Benimde hiç güzel geçmedi . Ablamlar geldi . Dün denize gttik . Mis gibi tertemiz buz gibi denize goturduk . Cocuk yüzemedi soguk geldi. Burda yakin heryer soguk tek sicak yer var ora da pis ve asiri sicak . Ee hava 39 derece su da hem pis hem asiri sicak olunca nerede serinliycez ?.
Zaten saat 1 de gttik onlarda saat 4 de o pis yeri istediler oraya gidecektik mecbur ben de o kadar yol geldik geri dönersek bu saatte orayı beğenmezsek buraya dönemeyiz de ben orda yüzmem orası çok pis dedim . Tartıştık. Yarin gidelim o zmn oraya dediler . Ben de yarin isimiz var dedim .bugun kendileri igrenc pis sicak denize gtmis cok guzeldi diyolar .
Hem bizle düzgün plan kuramadık hem de onlar yüzünden biz hiç güzel bayram geciremedim . Gelecekler diye plan yapmadık . Onlarlada plan yapamadık . Bomboş geçti .
Zaten ablam suratsız kaprisli biri . Onla hiçbişey yapılmıyor babamlada anlaşamıyor Surekli tartışıyorlar. Çok bunaldim . Yarın da burdalarmış ben hiç onlarla birşey yapmak istemiyorum . Bunun biz tüm gün eşimle evde oturduk . Şimdi yine annemlere geldik onlar burda diye . Oyle