Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm yağdan gitmemişti sanırım hurma diyetinde sırf odem gitmesi için ben yapamazdım.valla o kdr zor diyeti
Canm yarn ve öbür gün sadece iki gün yapıp bayrama ödem atıp daha ince girmek için bence harika üstelik tadı diyet te yediğim herşeyden daha güzel daha zevkli yapıyorum ondan ve özelliklede adet iken süper tatlı isteğini harika karşılıyor 👍 üstelik sadece ödem atmazsın duraksaman kırılır ve sonraki haftalar kendi klasik diyetini yaparken vücut daha iyi kilo vermeye başlara çünki arada şaşırtmış oluyorsun yani şuan aslında senin de2günluk bir şaşırtma programı bir detoks seçeneği yapman gerekli

Son düzenleme:
images.jpeg-2.jpg
Womens-Boho-Beach-Summer-Floral-Dress-Casual-off-shoulder-Tunic-Playa-vestido-Holiday-Travel-v...jpg

😅🤣😂Kızlar şu fiziklere bakınca bir 10 kilo daha veresim geldi :KK70: :KK70:

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+ 120

500 zıplama, 60 yarım mekik, 20 dakika pilates, 30 dakika tempolu yürüyüş

🤩 iveettt öyle yapiciimm 😊 62 den 61 e geçme işi uazdı gitti bende 61 e geçmekten vazgeçtim ve 61 hiç geçmeden hurma ile direk 60a geçeyim dedim 😂 inşallah hurma ile birkaç günde 60küsürlara geçip bayrama giricem bayram sonrasıda direk gelsin 50ler🤩
Daha mantıklı geldi banada kuzucum en güzeli sen mi beni 61 göstermedin deyip tartıya boykot çek kuzum:KK200::KK68:

Canm yarn ve öbür gün sadece iki gün yapıp bayrama ödem atıp daha ince girmek için bence harika üstelik tadı diyet te yediğim herşeyden daha güzel daha zevkli yapıyorum ondan ve özelliklede adet iken süper tatlı isteğini harika karşılıyor 👍 üstelik sadece ödem atmazsın duraksaman kırılır ve sonraki haftalar kendi klasik diyetini yaparken vücut daha iyi kilo vermeye başlara çünki arada şaşırtmış oluyorsun yani şuan aslında senin de2günluk bir şaşırtma programı bir detoks seçeneği yapman gerekli
Süpermiş o zaman . Ya benim iki gündür adet var yok arası başladı mı başlamadı mı anlamadim yarın tartıda ne çıkar artık bilmiyorum ama yine 75 çıkarsa oturup ağlayabilirim . Doğru aslında ama nasıl dayanılır sadece tek çeşit yiyecekle iki gün bilemiyorum

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+ 120

500 zıplama, 60 yarım mekik, 20 dakika pilates, 30 dakika tempolu yürüyüş
Eski bi zmnda mi alıntıladın benim başka sporlarımda vardı cnm karışacak çakılın da vardı çünkü . En sonuncuyu alıntılayıp eklemen gerekti . Şimdi biz bundan alıntılayıp devam edersek sonradan eklediklerimiz arada kaynıyor Kizilbodur Kizilbodur değlmi cnm sende bundan alıntılayıp devam etme yanlslikla

İzmirde olan arkadaşlar depremi hissettiniz mii? Haftasonundan berç bu kaçıncı oldu. 3 ya da 4 sanırım. Aa önce de kötü salladı. Depremden korkmam normalde ama çakıl var diye sanırım korktum baya :( bi şey olursa çakılı nasıö korurum diye düşünür oldum:(
Cnm ben kayalıkların üstünde bizim mahalle ondan hiç deprem hissetmiyorum yıllardır . Ataturk deyim bornova da.

Mavi95=555+290
cakilinannesi=870+1025+875+1000
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+ 120

8000 ipsiz zıplama 1000 puan
A antiaging canım en son olan listeyi kopyalamamışsın. Şimdi tekrar bulamayacağım için ben dünkü puanımı tekrar ekledim. Kızlar siz de kontrol edersiniz kendi puanınızı :KK49:

Eski bi zmnda mi alıntıladın benim başka sporlarımda vardı cnm karışacak çakılın da vardı çünkü . En sonuncuyu alıntılayıp eklemen gerekti . Şimdi biz bundan alıntılayıp devam edersek sonradan eklediklerimiz arada kaynıyor Kizilbodur Kizilbodur değlmi cnm sende bundan alıntılayıp devam etme yanlslikla
Kuzum paylaştıktan sonra gördüm bu mesajını. Ben ekledim dünkü sporu. Sen de ekle istersen, önceki paylaşımı bulmak zor olcak

Kuzum paylaştıktan sonra gördüm bu mesajını. Ben ekledim dünkü sporu. Sen de ekle istersen, önceki paylaşımı bulmak zor olcak
Ben dün eklemeyi unutmusum şimdi ekliyim bari bian daha çok yazmıştım gibi geldi ama yinede sennkide eksik yanlış alıntı olmuş aynen ikisinide ekliycm

Yalnız kızlar geçen bayram aynı hatayı ben yaptm bayram öncesi kabak detoksu yapmıştm bayramdan snra felaket kilo almıştım bayramda bi iki dilimde olsa tatlı yerim diyosanız yapmayın hiç detoksu

5-11 Ağustos Spor Bildirimleri

Mavi95=555+290+195+365
cakilinannesi=870+1025+875+1000
dugi=180
tgb1907=217.5
antiaging=12+152+200
verano_porteno= 120+120

Dünkü sporum menü kısmında yazıyor
Bugunku
30 dk normal yürüme sonradanda yürüyüş yaptım 30 puan
30 dk hızlı tempo 75 puan
15 dk hızlı kosu 60 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
Toplam 365 puan

Süpermiş o zaman . Ya benim iki gündür adet var yok arası başladı mı başlamadı mı anlamadim yarın tartıda ne çıkar artık bilmiyorum ama yine 75 çıkarsa oturup ağlayabilirim . Doğru aslında ama nasıl dayanılır sadece tek çeşit yiyecekle iki gün bilemiyorum
Canım k.k da bunu 9gün 10gün yapanlar bile çok gerçi 7gün dan fazlasını ender saraç önermiyor ama sonuçta insanlar dayanmak söz konusu ise 10gün de yapabiliyor yani biz alt tarafı 2gün yapıyoruz ve tüm gruplarda detoks hiç yapmayan nerde ise görmedim üstelik ne tatsız tussuz yada tadı nekadar kötü detokslari bile herkes 2gun yapabiliyorken sen bukadar lezzetli bir detoksu bile niye yapamıyorsun ki bu şekilde duraksamayı kırmak çok zor burda herkes takıldığında detoks yaptı kabak detoksu vs. Yapmayan kalmadı mesela bende kabağı yapamam tadı çok kötü geliyor ama bu çok lezzetli yapıyorum yani herkese göre bir detoks var ama yapamam der işin içinden çıkarsan olmaz neden yapamayalım ki insanlar aç duruyor sonuçta aç sürmiycem sadece tek çeşit yiyeceksin okadar o da alt tarafı 2gün

Back
X