- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.541
Topuğuma dün denize girrken tas battı çok cnm yanıyor üstüne basınca deniz ayyakbim yanıma almamistim çok kötü oldu keşke alsaydım spora gidicrm ama sorun olucak kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt canm göğsüm ve alt karnım da aynen içi boşalma oldu resmen ama karnımın gòbek deliğinin üst kısmı sert güzel mekikden ve abs den dolayı galiba orası iyi ama alt karın şu göbek deliğinin altında kalan karın kısmı var ya hani hep şikayetçi olduğum göbeğinin o kısmı var dediğim yer orasi sonunda artk bu haftalar tamamen gitti ve düz bir karnım oldu ama o rasi gidince resmen oranın içindeki yağlar erimiş gitmiş orasının resmen içi bosaldi göbek deliğinin alt kısmı şuan yumuşacık oldu evt gòğüs için kolla yapılan çember ve sınav filan başlamam lazım canmblonde ambition göğüste yumuşama ve içi boşalma bende de oldu canım. Eskiden iç çamaşırı takmadan uçlar belli olurdu mesela sertlik elime gelirdi. Onun için kol hareketleri yapman lazım. Karın içinde plank ve mekik hareketleri en mantıklı gelen bisiklet sayesinde zaten kalça ve bacak bölgen olalala olmuştu.
Normalde 2. Uyelik yasak diye biliyorum canim buda banlanabilirtugbaFB bununla devam etsem olurmu gruba bu üyelikle?
Muhtemlen olacak çünkü paylasim alaninda olmayacagina dair hic bir mesaj gormedim kuzum biz yine de tartilip bildirimlemizi yapalim hem kontrol olur
Bilemiyorum ki hic bakmadim arastirmadim canim ama göğüs icin egzersizler var onlari biliyorum.Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldukızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ???
çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ?
![]()
Evt o sıkıntıda çoğu kişi de oluyor canm benim de yüzüm zayıfladı ama ben normalde baya yanımı biriyim yanakların çok dolgundur ondan şimdi inceler de daha güzel oldu tam oldu yüzüm şuan ama biraz daha incelmez da böyle kalırsa daha iyi olur tabi şuan iyi ama çatlaklar yumuşamalar filan başladı bende deBilemiyorum ki hic bakmadim arastirmadim canim ama göğüs icin egzersizler var onlari biliyorum.
Bende yuzumden biraz sıkıntılıyım yanak falan kalmadigenetik galiba yada yüz yapimizla mi alakalidir nedir yuzum bir 10 kilo alinca cok guzel ama zayiflayinca yanaklar da hemen sönüyor.
Erkek kardesim var yuz tipimiz ayni o da kilo verdi ayni ben gibi oldu yanaklar gitti protein az aldim da mi oldu da diyemiyorum çünkü diyette normalde yedigimden daha fazla et falan yiyordumdaha kilo verirsem yuzum ne olacak diye dusunuyorum bende
Hic kilo almamamis kilo problemi olmamis olanlar ne şanslıEvt o sıkıntıda çoğu kişi de oluyor canm benim de yüzüm zayıfladı ama ben normalde baya yanımı biriyim yanakların çok dolgundur ondan şimdi inceler de daha güzel oldu tam oldu yüzüm şuan ama biraz daha incelmez da böyle kalırsa daha iyi olur tabi şuan iyi ama çatlaklar yumuşamalar filan başladı bende deooff ooff hepimiz de farklı sorunlar çıkmaya başladı ya zayıflayincada kurtulamıyoruz ki yeni yeni şeyler çıkıyor
Kesinlikle canım ablam hiç kilo almıyor hep 53 kilo dur en fazla 55 e çıkar geri 53 olur ve hamileyken bile doğuma anca 60 oldu zaten bebek suyu vs. Si doğumdan geri 55 ile çıktıHic kilo almamamis kilo problemi olmamis olanlar ne şanslı![]()
Bizim sarışın Sibel canımızKesinlikle canım ablam hiç kilo almıyor hep 53 kilo dur en fazla 55 e çıkar geri 53 olur ve hamileyken bile doğuma anca 60 oldu zaten bebek suyu vs. Si doğumdan geri 55 ile çıktıünlüler gibi doğumdan çıkmış ve tüm kotları hiç hamile kalp doğum yapmamış gibi tam oluyor
dolayısı ile de hiç bir yerinde tek bir çatlağı yok ve hiçbir yerinde yumuşama sarkma vs. Hiç olmadı . Yüksek Kilolar alp verme hiç yaşamadığı için vücudu genç kız gibi kaldı hep onun ama malesef ben sibel can gibi al ver al ver
![]()
Masallah onaKesinlikle canım ablam hiç kilo almıyor hep 53 kilo dur en fazla 55 e çıkar geri 53 olur ve hamileyken bile doğuma anca 60 oldu zaten bebek suyu vs. Si doğumdan geri 55 ile çıktıünlüler gibi doğumdan çıkmış ve tüm kotları hiç hamile kalp doğum yapmamış gibi tam oluyor
dolayısı ile de hiç bir yerinde tek bir çatlağı yok ve hiçbir yerinde yumuşama sarkma vs. Hiç olmadı . Yüksek Kilolar alp verme hiç yaşamadığı için vücudu genç kız gibi kaldı hep onun ama malesef ben sibel can gibi al ver al ver
![]()
Yok canim benim bildiğim olmuyor zaten iki üyelik yasak yakında kapanir bu hesabındatugbaFB bununla devam etsem olurmu gruba bu üyelikle?
Bizim sarışın Sibel canımız
Bugün 75.5 muş ve 10 gün sonra bam açılacak canm ama asıl haftaya cuma ne olacak çünki hesabı cumartesi açılacakmış . Aklıma şu geldi canım acaba yarın maviyi bildirimsiz izne mi ayırsak hem artısı da listeye yansımaz hem de 2hafta sonra listeye girme süresi dolunca bam da silinmiş oluyor zaten kilo da vermiş olur ne dersin?c
Yok canim benim bildiğim olmuyor zaten iki üyelik yasak yakında kapanir bu hesabında
eski üyeliğine ne kadar süre bam yedin
Bugün kilon ne idi yarin gelememe durumunda bugunk7 kilonu bildiririz
Tamam canim bana uyarVerano_porteno canm seni yarın sabit yazalım tamam mı
Bu daha güzel oldu kardeşide kendide kaç yaşında ama kendilerinden ödün vermiyorlar❤Yok sibelcanlıktan artk istifa ettim
arrk almadan sürekli veriyorum az daha vereyim de bundan sonra ajda pekkan gibi ömrüm yettikçe fit kalıcam
![]()
75.5 cnmc
Yok canim benim bildiğim olmuyor zaten iki üyelik yasak yakında kapanir bu hesabında
eski üyeliğine ne kadar süre bam yedin
Bugün kilon ne idi yarin gelememe durumunda bugunk7 kilonu bildiririz