Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=555+
cakilinannesi=870+1025
dugi=
tgb1907=217.5
antiaging=
verano_porteno= 120

7000 ipsiz zıplama 875
25dk kardiyo 150
Toplam 1025 puan
Nasıl o kadar zipliyorsun cnm bacaklarının arkaları ağrımıyor mu ? Bravo. 1.belli ikinci kim diyorsun 🤣🤣

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=
tgb1907=217.5
antiaging=
verano_porteno= 120

500 ip atlama 100 puan
40 dk normal yürüyüş 40 puan
20 dk hızlı tempo yürüyüş 50 puan
10 dk ağırlıklarla çalışma 20 puan
20 dk eliptik 80 puan
Toplam 290 puan

Nasıl o kadar zipliyorsun cnm bacaklarının arkaları ağrımıyor mu ? Bravo. 1.belli ikinci kim diyorsun 🤣🤣
İlk zıplamaya başladığım zamanlar çok ağrıyordu. Hatta o zamanlar zıplarsam 1000 falan yapıyordum. O zamanlar dediğim 1 ay öncesi :KK70: :KK70: :KK70: Ama alıştı vücudum. 6000de bıralcaktım ama bi 10dk daha dedim :KK70: kardiyoyu yavaş yavaş artırıyorum.

Kas kaybı yaşamamak için karbonhidratları sıfırlamamak gerekli kaliteli karbonhidratlardan ölçülü olarak almamız lazm ama sen bilirsin tabi
1-2 meyve yiyince zaten 50 gr'ı geçiyor. 100 gr karbonhidrat diyet yapanlar için ideal. Sebzeler de karbonhidrat içeriyor. Ben bşraz glisemiks indeksi yüksek olanlardan ( ekmek gibi) uzak durmaya çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor. Yersem içerisine sürme çikolata koyasım geliyor. :KK53:

1-2 meyve yiyince zaten 50 gr'ı geçiyor. 100 gr karbonhidrat diyet yapanlar için ideal. Sebzeler de karbonhidrat içeriyor. Ben bşraz glisemiks indeksi yüksek olanlardan ( ekmek gibi) uzak durmaya çalışıyorum ama heryerde karşıma çıkıyor. Yersem içerisine sürme çikolata koyasım geliyor. :KK53:
Bu ara gözümü mutfaktaki kavanoza diktim valla. Gidip gelip onu gözetliyorum. Sonra diyorum ki senib neyine çikolata kreması :KK70:

Bu arada kaptanım tugbaFB tugbaFB ben 17'sinde taşınma+tatile başlayacağım 2 Eylül'e kadar yokum. İzin alabiliyor muyum?
canım şimdi şöyle bir durum var 14 haziranda listeye girmişin o nedenle 16 ağustosta izine ayrılabilirsin ama etaplar birleşirse bildirim yapamıyoruz o hafta 23 ağustosta bildirim yapmamız gerekiyor
ama sen o tarihte yapamam dersende bildirimsiz izine ayrıldı yazarız
htc71 htc71 blonde ambition blonde ambition

kızlar günaydın :KK200:
benim faranjitim azdı öksürmekten ciğerlerim sökülüyor bu taşınma işi dosyaların,kağıtların tozları mahvetti daha da birsürü dosya var ayıklanacak
o kadar yoruluyorum ki iş yerinde akşam 9 da uyuyorum :uykucu:
Geçmiş olsunn. Bu sıcakta bir de faranjit :( hemen geçer umarım

Back
X