- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.781
hayırlı geceler arkadaşlşlar.güğn düz buralardaydım biara ama sonra nete bi haller oldu.sonrasındada pazara gittim.git grl pazardan alınanaları yerleştir.yemek hazırla bulaşık yıka kıza ders çalıştır.anca gelebildim.uyyyyy iyce uyuz oldum şu temizlik işine.bitürlü bitmedi bitse elime çayımı alıp pc başında yazacam durmadan heee.
kızlarrrr bişey daha diyecem ama noluuur maşşallah deyinn.hatta okuyun yanii. kızım türkçe okumayı sökmüşş.dün farketmiştim ama emin değildim.tvde çıkanları gördüğü herşeyi okumaya başladı maşşşalallllaaaaah yavrumaa.ayy ne çok mutlu oldum.aslında ben hiç istemiyodum öğrenmesini okulşa gitmeden ama.yavrumun içinden geliyoo.22 nisan doğum günü kızımnı.ogün hem doğumgünü hem kuraanada o gün geçiyo.hem de türkçe okuma yazmayı öğrendiii.içim içime sıpmıyoo.ne yapmalıyım bana bişeyler söyleyiiin.eşim öğretmenlerle felan görüşcek.daha yeni 5 yaşına giriyo.seney de anasınıfna gidecek nasipse.nolur maşşalh deyin tamammı.komşulara dşyemedim nazar olur diyei.sizede demzsem çatlıycam heee.
canım maaşallah kızına nazar değmesin