Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmıs olsun seda...bıldırcın yumurtası ye hergun buyuk marketlerde var...çig olarak içeceklerın ıcıne koyarsan daha da faydası var ben kızımı öyle kurtardım ınan...

yerım ben o kuzuları tatılede gırerlermıs....neslı orda hava kac derece burda 20-21 arası degısıyor...gez bakalım zaten hedefıne az kaldı....ben olsam bende gezerdım valla...

hee tek nöbetcı ben olunca haklısın valla....ya seda ya ben yapıcaz....zaten kac kısıyız yaparım sen gelınceye kadar merak etme...ıyı gezmeler...

yerım ben o kuzuları tatılede gırerlermıs....neslı orda hava kac derece burda 20-21 arası degısıyor...gez bakalım zaten hedefıne az kaldı....ben olsam bende gezerdım valla...

kiz hedefime az kalmista ne olmus isin icinde siyah var hic sorma beni gececek diye odum dusuyo ya oyuzden rahat hareket edemiyom

Rose14 ----------------hazıran-76

sedaa21 --------------hazıran-58

destınam------------- hazıran-74

neslıhan---------------hazıran-65

eylulce ----------------hazıran-70

haysem----------------hazıran-58

sıyah24-----------------hazıran-55

guleysa

zeamays

spagot

Son düzenleme:
anam bulduklarımı yazdım....guleysa burdayken o da yazsın ama spagot bulamadım

zeamays daha deneme suresınde oldugu ıcın yazmadım olmusmu bak bakalım?

oofffffff bende gezmeye gitmek istiyorum nesli canım.işten sıkıldım ve burda hava güzel.
git sende kiz gidecek yerinmi yok niye yakiniyon be guzelim ben gurbette buluyomda gezecek yer sen memlekette bulamiyonmu
anam bulduklarımı yazdım....guleysa burdayken o da yazsın ama spagot bulamadım

zeamays daha deneme suresınde oldugu ıcın yazmadım olmusmu bak bakalım?

canim zeamays yazma zaten analizlerde yok kendisi
spagot olmasi lazim bakariz aksama belki gelir sende gelirde gorurse soylersin
guleysa canim sende canim soylesene hedef kilonu
eline saglik guzel olmus canim

git sende kiz gidecek yerinmi yok niye yakiniyon be guzelim ben gurbette buluyomda gezecek yer sen memlekette bulamiyonmu

canim zeamays yazma zaten analizlerde yok kendisi
spagot olmasi lazim bakariz aksama belki gelir sende gelirde gorurse soylersin
guleysa canim sende canim soylesene hedef kilonu
eline saglik guzel olmus canim

gidecek yerim çokta gidecek iznim yooookkk malesef kii.
hadaf kilomu dünde bugünde yazdım ki canımmm

sıyah zaten şu an 68 olması lazım geldıgınden berı 10 kg verdı 2 ıcındede 10 kg daha verır sanırım hızlı verıyor masallah...

spagot sanırım artık aksamları yazıcak...dun öyle okumustum bır yerlerde gelıp gören arkadaslar bır yanlıslık varsa kopyalayıp duzeltsınler ok?

Rose14 ----------------hazıran-76

sedaa21 --------------hazıran-58

destınam------------- hazıran-74

neslıhan---------------hazıran-65

eylulce ----------------hazıran-70

haysem----------------hazıran-58

sıyah24-----------------hazıran-55

guleysa ----------------hazıran-63

spagot -----------------hazıran-58

tamamdır kaptan bıttı ama tugba kesın kızacak benı en ustte bılerekmı yazdın dıye ıstersen sen kendıne göre renklendırıp sırala...

Back
X