Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm

Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde :KK53:
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanım tugbaFB tugbaFB :KK6:
Çok sevindim :KK37: şu an bike fiziğin çok iyi bence 58de düşünemiyorum 😍😍😍 bira deneyimini de yazarsın di miii? Ben çok faydasını görüyorum ama geçen bir arkadaşıma önerdim. Fayda görmedim dedi :confused: gerçi yediğine içtiğine hiç dikkat etmemiş 8

Kiz seninki de soru tabi ki hepiniz mezunda olsanız gitmeyin bir yerlere, çıkın çıkın gelin
Sağol seda kaptanım :KK53:o zaman bqyramdan snra tekrar diyete dönüyorum 💞
Günaydın herkeseeee :KK49: bu sabah itibariyle 72.5 olmuşum. 🤭🤭
Valla zıplaya zıplaya geldin bayram hedefine ya maşallah utandırdın beni :ıslık:

Çok sevindim :KK37: şu an bike fiziğin çok iyi bence 58de düşünemiyorum 😍😍😍 bira deneyimini de yazarsın di miii? Ben çok faydasını görüyorum ama geçen bir arkadaşıma önerdim. Fayda görmedim dedi :confused: gerçi yediğine içtiğine hiç dikkat etmemiş 8
Çok sağol canım yazarım tabi tam adet öncesindeyim işe yarar diye düşünüyorum öğlen alcam soda yarın bütün gün içerim artık:KK30:

Akşam yemekten sonra hiçbirşey yemiyorum normalde. Dün gece sert nektarin bana baktı ben ona baktım karnım guruldayarak yattım. Sabah erkenden uyandım aklıma geldi tekrar yattım. Kahvaltıdan önce yedim. Evren benim de kilo vermemi istiyor ama biraz beni deniyor :KK48:. Ama ay yine de yarım, dolunaya gidene kadar tehlikeli, iştah açık.

Açık yeşil çay vardı evde bu tarif daha iyi oldu canım çok sağol yarın yapıyım bayramdan önce iyice zayıflayalm

Bugün bi akrabadaydım kilomu farketti de tahmin et dedim 56 57 varsın dedi 61i duyunca çok şaşırdı ben tabi o aralar pelte olup süzüldüm yerlerde :KK53:
Bayram sonrası listede olmadan 58e varmak için daha sık buralara gelmeyi düşünüyorum olur mu kaptanım tugbaFB tugbaFB :KK6:
Canm kim söylemişse çok doğru bana da sorsan asla 60 aklımdan bile geçmezdi canım kesinlikle sen 56 görünüyorsun 👌:nazar:

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152
verano_porteno= 120+ 120

Dünku yuzme yarim saat, bugun yuzemedim maleaef cok uykum vardi. Hala gecen haftaki kilomdayim, aksam hic bisey yemicem eksi gormek icin😪
2 gün daha dişimi sıkıp sıkı spor yapıcam:KK36::KK36: bayramdan sonra da 70lere veda artık. 6lı rakam görmek daha çok heyecanlandırıyor.:confused:
Tebrik ederim canim, Byram hedefine ulastin walla. 60 Lara da inersin en yakin zamanda insallah 🤩

Buradayım tatlım döndüm
Nasılsınız herşey yolunda mı
@Mavi95 kaç kiloya indin meraktayım
@YellowGirL sen naptın
Özlendiniz hepiniz 💋
Canım bizde seni özledik :KK74: hoşgeldin🤩❤ iyiyim bende canm artk kilo vermem baya yavaşladı ama ne gitse kâr dır diyerek devam ediyorum 😊 araya tabi bide tatiller bayramlar vs. ler giriyor ama hepsinden artıya geçmeden dönmeyi başardım canm kalan aralarda da az az daha verdim şkmdi fe regle oldum 62 de kaldım baklm regle bitişi ne olur canm yavasladm ama 5li kilolara da çok yaklaştım 🤩

Canm kim söylemişse çok doğru bana da sorsan asla 60 aklımdan bile geçmezdi canım kesinlikle sen 56 görünüyorsun 👌:nazar:
Yaa çok tatlısın canımm :KK200: etrafımdaki zayıf insanlar arttı da onlara özendim bikaç kilo daha vermeye karar verdim :KK53:
Bu arada dünkü pozların yıkılıyo harikasın 😍😍

Yaa çok tatlısın canımm :KK200: etrafımdaki zayıf insanlar arttı da onlara özendim bikaç kilo daha vermeye karar verdim :KK53:
Bu arada dünkü pozların yıkılıyo harikasın 😍😍
🤩 sağol canım benim çok mutlu oldum ❤❤❤ harika bir geceydi çok güzel eylendik gece bende bostanlı kızlarının fiziğine baktıkça iyice zayıflayasım geldi valla haklısın:KK53: insan hevesleniyor verelim daha 😂 Akşam konserde bir tek ben bira içmiyordum eşime dedim farkındamısın resmen tek içmeyen benim :KK70: oda bana boşver bira göbek yapar diyip elinde ki birayı içiyordu :eğlence: rahatlığa bak ya dedim biz niye kendimize dikkat ediyoz acaba ...
ben göbeklensemde takmıyorum ki sorun olmuyo diyo ahaahaa:KK70:

🤩 sağol canım benim çok mutlu oldum ❤❤❤ harika bir geceydi çok güzel eylendik gece bende bostanlı kızlarının fiziğine baktıkça iyice zayıflayasım geldi valla haklısın:KK53: insan hevesleniyor verelim daha 😂 Akşam konserde bir tek ben bira içmiyordum eşime dedim farkındamısın resmen tek içmeyen benim :KK70: oda bana boşver bira göbek yapar diyip elinde ki birayı içiyordu :eğlence: rahatlığa bak ya dedim biz niye kendimize dikkat ediyoz acaba ...
ben göbeklensemde takmıyorum ki sorun olmuyo diyo ahaahaa:KK70:
Ne güzel canım darısı diğer gecelerin başına olsun 🌺 gerçekten ama çok göbek yapıyo en iyisini yapmışsın içmemekle
Ya varya erkek olmak vardı ye iç bi fındık göbek çıkıyo iki spor yapsalar o da gidiveriyo biz çatlıyoz burda aç duruyoz
Ah o sahil kızları zaten 😣 görünce psikolojim bozuluyo incecikler

İzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum baya :KK43: bi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum:KK43:
geçmiş olsun ya sallandı mi cok

Back
X