Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç merak etme canım şuan hala adapte evresindeyiz biraz daha bu sürebilir sakin canını sıkma. ama vücut bu kiloya alışınca eski düzenine dönecek dediğin gibi yağ kaybettiğimiz için çoğunlukla böyle oldu aslında sevinmeliyiz çünkü sağlıklı bı şekilde yağdan kilo verdikk ✋🏻🌺🌸💜
😍 Evet canım bende aynını düşünüyorum çok mutluyum ondan ama tabi sadece regle günü gelince 2-3 gün bir zorlanma oluyor ama yarın sona erer zatn 3gün de bitiyor bu sürecim de 👍 sağol canm desteğin için ❤

Ağır hamur işi valla intihar olurdu bencede 🤣
Annem her hafta sonu yapardı içini yağlar ve peynir koyup yerdik ben 2 yerdim onlar 3 🙄
Çok geçmiş olsun canm kendine çok dikkat et :( kolay gelsin
Saol kuzum sanada kolay gelsin bitirdin mi işlerini
tugbaFB tugbaFB kaptanımım perşembe cuma içiyor muyuz Dukan biramızı? :KK37: :KK37: hatırlatayım dedim evde eksik malzeme falan vardır belkii:confused::KK36:
Hay ağzınla bin yaşa unutmuştum valla simdi eve geçerken alıp yaparim ❤

kızlar aşılama yaptırcam ama dr konusunda çok kararsız kaldım kilo da aldım . dr nasıl bulcam kocaman şehirde bir dr bulamadım :KK43: keşke bir sihirli değnek olsa da 60 kilo olsam
Hemen mi gidiceksin doktora kuzum sehrinin face sayfasina yazsana iyi doktor tavsiyesi iste ben cocuk doktorunu oyle bulmustum

Annem her hafta sonu yapardı içini yağlar ve peynir koyup yerdik ben 2 yerdim onlar 3 🙄

Saol kuzum sanada kolay gelsin bitirdin mi işlerini

Hay ağzınla bin yaşa unutmuştum valla simdi eve geçerken alıp yaparim ❤
Bitirdim canm valla bide adetle birleşti çok da sıkıldım bunalım ama neyseki akşam dışarı çıkıcaz eşim ve kızımla birlikte gezince rahatlar kendime gelirim 😊 yarında kuaföre gidicem kuaför çıkışı vakit kalırsa elbise bakarım kalmaz ise de bir sonraki gün alışverişe çıkarım ;)

Yemegimizi yedik oglusu banyo yaptirdim uyudu bende devrildm hemen napsam diye dusünüyom :D

Adet oldu olucam Ofya tambayrama denk geliyor yoğun günler 😪😪denize giderdik ablamlarla .. cuma tartıda sis çıkmam inşallah . Bi 75 i inseydim artık bu haftada 75 çıkarsa 1 aydır 75 kilodayım demek olacak.
Bnmde oyle oldu ya canim 58.8 den düsemedm de bi anda düstm seninde oyle olur belki

Kylıe jenner in sevgilisinin sürprizini gördüğünüz mü 🙄 o.m.g evin her tarafı full gül yapraklarından görünmüyor muhteşem di 😍
images.jpeg-1.webp

20190807_182942.webp

Back
X