Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tugba ınsallah dönusun muhtesem olmaz canım :))

kız suuuusss.:mymeka:daha gitmedim...ama merak etme olmaz.geçen yıl gitiğimde.96 kiloyla gitmiştim ama 90 kiloyla dönmüştüm.sağolsun ablam beni sürekli kontrol ediyodu.bide orda çok erken yiyoruz ve öğünlerde düzenli yendiği için alınmıyo galiba.sabah sekiz buçukta kahvaltıda oluyoduk.öğlen ikindiye sarkıyo yine çayuyın yanında bişeyler maa ben hep salta yapıyodum yani.akşamda en geç 8de yemek yeniyodu.yani almam inşallah.alsamda 2 kiloyu geçmez.yinede inşallah.

en ıyısını yapmıssın cok ısabetlı bır karar olmus....ınan ınsanın aklı evde kalmıyor bır yakını baktıgı zaman....ne zaman baslıyorsun calısmaya?

başka çarem yoktu, bu devirde kimseye güven olmuyor malesef :(

İşe Ağustosta başlayacağım

kız suuuusss.:mymeka:daha gitmedim...ama merak etme olmaz.geçen yıl gitiğimde.96 kiloyla gitmiştim ama 90 kiloyla dönmüştüm.sağolsun ablam beni sürekli kontrol ediyodu.bide orda çok erken yiyoruz ve öğünlerde düzenli yendiği için alınmıyo galiba.sabah sekiz buçukta kahvaltıda oluyoduk.öğlen ikindiye sarkıyo yine çayuyın yanında bişeyler maa ben hep salta yapıyodum yani.akşamda en geç 8de yemek yeniyodu.yani almam inşallah.alsamda 2 kiloyu geçmez.yinede inşallah.

ah şu çayın yanındaki bişeyler yokmu:kahve:,

beni onlar mahfetti:oklava:

ah şu çayın yanındaki bişeyler yokmu:kahve:,

beni onlar mahfetti:oklava:

aaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh.benideee..
ama şimdi hep kendime göre bişey yapıyorum.misafirim gelsede misafiliğe gitsermde.giriyorum mutfağpa slata yapıp çıkıyorum.illaki haşlama bişey oluyo benim için sağolsunlar arkadaşlarım bu konuda beni düşünüyolar.ama yanındakinlerden azda olsa alıyodum bazen.hele dünnn.ayy dün bi felaketti benim için.az aldım ama hepsinden yedim.çatlıycvam sandım.zaten o bana büyük bi dwers oldu.birazdan yoğurtla baklamı da yiycem.saat 11de yarım muz yedim.öğleden sonrada yürüyüşümü yapcam.nbide nivea badyi yapcam nasipse.inşallah kimse gelmez.ayy ikizleri benim için öp tamammı annesi.

aaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh.benideee..
ama şimdi hep kendime göre bişey yapıyorum.misafirim gelsede misafiliğe gitsermde.giriyorum mutfağpa slata yapıp çıkıyorum.illaki haşlama bişey oluyo benim için sağolsunlar arkadaşlarım bu konuda beni düşünüyolar.ama yanındakinlerden azda olsa alıyodum bazen.hele dünnn.ayy dün bi felaketti benim için.az aldım ama hepsinden yedim.çatlıycvam sandım.zaten o bana büyük bi dwers oldu.birazdan yoğurtla baklamı da yiycem.saat 11de yarım muz yedim.öğleden sonrada yürüyüşümü yapcam.nbide nivea badyi yapcam nasipse.inşallah kimse gelmez.ayy ikizleri benim için öp tamammı annesi.

ohhh afiyet olsun, bu süreçte destek çok önemli kaydirigubbakcemile5

kızların biri kucağımda zaten şu anda (dumblelarım benim, bütün gün kkucağımdalar, iyi kol kası yaptım sayelerinde) öptüm teyzesiŞeniz

slm kizlar ben geldim erken kalktim disarda islerim vardi yeni bitti solugu burda aldim henuz bir pogaca yedim simdide oglen yemegi yiyecegim ya bilmiyom cay demledim kahvalti yapmayi dusunuyorum vede yine uzulerek soyluyorumki ogleden sonra gezmeye gidecem
yrinda gidecem
obur gunde gidecem pesin pesin soyleyimde
laflarinizi simdiden soyleyin
neyse kizlar dikkat ederim kafanizi yormayin samimi arkadasa gidiyom zaten birsey yapma dedim

ayy kuzuuuum yerim seni ben beeee.ah inşalah bi incecik olsam ah aaaaahhhhh.neyse olacak inşallah.ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır ddimi ama.aman güzelim gitmemem 2.5 ay var dur .1.5 ay değil.temmuzda tgidicez nasipse.ama ben gidince bidaha buraya gelmiycem.ordan da memleketime gidicem.yani 2 ay olmıycam yaaa.senağlamasenağlama

canım ooo 2buçuk ay varsa tam süper olur ben haziranda gideceksin sanıyordum oley çok sevindim valla ozamana kadar harika olursun tatlım sen, evdeki spor aletleri hemen ortaya çıksın bu 2buçuk ay onlara çok ihtiyaç var hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

slm kizlar ben geldim erken kalktim disarda islerim vardi yeni bitti solugu burda aldim henuz bir pogaca yedim simdide oglen yemegi yiyecegim ya bilmiyom cay demledim kahvalti yapmayi dusunuyorum vede yine uzulerek soyluyorumki ogleden sonra gezmeye gidecem
yrinda gidecem
neyse kizlar dikkat ederim kafanizi yormayin samimi arkadasa gidiyom zaten birsey yapma dedim

oooooooo dikkat et ama canım misafirlik olayı her zaman tehlikelidir.alimalllah 500 gr bile alsan moralin bozulur.

