Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber ;)
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldu :( kızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? :( çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ? :(

Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber :KK66:
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldu :KK43: kızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? :KK43: çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ? :KK43:
Pilates yapmaya başla cnm

😍Teßekkür ederim canım benim 🤗 inşallah devamı gelir biran önce 61fen 60a geçerim ❤ sen tartıldın mı canım kaçsın ? Yakalayabildim mi seni🤣
İnşallah canım yeni regl oldum çatlıyorum şişkinlikten gözüm kesmedi tartılmayı bikaç gün snra tartılcam ödem gidince ama bakalm kaç artı çıkçam ahahahah
Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber :KK66:
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldu :KK43: kızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? :KK43: çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ? :KK43:
Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmış :( karın için bu dediğim crunchy frog hareketi çok iyi geliyo bak kondisyonlusun zaten kısa sürede sıkılaşırsın göğüs için pek bişey bilmiyorm ama pilates çemberini dik koy yere kolun düz şekildr avcunun içiyle press yap
Abs hareketleri çalış bol bol snra sırtüstü yat yerde ayaklarını tabanlardan birleştir kalçanı yerden kaldırcak şekilde ayaklarını yukarı kaldır snra tekrar ayaklarını yere koy tekrarla çok etkili bi hareket bak geçende sezeryan izimin konusu olmuştu arkadaşımla elledi ay diyo çok sert orası yoo dedim normal ki karnımada elledi şaşırdı çok sert diyo karnın onunkine elledim bende nasıl pofuduk puaça gibi 😂 demem o ki o iki hareket bana çok yaradı hatta küçük 4 baklavam var :KK45:

Rica ederim canm benim ne demek 😊

Oluştur canm zaten programlı bir şekilde hedefe kitlenerek ilerleyince insan başarıyor her şey beyimde bitiyor kesinlikle kafaya koydun mu yaparsın canım 👍 bende bayrama girdgmz gün 61 leri ucundan görmüştüm canm 😊 inslh cumaya kadar 61ler de kalma olurum ve öbür haftala 60ı görmeye çabalarım 🙏 niyetim bu ayı 60 kilo olarak kapatabilmek ve artk eylülde 5lere geçebilmek 🙏 bu kez daha da rahat ilerleriz artk 2bayram da bitti tatillerde yaptk hatta kışa kadar önümde doğum günü yada herhangi bir özel gün bile yok senin de öyledir inslh eeeee daha ne olsun kesintisiz ilerliycez 😊
Tartıldın mı kaç çıktın .

İnşallah canım yeni regl oldum çatlıyorum şişkinlikten gözüm kesmedi tartılmayı bikaç gün snra tartılcam ödem gidince ama bakalm kaç artı çıkçam ahahahah

Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmış :KK43: karın için bu dediğim crunchy frog hareketi çok iyi geliyo bak kondisyonlusun zaten kısa sürede sıkılaşırsın göğüs için pek bişey bilmiyorm ama pilates çemberini dik koy yere kolun düz şekildr avcunun içiyle press yap
Abs hareketleri çalış bol bol snra sırtüstü yat yerde ayaklarını tabanlardan birleştir kalçanı yerden kaldırcak şekilde ayaklarını yukarı kaldır snra tekrar ayaklarını yere koy tekrarla çok etkili bi hareket bak geçende sezeryan izimin konusu olmuştu arkadaşımla elledi ay diyo çok sert orası yoo dedim normal ki karnımada elledi şaşırdı çok sert diyo karnın onunkine elledim bende nasıl pofuduk puaça gibi 😂 demem o ki o iki hareket bana çok yaradı hatta küçük 4 baklavam var :KK45:
Baklavam var deyince gözümde canlanan kuru baklavalar :confused:

Bende bi inceledim kendimide bacaklarımdaki çatlaklar nasıl artmış :KK43: karın için bu dediğim crunchy frog hareketi çok iyi geliyo bak kondisyonlusun zaten kısa sürede sıkılaşırsın göğüs için pek bişey bilmiyorm ama pilates çemberini dik koy yere kolun düz şekildr avcunun içiyle press yap
😍 ayy harika imiş 🤩 benim karnım da öyle olur inşallah yaaa 🙏 artk spora iyice daha ciddi sarılmam lazım ki hem yumuşamazlar artmasın hemde olanlar hemen geri toparlansın ara ara hep abs yaptm ama diğer dediklerini de yapıcam canm ☹ şu çatlaklarada bir çözüm olsa keşke :( dermatepen vs. Tarzı şeyler var ama vakit ayırmak uğraşıp denemek lazım onlarida zaten şu son 3 kiloyu da atayım da direk onlara odaklanıcam artk ben

Back
X