Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu saate kadar gezdik 🤩 akşam dediğim gibi 19 - 20 civarlarında çarşıya indik aman Allahım mağazalar da eşim de ben de şok ne giysem çok güzel oldu ve her denediğim kıyafet "s" :KK57: M'ler çok büyük geldi hep smol aldım ve gitmişken birkaç tane de kotların,şortların filan üstüne giymeye tişört aldm onlarında hepsi s beden ya çok güzel bir duygu :KK36: Aaayyy mutluluktan uçuyorum kızlar 😍 çok güzel bir sürü takılar aldım bide yarın giymeye de çok tatlı bir etek bluz takım aldm şu şifon kumaş bel kısımları azıcık açık olan takımlardan 🤩yarn belki bi foto atarım size 😊
Gule güle giy cnm Bende xl idim l ile m arası olmuşum 😊herşeyin olması süper smol müthiş 👏👏

Bugun toplamda 7 dilim baklava 4 tane sarma biraz kavurma ve bi miktar sarma yedim ,🤦 ama bayram bitti bizim icin baska gezicek yer kalmadi yarin kayinvalideme gidicem bide ablamla ananeme onlarda yemem ama bu hafta kesin artidayim sabah tartilicam bakalm 🙄
Canm modelini bozmak istemem ama artı çıkmaman imkansız gòrünüyor 7tane :KK57: yanlış anlama ama söylemek zorundayım çok abartmışsın :kızgın::sinirli: herkes gibi keşke sende 1dilim yeseydin hadi başka bir baklava çeşit daha denk geldi kendini tutmadım 1dilim de orda yedim etti 2dilim desen gene ok ama zaten 3cü den sonra hala nasl eyvah bakıyorum demezsin 😱 bir günde tam 7 baklava yenir mi :sinirli: canım 7baklava+4sarma= 1015 kalori eder sabah dan akşama kadar tüm gün aç kalmış olsan anca kurtarır dicem ama gene de kurtarmaz kalori hesabı bile işi kurtarmıyor çünki vücutta bu kadar şeker direk yağa dönüşüyor :(

Back
X