- 4 Ocak 2020
- 2.667
- 7.066
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.161
Yeni arkadslar gelicek inşallah cogalicak listemizHepi topu beş kişi kalmışız ya hoş lulu ile mocha kaçı hedefliyorsunuz ne güzel kilonuz. yakındır belki sizinde mezuniyet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni arkadslar gelicek inşallah cogalicak listemizHepi topu beş kişi kalmışız ya hoş lulu ile mocha kaçı hedefliyorsunuz ne güzel kilonuz. yakındır belki sizinde mezuniyet
Hemde çok çok yavaş bu hafta sadece -100 gr inanamıyorum hem spor hem diyetisyenle devam etmeme rağmenYeni arkadslar gelicek inşallah cogalicak listemizizindekilerde dönüş yapincaaaa
elbet sende mezun olcaksin kuzum yavaş yavaş ilerliyosun hedefine
![]()
Teşekkürler ederim cnmOoo süpersin canım
Günaydın canım tebrikler eksi eksidir bence azda olsa
Hayırlı olsun canım güle güle oturun.Coook teşekkür ederim haberlde duymuşsunuzdur ev alana faiz oranları düşüyor. Bir yıl sonra ödeme hakkida var canım
Canım cuma dan cumaya yapıyoruz 1 haftalık.Günaydınlar herkese, hesaplamaya ilk kilo üzerindenmş yapıyoruz, yoksa en son kilo üzerinden mi?
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlar ❤
Bu hafta 58. 2 geçen haftaya göre 400 gr vermişim. Böyle gram gram gidiyor ya
Bu hafta da sınavım var inşallah sıkıntı olmaz diyet ve egzersiz konusunda
Hemde çok çok yavaş bu hafta sadece -100 gr inanamıyorum hem spor hem diyetisyenle devam etmeme rağmen
Enem bu ne azıcık azıcık veriyonuzOlsun veriyosun ya ona bak
**14.TAKİM 678.Etap***
Luluuu94 (52.4///%)sabit
mochachocolate(56.7///%)bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (87.2/87/%0.229)
Pamukprncess(62.3/62.2/-0.1/%0.16)
zuzuzuzu 1234 (75.6///%)
14.takim ortalaması:%
Cook teşekkür ederimHayırlı olsun canım güle güle oturun.
Kilo bildirimi gecen haftaki 56.7
Bu hafta 54.8
Fark 1.9
Yüzde 3.35 kızlar gecen hafta bildirimde bulanamadım farklı hesaplanıyorsa bilmiyorum kaldıgım yerden farkı aldım bugün giremezsem rica etsem düzelte bilirmisin
Gozunden kacmis galiba kaptanimM mochachocolate bı sen Kaldın canim
Ah görmemişim valla takipte ediyorum ama sağolcanım ❤Gozunden kacmis galiba kaptanim![]()
İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım.Adet olunca artı çıkma oluyo daha fazla vermissindir normalde
Çok sağol ❤ ❤ ❤Allah kolaylık versin canım ❤
Enem bu ne azıcık azıcık veriyonuz![]()
Haftaya iyi kilo verirsen listedesinnnİnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım.
Ay bu kadın olmakta ne zor her ay aynı muhabbet
Aranızda sprial kullanan var mı? Ben düşünüyorum da değişiklik oluyor mu?
İğne nasıl oluyor ki ne zamanda bir gidiyorsun?Haftaya iyi kilo verirsen listedesinnn
Ben iğne kullanıyorum sağlık ocağındaki ebemiz onu önerdi en rahatı da o gerçekten kafam rahat![]()