- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.381

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule güle giy cnm Bende xl idim l ile m arası olmuşumKızlar bu saate kadar gezdikakşam dediğim gibi 19 - 20 civarlarında çarşıya indik aman Allahım mağazalar da eşim de ben de şok ne giysem çok güzel oldu ve her denediğim kıyafet "s"
M'ler çok büyük geldi hep smol aldım ve gitmişken birkaç tane de kotların,şortların filan üstüne giymeye tişört aldm onlarında hepsi s beden ya çok güzel bir duygu
Aaayyy mutluluktan uçuyorum kızlar
çok güzel bir sürü takılar aldım bide yarın giymeye de çok tatlı bir etek bluz takım aldm şu şifon kumaş bel kısımları azıcık açık olan takımlardan
yarn belki bi foto atarım size
![]()
Hahaha alemsin ya afiyet olsun cnmm. Açılışı ben yaptım dün baklavayla sen geç kaldınKizlar herkese hayrli bayramlaarrrracilisi bi dilim borek bi tsne baklavayla yaptim annemdeyim dayanamadim
![]()
Valla nasil iyi geldi 1 haftadr baklava sayikliyodm anneme alcm dedm de bayrami bekle diyoduHahaha alemsin ya afiyet olsun cnmm. Açılışı ben yaptım dün baklavayla sen geç kaldın![]()
Ne kadar güzel işte oh şekere.karsiyizKızlar tatlı yemeyeli bende bir baklava yedim ama bir dilim bile midemi bulandırdı sanırım alışmışım şekersiz hayata iki tane soda içtim
Canim o kadar farketmedim ilginc ya. 2 beden, cok sasirdimKızlar ben çok şiştim. 38 beden giyen ben 42 beden pantolon bile sıkıyor. Sürekli ayakta durmak beni mahvetti.
Canm modelini bozmak istemem ama artı çıkmaman imkansız gòrünüyor 7taneBugun toplamda 7 dilim baklava 4 tane sarma biraz kavurma ve bi miktar sarma yedim ,ama bayram bitti bizim icin baska gezicek yer kalmadi yarin kayinvalideme gidicem bide ablamla ananeme onlarda yemem ama bu hafta kesin artidayim sabah tartilicam bakalm
![]()