1yada 2 gün de kuaför ve kıyafet alış verişi yapmayı düşünüyorum canım ondan bu hafta spor listesinde olmam yoğunluğum bayram da da devam eder zaten gezeriz aile ziyaretleri filan da derken vakit bulamayabilirim canm benim anca bayram sonra hatta eylül başı gibi eski düzenim yerine anca oturur

Kizilbodur Kizilbodur :KK9: :KK9::KK9: 4450 puan:KK53:
:KK57:Canımmm :KK53:4450 puan ile sen sadece haftanın 1.si diil gelmiş geçmiş tüm spor listelerinin 1.si oldun :sampiyon: bunu rekor olarak yazmak lazım :KK48::KK48::nazar: maşallah sana harikasın canım bunun karşılığını her cuma tartıda alıyor olmakta ayrıca güzel 🤩👍
Bu hafta yaptığım sporun üstüne bayram hedefimden uzaklaşıyor olmam kaç puan :olamaz: :KK70: şaka bir yana teşekkür ederimm. cumaya daha var allah büyük :KK49:

Benim adete 2 gün kaldı cuma da adetli tartilicam ne kdr doğru olur tartışılır
Benim günüm geldi ama adet hala gelmedi ve bugün her yerim patlıycak gibi şiş karnım davul gibi hissediyorum of olsak da bir rahatlasak ya keşke kadınlar 3ay da yada 6ay da bir adet olsa imiş 🙄 her ay her ay aynı şeyleri yaşamak çok kötü

Vee bayraö temizliğiiii:olamaz: benim camlar da boydan sürgülü olanlardan. Ben geçen bayram camların diş kısmını aradaki yere sığamadığımiçin silememiştim. Üst tarafları silmek içşn de bir miktar zıplamam gerekiyor :KK70::KK70: hadi bi cesaretle bugün başlasam mi acaba temizliğe. Kız da uyumadı daha yürümeden çok hareketli peşinden koşturuyorum :KK70: asıl kiloyu çakıl yürüyünce vericem belli oldu

Back
X