Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dur dur sıra bende :KK37: :KK37: 5li rakam diyorsun. Valla kendşm zayıflamış gibi mutlu oluyorum gerçekten. Ama zaferi fazlasıyla hak ediyorsunnn. 😍😍Ben de sabah tartıldım hala 73.4üm:KK70::olamaz: cumaya 72li rakam görmek istiyorum bayram hedefimi tutturamasam da üzülmicemm. Cezamı çeker yola devam ederim:KK36:
:KK74: bende mezun olan arkadaslarimiz magickk magickk M MissHayaLet filan 5lere yaklaşıma ve geçtiklerinde öyle oluyordum 🤩 onların geçmesi bile heyecan veriyordu birgün bende oralara gelicem diye 😊 şimdi kendimin bukadar yaklaştğımı bilmek çok heyecan verici :KK19: senin de varman çok uzun sürmez canm hızlı ve güzel ilerliyorsun ❤👍😊 bir kaç haftaya 6lı rakamlarda olursun ve 5lere doğru yürümeye başlarsın

:KK74: bende mezun olan arkadaslarimiz magickk magickk M MissHayaLet filan 5lere yaklaşıma ve geçtiklerinde öyle oluyordum 🤩 onların geçmesi bile heyecan veriyordu birgün bende oralara gelicem diye 😊 şimdi kendimin bukadar yaklaştğımı bilmek çok heyecan verici :KK19: senin de varman çok uzun sürmez canm hızlı ve güzel ilerliyorsun ❤👍😊 bir kaç haftaya 6lı rakamlarda olursun ve 5lere doğru yürümeye başlarsın
İnşallagg :KK37: gidenler kalıcı olsun da gelmesinler bir dahaa

o kadar yedim içtim ki hoş günde 2 3 saat yüzüyorduk 1 2 saat yürüyüş vardı birde sürekli merdiven çık in yaptık evde dupleksti asansörde yoktu büyük kısmı sıcaktan ödem.
cuma günü tam gaz başlarım diyete bayram boyunca 2 kilo verirsem sana yetişmiş olurum bayram sonrasında

yaparsın bence canım şeker bayramı değil sonuçta
Cabuk gel bekliyorum seni tatli kiz :KK8:
Cevap vermis miydum ben sana :KK70: gelmez miii burasi oglunun evi tabi hergn gelcek :KK70:
Vermistin 12 ye 5 kala :KK70:

Babam ekşi mayalı tam buğday ekmeği almış bir torba yine. Uzaktan açmaya benziyor. Yıldım ya yıldım. :KK34:
iyi yapmış daha sağlık zaten bizde genelde ondan alıyoruz yada bazende tam çavdar zaten en sağlk lı ları bunlar dilimlet bir incecik dilim kahvaltılarda tüket bide siyez olan ama malesef siyezin fiyatını baya baya abartmışlar sanki ekmek diil pasta satıyorlar bir iki kez de siyez kullanmştm ama genelde hep ekşi mayalı tam buğday alıyorz

iyi yapmış daha sağlık zaten bizde genelde ondan alıyoruz yada bazende tam çavdar zaten en sağlk lı ları bunlar dilimlet bir incecik dilim kahvaltılarda tüket bide siyez olan ama malesef siyezin fiyatını baya baya abartmışlar sanki ekmek diil pasta satıyorlar bir iki kez de siyez kullanmştm ama genelde hep ekşi mayalı tam buğday alıyorz
Ekmeği bırakmıştım. :KK48:

ucukgenclik ucukgenclik bizde ekşi maya ve cavdar alıyoruz cnm hem lezzetli hem saglikli

Back
X