- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.041
Bende tüm camları sildim . Bahçeyi yani kapı önünü yıkadım bahce sandalyelerini klorakladim . Perdeleri yıkıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç merak etme canım şuan hala adapte evresindeyiz biraz daha bu sürebilir sakin canını sıkma. ama vücut bu kiloya alışınca eski düzenine dönecek dediğin gibi yağ kaybettiğimiz için çoğunlukla böyle oldu aslında sevinmeliyiz çünkü sağlıklı bı şekilde yağdan kilo verdikk![]()
Annem her hafta sonu yapardı içini yağlar ve peynir koyup yerdik ben 2 yerdim onlar 3Ağır hamur işi valla intihar olurdu bencede![]()
Saol kuzum sanada kolay gelsin bitirdin mi işleriniÇok geçmiş olsun canm kendine çok dikkat etkolay gelsin
Hay ağzınla bin yaşa unutmuştum valla simdi eve geçerken alıp yaparim ❤tugbaFB kaptanımım perşembe cuma içiyor muyuz Dukan biramızı?
![]()
hatırlatayım dedim evde eksik malzeme falan vardır belkii
![]()
Hemen mi gidiceksin doktora kuzum sehrinin face sayfasina yazsana iyi doktor tavsiyesi iste ben cocuk doktorunu oyle bulmustumkızlar aşılama yaptırcam ama dr konusunda çok kararsız kaldım kilo da aldım . dr nasıl bulcam kocaman şehirde bir dr bulamadımkeşke bir sihirli değnek olsa da 60 kilo olsam
Bitirdim canm valla bide adetle birleşti çok da sıkıldım bunalım ama neyseki akşam dışarı çıkıcaz eşim ve kızımla birlikte gezince rahatlar kendime gelirimAnnem her hafta sonu yapardı içini yağlar ve peynir koyup yerdik ben 2 yerdim onlar 3
Saol kuzum sanada kolay gelsin bitirdin mi işlerini
Hay ağzınla bin yaşa unutmuştum valla simdi eve geçerken alıp yaparim ❤
Sağol canım sade sodayı pek sevmiyorumda ben tadı farkedilmiyodur heralde dimimelisa- ve
ucukgenclik fıstıklar
2 tane yeşil cayi 750 ml suda demliyoruz sonra yarim limon ve 1 sade soda ekleyip ılıyınca dolaba kaldırıyoruz soğuk soğuk gün icinde tüketiyoruz
Yanı tadının pek güzel oldugu söylenemez ama bu kötü tat sodadan değildir benceSağol canım sade sodayı pek sevmiyorumda ben tadı farkedilmiyodur heralde dimi
Bnmde oyle oldu ya canim 58.8 den düsemedm de bi anda düstm seninde oyle olur belkiAdet oldu olucam Ofya tambayrama denk geliyor yoğun günlerdenize giderdik ablamlarla .. cuma tartıda sis çıkmam inşallah . Bi 75 i inseydim artık bu haftada 75 çıkarsa 1 aydır 75 kilodayım demek olacak.
Kylıe jenner in sevgilisinin sürprizini gördüğünüz müo.m.g evin her tarafı full gül yapraklarından görünmüyor muhteşem di
Eki Görüntüle 2296612
Eki Görüntüle 2296613
Hiç düşmüyor ya bianda düşse bile en fazla.500 gr oluyo delirecemBnmde oyle oldu ya canim 58.8 den düsemedm de bi anda düstm seninde oyle olur belki
Ayy ilaç niyetine dikçez artıkYanı tadının pek güzel oldugu söylenemez ama bu kötü tat sodadan değildir benceburnunu tıka serin serin iç
![]()
E yeter 500 500 gitse kişa kdar tamamHiç düşmüyor ya bianda düşse bile en fazla.500 gr oluyo delirecem
O irade kalmadı artık biktim diyetten .koruma evresine geçmek istiyorum dişimi sıka sıka bi kaldımE yeter 500 500 gitse kişa kdar tamam![]()