Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım şimdi yellow yazdı baktim sen yoksun neden hesabini kapattin 😱
Kuzenime çok sinirlendim cumartesi resim paylaştım iyi eğlenceler hayırsız yazmış tatilim dert olmuş ona pazar günü amcamlara gittim kapıdan girmedim daha hayırsız seni hayırsız diye bağırıyor içerden anneme geçince direk dondurdum hesabı bu kadar göz önünde olma dedim kendime.

Bu msj yeni gördüm teşekkür ederim
Rica ederim canm benim ne demek 😊
Kesin 70 oldum .
Yarın başlıyorum bir program oluşturacam kendime haftaya cumaya kadar da tartılmayacam başarabilirsem
Oluştur canm zaten programlı bir şekilde hedefe kitlenerek ilerleyince insan başarıyor her şey beyimde bitiyor kesinlikle kafaya koydun mu yaparsın canım 👍 bende bayrama girdgmz gün 61 leri ucundan görmüştüm canm 😊 inslh cumaya kadar 61ler de kalma olurum ve öbür haftala 60ı görmeye çabalarım 🙏 niyetim bu ayı 60 kilo olarak kapatabilmek ve artk eylülde 5lere geçebilmek 🙏 bu kez daha da rahat ilerleriz artk 2bayram da bitti tatillerde yaptk hatta kışa kadar önümde doğum günü yada herhangi bir özel gün bile yok senin de öyledir inslh eeeee daha ne olsun kesintisiz ilerliycez 😊

Konu actigim yerdeki kişiler beni çok kiskirtti ben de olmadigim biri gibi davranmak zorunda kaldım Çünkü başka türlü bas edemeyecektim. Aşırı kiskirttilar. Büyük ihtimal ban yiyecegim . Giremeyecegim kızlar haberiniz olsun .

tugbaFB tugbaFB naptın canım hesabımı mı kapattın
kaptinn kaptinn blonde ambition blonde ambition tubiden haberiniz var mı ben instgram ı kapattım yazamıyorum ona
Haberim yok kuzum valla bnde bayramda pek bakamadm telefona
Benimde hiç güzel geçmedi . Ablamlar geldi . Dün denize gttik . Mis gibi tertemiz buz gibi denize goturduk . Cocuk yüzemedi soguk geldi. Burda yakin heryer soguk tek sicak yer var ora da pis ve asiri sicak . Ee hava 39 derece su da hem pis hem asiri sicak olunca nerede serinliycez ?.
Zaten saat 1 de gttik onlarda saat 4 de o pis yeri istediler oraya gidecektik mecbur ben de o kadar yol geldik geri dönersek bu saatte orayı beğenmezsek buraya dönemeyiz de ben orda yüzmem orası çok pis dedim . Tartıştık. Yarin gidelim o zmn oraya dediler . Ben de yarin isimiz var dedim .bugun kendileri igrenc pis sicak denize gtmis cok guzeldi diyolar .
Hem bizle düzgün plan kuramadık hem de onlar yüzünden biz hiç güzel bayram geciremedim . Gelecekler diye plan yapmadık . Onlarlada plan yapamadık . Bomboş geçti .
Zaten ablam suratsız kaprisli biri . Onla hiçbişey yapılmıyor babamlada anlaşamıyor Surekli tartışıyorlar. Çok bunaldim . Yarın da burdalarmış ben hiç onlarla birşey yapmak istemiyorum . Bunun biz tüm gün eşimle evde oturduk . Şimdi yine annemlere geldik onlar burda diye . Oyle
Olsun kuzum zaten cok sık gelmjyolar anladigim kadariyla idare et kötü ayrilmayin

Back
X