- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.341
Sonun da sen 74lere ben 61lere geçtim desene100 gr daha gitmiş haha ne komik 75.0 çıktım ama kahvaltıdan 2 saat sonra tartildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonun da sen 74lere ben 61lere geçtim desene100 gr daha gitmiş haha ne komik 75.0 çıktım ama kahvaltıdan 2 saat sonra tartildim
Bbnm daha yarın 4. Gun pazartesi sali anca biter ama ins haftaya 74 olurum artık sende 61Sonun da sen 74lere ben 61lere geçtim desenezaten yarın reglelerimiz etkisi tam geçmiş olur tam kilomuz ortaya çıkar
![]()
Evet dengeledm dsha hic bisey yiyemwdim is yapmaktnOlsun kuzumm dengelersin bugünn![]()
Tunelin ucunda isık vaarrr gitsin kilolarrrYola devam oldu bitti geçti önümüze bakıyoruz cnmm
Bacaklarda da var bnm heryerde var taÇok fazla göbek yok aslında düşük bel yada çok oturtmali giymedikçe şimdilik fazla rahatsız etmez ama genede öne doğru göbek çıkıktın belli abartilı degil tabi baya s3kle girmis ama orda bir yağlanma var göbekten kesinlikle ver bir de kollarını incelttinmi tamamben dümdüz karınlı kadınlara hayranım canm ondan devam etcem 4daha vercem hem bacaklarım da biraz daha incelir daha güzel olur ❤ ama senin bacaklar muhteşem olmuş gerçekten
bacaklar müthiş güzel sen direk belden üstüne çalış
Aslında hiç cezayi hak etmedim çok emek verdim ama duraksadı gitmedi kilolar 1 aydır bi kilo bile gitmedi . Tam 75.0 im*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 -> 61.9
Mavi95 76.5~~~73.0 ->
ucukgenclik 66.6~~~64.0 ->
kaptinn 59.3~~~56.5 ->57.5
antiaging 69.1~~~66.0 ->
cakilinannesi 77.8~~~72 -> 72
tgb1907 67.7~~~63 ->
SchonerDuft 67.5~~~63.0 ->
Verano_porteno 63.6~~~59.0 ->
MrsParanoid 60.9~~~58.9 ->
Eveeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere kac ciktiniz kimler tutturdu hedefikimler cezayi haketti
![]()
Eki Görüntüle 2297643
Karnım da hint kınası dövme vardı silinmeye başladı şuan dövmenin kanatlar ı biraz kalışkızlar detoks sonrası karnım şimdi çektim
![]()
Ne bicim zayifsiniz yaaa öffff sozde ben sizden zayifim ama bnm gobek masallahEki Görüntüle 2297648 bu da benden açık gobis ile
Burdan da belli olacağı gibi benim sorunum kollar ve yan simit . Bel mide çok idi kiloyu oralardan verdim zaten bi kollarla simit gitse zayıf denilebilecek hale gelicem de işte gitmediEki Görüntüle 2297651
Zayıf dediya ben degilm de yellow oyleNe bicim zayifsiniz yaaa öffff sozde ben sizden zayifim ama bnm gobek masallah![]()
Yani ben biraz esnek biraktm ama emzirdigim icin o da normlde daha fazla yerdimAslında hiç cezayi hak etmedim çok emek verdim ama duraksadı gitmedi kilolar 1 aydır bi kilo bile gitmedi . Tam 75.0 im
Senin çok sürüyormuş canm benim zaten 4günde bitiyor ve şuan 61.9 um ama artk cumaya ne olurum bakalım artk tartının sağı solu belli olmuyorBbnm daha yarın 4. Gun pazartesi sali anca biter ama ins haftaya 74 olurum artık sende 61
Sende zayifsin iste zayifsin hepiniz benden zayifsinizZayıf dediya ben degilm de yellow oyle![]()
Ben bu hedefe duraksama olmasa çok kolay erişirdim çok abartmadan bi hedef belirledim o bile olmadı çok üzücüYani ben biraz esnek biraktm ama emzirdigim icin o da normlde daha fazla yerdimolsun kuxum su bayramda bi gecsin hayirlisiyla duzelcek hersey
Bayramda çok yemezsenSenin çok sürüyormuş canm benim zaten 4günde bitiyor ve şuan 61.9 um ama artk cumaya ne olurum bakalım artk tartının sağı solu belli olmuyor![]()
Canm bide ben sana he0 yazayim diyorum unutuyorum simdi unuadan yazayim canm senin daha doğum yapmadn ve bebek planın var ondan sen ne kadar versen kâr yani aslında sen görüntüye çok takılma mesela karnı tüm düz jilet gibi olsa idi bile zaten hamileyken o halinden eser kalmayacak dev gibi karın olacak ondan karnı şekle sokma işini filan doğum sonrası daha odaklı yaparsın şuan zaten kalıcı olmıycak yani sen şimdi incelemekten çok direk yağ atıcı şeylere odaklan bol bol yağ ve kilo at ki hamilelikte alacağın kilolar ile çok yüksek rakamlara çıkmamış ol bizim gibi kolay kilo almaya meyilli olan insanlar hamilelikte gerçekten çok alıyor ondan hamiş olmadan önce kilon ne kadar az olursa okadar kârBacaklarda da var bnm heryerde var tadaha isim var yani 6 7 kilo verince tam olucak iste
Bende ondan baya vermek istiyorum zaten cnm 80 de kalsam 100 olurdum diye korktum 65 62 olabilirsem bi hayal benim.iicn ama olabilirsem.super olur en fazla 75 80 olurum.o da zaten doğumda vs ilk 5 kilo gider zamanla inerim en azından çok kilolu görünmem 65 ile kalsam en fazla şimdiki gibi olurum elimdrn geleni yapiyorum su duraklama bi gitse bi içim.rahatlasa artıkCanm bide ben sana he0 yazayim diyorum unutuyorum simdi unuadan yazayim canm senin daha doğum yapmadn ve bebek planın var ondan sen ne kadar versen kâr yani aslında sen görüntüye çok takılma mesela karnı tüm düz jilet gibi olsa idi bile zaten hamileyken o halinden eser kalmayacak dev gibi karın olacak ondan karnı şekle sokma işini filan doğum sonrası daha odaklı yaparsın şuan zaten kalıcı olmıycak yani sen şimdi incelemekten çok direk yağ atıcı şeylere odaklan bol bol yağ ve kilo at ki hamilelikte alacağın kilolar ile çok yüksek rakamlara çıkmamış ol bizim gibi kolay kilo almaya meyilli olan insanlar hamilelikte gerçekten çok alıyor ondan hamiş olmadan önce kilon ne kadar az olursa okadar kâr
Sende zayifsin iste zayifsin hepiniz benden zayifsiniz![]()