yine maşallah diyeceğim sana, (arkanı kaşıkaydirigubbakcemile3)

ben öğrenciliğimde derslerden başka pek bişeye zaman ayıramıyordum, yoğun bir bölüm bitirdim ama seninkide hafif değil yani,

azim bu olsa gerek, :lepi:

tebrik ederim:1hug:

canım benim çok sağol 4ay önceye kadar bende öyleydim ama yılbaşında 81i görünce kendime geldim herşeyi birlikte yürütmeye çalışıyorum hep beraber kurtulacağız inşallah kilolardan kaydirigubbakcemile5

zea mays ben yerim senin ikiz kızlarını.tek yumurta ikizimi?çok tatlıdırlar yaaa.allah bağışlasın.en kısa zamanda banada hayırlısıyla nasip etsin inşallah

yrinda gidecem

tatlım bütün haftan doluymuş aman dikkat et verdiğini alma şekerim öpüldün çok iyi gezmeler

zeamays canim senin adin neydi ya sormusmuydum
kusura bakma valla hep unutuyom inanki
neyse sen yinede soyle tekrar biryere not alayim en iyisi
canim kucuk bebeklerle ugrasmak gercekten zor hele iki tane olunca allah kolaylik versin guzelim
ama sirkeli su bencede icme senin aypacagin tek sey birazcik yediklerinden kalorili seylerden kesmek
kalorili setyler yiyecegine daha saglikli sut yapan ama kalorisi az seyler bul
sen kendin dedin kilo kaybettigini emin ol dahada cok kaybedeceksin bak gor
mesela gunluk 2000 kalorimi aliyordun onceden simdi 1700 kalori alsan senin isin tamam
unutma emzirirken kilo daha cabuk gidiyo bunun okadar cok ornegi varki
sende azcik sabret ama sakin sutunu azaltipta bebislerini ac birakma az ve sik ye
ay bende prof.dc.dr neslihan kesildim basina

buarada cuma sabahı kardeşim sözlüsü ve sözlüsünün ailesi istanbuldan gelecek.onlarla ilgilenmem gerekecek.inşallah yeme olayına hakim olabilirim.misafir olunca iş zorlaşıyor ya

sabah:1 dilim kepek ekmek klasik kahvaltı
arada 1 tane elma
öğlen yoğurt çorbası kazan kebabı 3 kaşık
akşama yemeğe misafirim var.ben onlarla uğraşmaktan yemek yemem inşallah.

tatlım bütün haftan doluymuş aman dikkat et verdiğini alma şekerim öpüldün çok iyi gezmeler
sagolasin canim bunlar bana firca cekiyorlar gidiyom diye az arka cik bana :))
yok yok insallah almam ya

buarada cuma sabahı kardeşim sözlüsü ve sözlüsünün ailesi istanbuldan gelecek.onlarla ilgilenmem gerekecek.inşallah yeme olayına hakim olabilirim.misafir olunca iş zorlaşıyor ya

kiz valla tut bencede zaten misafir geldiginde cok fazla yenilmiyo insan yemek yapmaktan ugrasmaktan doyuyo zaten ben oyleyim yani sizi bilmem

gez bakalım kaptan cumaya cıkar akla kara ortaya ....

ben bugun yedıklerımı yazdımmı?

sabah elma ve çay
saat 11 de 5 kasık nesfıt yulaf bıraz lıgt sut ıctım kan sekerım dusmesın dıye

bıraz öncede 2 dılım kucuk kepek ekmegı
1 domates
1 dılım peynır
5 zeytın pulbıberlı cok az zeytınyagı koydum...

acayıp şiştim...işyerındekıler masallah dıyorlar ıradeye bak...

eee gaza gelmemek lazım dımı...

bu arada haysem nerelerde?

tugba senden naber?

akşama bende bakla yapmayı dusunuyordum ama canım tavuk cekıyor....ızgara yemek ıstıyorum...

seda senı sormayı unutmusum canım naber?

akşama bende bakla yapmayı dusunuyordum ama canım tavuk cekıyor....ızgara yemek ıstıyorum...

seda senı sormayı unutmusum canım naber?

sağol canımcım bende iyiyim şu bronşit olmasa daha iyi olacam öksürmekten uyutmuyor neyse geçer inşallah ona alışkınım artık hastalıktan saymıyorum..okuldan döndüm şimdi 4te dersim var gene gidecem..elmalı çaydan kaynatıyorum onu içecem birazdan kaçgündür içmiyordum..

gez bakalım kaptan cumaya cıkar akla kara ortaya ....

kiz sende ne yapim tatildeyiz cocuklar evde durmaktan kafayi yediler bende gezdirim dedim simdi giderim gidersem sonra gidemem aten dedim ya kirk yilda bir ne yapim
dur bakim cikacak akla kara sabah ayniydim ya bilmiyom bugun ve cuma nasil olurum

destinam sen burdaysan su hedef kilolarini toparlayip tek mesaj haline getirirmisin ben gordugun gibi doluyum hem bana yardimci olmus olursun hayseme dedim gelmedi baksana herkezin hedef kilosunun oldugu mesaji bulup biryere yaz sonrada tek mesaj halinde buraya kopyala birseyi yok bende su analiz mesajini degistirecegim geldigim zzman oldumu canim
yani vaktin varsa tabi sen yapmazsan baskasina diyecegim gezmeden geldigimde hazir olsun da bende bugun su analileri halledeyim

Back
X