- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.141
Belli olmaz bakalm sabah bir bakmışız sen 74lere geçmişsin bende 61lereHep böle yapıyorum ama sonuç 3 haftadır 75 kilodayım gel de delirme haksız miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz bakalm sabah bir bakmışız sen 74lere geçmişsin bende 61lereHep böle yapıyorum ama sonuç 3 haftadır 75 kilodayım gel de delirme haksız miyim
Inşallah ama işte adet başladı bugün ondan gerçek sonuç çıkar mı ki bilmiyorum ins 74 61 olayı olurBelli olmaz bakalm sabah bir bakmışız sen 74lere geçmişsin bende 61leredüşüne kadar sabretmekten başka çare yok inslh sabah düşmüş oluruz
![]()
Cnm yağdan gitmemişti sanırım hurma diyetinde sırf odem gitmesi için ben yapamazdım.valla o kdr zor diyetiYarın için hurmaları suya ıslattım hayırlı olsun bana bakalım bayrama ne olur![]()
Canm yarn ve öbür gün sadece iki gün yapıp bayrama ödem atıp daha ince girmek için bence harika üstelik tadı diyet te yediğim herşeyden daha güzel daha zevkli yapıyorum ondan ve özelliklede adet iken süper tatlı isteğini harika karşılıyorCnm yağdan gitmemişti sanırım hurma diyetinde sırf odem gitmesi için ben yapamazdım.valla o kdr zor diyeti
Ye kız ne olcak diyete başlayacaksın zatenAksam oturmaya geliyorlar cay içeriz kek falan yapiyorumama ben cok yimem 1 dilim yeter
![]()
Sen bana yetismeden ben seni yakalarim sen zahmet etme kuzumYe kız ne olcak diyete başlayacaksın zaten![]()
Daha mantıklı geldi banada kuzucum en güzeli sen mi beni 61 göstermedin deyip tartıya boykot çek kuzumiveettt öyle yapiciimm
62 den 61 e geçme işi uazdı gitti bende 61 e geçmekten vazgeçtim ve 61 hiç geçmeden hurma ile direk 60a geçeyim dedim
inşallah hurma ile birkaç günde 60küsürlara geçip bayrama giricem bayram sonrasıda direk gelsin 50ler
![]()
Süpermiş o zaman . Ya benim iki gündür adet var yok arası başladı mı başlamadı mı anlamadim yarın tartıda ne çıkar artık bilmiyorum ama yine 75 çıkarsa oturup ağlayabilirim . Doğru aslında ama nasıl dayanılır sadece tek çeşit yiyecekle iki gün bilemiyorumCanm yarn ve öbür gün sadece iki gün yapıp bayrama ödem atıp daha ince girmek için bence harika üstelik tadı diyet te yediğim herşeyden daha güzel daha zevkli yapıyorum ondan ve özelliklede adet iken süper tatlı isteğini harika karşılıyorüstelik sadece ödem atmazsın duraksaman kırılır ve sonraki haftalar kendi klasik diyetini yaparken vücut daha iyi kilo vermeye başlara çünki arada şaşırtmış oluyorsun yani şuan aslında senin de2günluk bir şaşırtma programı bir detoks seçeneği yapman gerekli
Eski bi zmnda mi alıntıladın benim başka sporlarımda vardı cnm karışacak çakılın da vardı çünkü . En sonuncuyu alıntılayıp eklemen gerekti . Şimdi biz bundan alıntılayıp devam edersek sonradan eklediklerimiz arada kaynıyorMavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+ 120
500 zıplama, 60 yarım mekik, 20 dakika pilates, 30 dakika tempolu yürüyüş
Cnm ben kayalıkların üstünde bizim mahalle ondan hiç deprem hissetmiyorum yıllardır . Ataturk deyim bornova da.İzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum bayabi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum
![]()
Kuzum paylaştıktan sonra gördüm bu mesajını. Ben ekledim dünkü sporu. Sen de ekle istersen, önceki paylaşımı bulmak zor olcakEski bi zmnda mi alıntıladın benim başka sporlarımda vardı cnm karışacak çakılın da vardı çünkü . En sonuncuyu alıntılayıp eklemen gerekti . Şimdi biz bundan alıntılayıp devam edersek sonradan eklediklerimiz arada kaynıyorKizilbodur değlmi cnm sende bundan alıntılayıp devam etme yanlslikla
Ben dün eklemeyi unutmusum şimdi ekliyim bari bian daha çok yazmıştım gibi geldi ama yinede sennkide eksik yanlış alıntı olmuş aynen ikisinide ekliycmKuzum paylaştıktan sonra gördüm bu mesajını. Ben ekledim dünkü sporu. Sen de ekle istersen, önceki paylaşımı bulmak zor olcak
Evet oralarda hissesilmiyomuş pek ne güzelCnm ben kayalıkların üstünde bizim mahalle ondan hiç deprem hissetmiyorum yıllardır . Ataturk deyim bornova da.
Canım k.k da bunu 9gün 10gün yapanlar bile çok gerçi 7gün dan fazlasını ender saraç önermiyor ama sonuçta insanlar dayanmak söz konusu ise 10gün de yapabiliyor yani biz alt tarafı 2gün yapıyoruz ve tüm gruplarda detoks hiç yapmayan nerde ise görmedim üstelik ne tatsız tussuz yada tadı nekadar kötü detokslari bile herkes 2gun yapabiliyorken sen bukadar lezzetli bir detoksu bile niye yapamıyorsun ki bu şekilde duraksamayı kırmak çok zor burda herkes takıldığında detoks yaptı kabak detoksu vs. Yapmayan kalmadı mesela bende kabağı yapamam tadı çok kötü geliyor ama bu çok lezzetli yapıyorum yani herkese göre bir detoks var ama yapamam der işin içinden çıkarsan olmaz neden yapamayalım ki insanlar aç duruyor sonuçta aç sürmiycem sadece tek çeşit yiyeceksin okadar o da alt tarafı 2günSüpermiş o zaman . Ya benim iki gündür adet var yok arası başladı mı başlamadı mı anlamadim yarın tartıda ne çıkar artık bilmiyorum ama yine 75 çıkarsa oturup ağlayabilirim . Doğru aslında ama nasıl dayanılır sadece tek çeşit yiyecekle iki gün bilemiyorum