Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar hic bi msj cevap veremiyorum bu gece olmuyo pc yavas bu gece nedenini anlamis da dgeilim ....neslihan ictigin ilac mi sana bu kadar hirs verdi acaba

guleysa iletini okudum benim tam 6 sene bebis olmadi tedavi gordum cogu zaman umitsizlige kapildim ama bak 6 sene sonra hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ustelik ogrendigimde 3 bucuk aylik hamileymisim bi oglum oldu oglum 7 aylik ken tekrar hamile kaldim kizima hic bi tedavi gormeden tamamen ikinci surpriz oldu demek istedigim umidini kaybetme asla

kız varya.ben sana ne dedim.olanı anlattım deliii.aklını karıştıracak ne dedim.şimdiye kadarv pek kimse sorun yaşamamış.biz tek tüküz yani.sen bi dene bakalım.allah allaaaahhhh.bak bugün yine spor yaptım.çok şükür rahatım.bi sorun yaşamadım.ama hapı içerken illaki kalp atışım hızlanıyodu ve çok ses geliyodu kalbimden.illaki sendede aynıusı olcak diye bişey yok.beli benim kilom fazla olduğu içinde olmuş olabilr.neymiş tuğba aklını karıştırmışmışmışşşmışşşşşşşş.olmayan şeyi nassı karıştırdıysamm. bi dene bakalım.
ya varya seni dovecem ha suna bak yasadigin sey az uz degil bacim
ama neyseki birsey olmadi ohh be

annem için dualarınıza teşekkür ediyorum. inşallah Allah'ım kabul eder. Sizden destek görmek kendime olan güvenimi artırıyor. bu defa başaracağıma inanıyorum.

ben bugün neler yaptım anlatayım. diyete başladım. sabah çok az peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates ve yeşil biberden oluşan kahvaltı yaptım. öğlen okulda olduğum için bir paket diyet bisküvi ile bir bardak şekersiz çay içtim. eve gelince bir elma yedim. akşam ise 4 kaşık taze fasulye, 5 kaşık haşlanmış makarna yedim. şimdiye kadarda 2 litreden fazla su içtim. akşam yemeğimi 18.30'dan önce bitirdim. yatana kadar bişey yemeyeceğim. sadece su içeceğim. benden bu kadar.
aferim sen bu isi basaracan emin ol sadece inan verecegine birde az yiyip spor yapinca bak gor sende benden once 65 olursun
bende tam bunu dicektim sen yazmışsın
bakıyorum bakıyorum çizelgeler aynı
banane banane biriniz 69 biriniz 70 siniz işteeee
hadi lennnnnnnn
konusma fazla

30 dakkidadır girmeye çalışıyom.kusura kalmayın .bende sabah 1 salatalık 1domates çok az peynir yedim.ögle salata 2 küçük tavuk göğsü yarım kase sütlaç.akşam üzeri dayanamadım ekmegin köşesine peynirle 1 sosis koydum götürdüm.1,5 saat yürüyüş veyemekte az mmanlara dayali oyuzden arada gidiyo sen daha yolun bakarna az çorba

canim bekliyoz valla seni bu gunlerde sorun vardi ama suanda bende bir sorun yok valla sutlac felan yok kiz yeme bana bakma ben goturum revaniyi ama benim diyet olayim cok uzun zamana dayali sen daha yolun basindasin guzelim kes makarnayi sutlaci pilavi ye otlari keyfine bak syret kilolarin gidisiini

kizlar hic bi msj cevap veremiyorum bu gece olmuyo pc yavas bu gece nedenini anlamis da dgeilim ....neslihan ictigin ilac mi sana bu kadar hirs verdi acaba

ki zneden ki bilmiyom bende bir sorun yok pcde uc gun giremedim ama simdi iyi eski haline geldi
canim ben internetten l carnitili siparuiis ettim oyuzden bu hirsim

sayfalar aciliyo sadece benim pc yavas bu gece simsekler falan var bu gece bizde o yuzdenmi ne alinti yapamiyom hemsom bide kemeri sormusun sen onu alip para harcama gece yatarken film sar gobek bolgene ayni etkide bulunur :)

neslihancım süper yürümüşsün eminim yakmışsındır yarında birinci olacaz inşallah buhafta çoğu kişi iyi gitti bakalım herkes spora başladı sayılır..ben yatıyorum kızlar sabah 5te kalkacam ders çalışmaya yarın öğlen sınavlarım var iyi geceler herkese öpüldünüzzzzz

slm kizalr ben geldim anam l carnitilimi ictim veeeeeee olmedim kizlar iste geldim burdayimm
anam 8 km yol yurudum kizlar yarisini kostum yarisini yanimdakinin yuunden yurudum yoksa ben onuda kosardim heytt kim tutar beni
yemis oldugum revaniyi kesin yaktim insallahh
gecmisi okumadim nivea mi yapsam kndimi durduramiyorum pek enerjiliyim
anam dopingliyim ben tutmayin beni nivea yapacagim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bakın ne vefalı bir hatunum satt 5,30 ben sizi karşılıyıp günaydın diyorummmmmmm:roflol: :roflol: :roflol: bilin kıymetimi bilin..
nesli kız öldünmü merak ettim akşamda oglanın ödevi vardı bakamamdım valla.. ama ilaçla ölmesen kesin bu kiloyu duyunca bence kap kerizi geçireceksin.. evet kıslarrrrrrrrrrrrrrr 65555555555555555555555 olmuşummmmmmm:sm_cool: :sm_cool: hatta 200 grm da aşagıdayım ama siz 65 yazın.. ayy bugün tahlili verim kaçamak günüm kim tutar beni :roflol::roflol: kesin bugün kaçamaklarımla ben 70 vururm :roflol: :roflol: valla 2 gündür takılmıştı kilo bugün neredeyse yarım kiloya yakın gitmiş demek arada takılıyomuş yılmamak gerekiyormuşş..
neyse bugün tahliller verilecek bişey yememe gerekiyormuş. ama ben metobolizmam calışsın diye birde yüryüşe gidecem 6 da o yüzden cay kaşıgı ile 2 kaşık yogurt aldım agzıma.. valla tahlilde olsa metobolizmamı feda edemem.. dua edin şu tahliller ve ultyrasyon temiz cıksın.. hadin öptüm hepinizi tek tekŞenizŞeniz
kilom 65 şakkıdı şakkıdı.. nesli sana hitap ediyorum bu kiloyu :roflol: :roflol: şakkıdı kaydirigubbakcemile3

aa canım bak böyle düşünme.herşeyin vakti saati vardır canım.benimde abimlerin 8 sene çocuk olmadı.ama sonra peşpeşe oldu.ozamn bizde çok üzülürdük.cenabı mevla hayırlısından versinhem sen daha yeni evliydin heralde dimi.illaki hemen çocuk olcak diye bişey yokki.hakkınızda hayırlısı olsun.allahu teala hayırlısından evlat nasip etsin inşallah.klomen ne bilmiyorum .ama herneyse allah şifa versin ve hayırlı bi evlat versin.ooo çevreye bakma sen.onlar herşeyi der.bekar olsan istetyeni yokmu,nişanlansan düğün nezaman,evlensen çocuk yokmu,çocuğun olsa şunu yaptınızmı bunu yaptınızmıvs soruları hiç bitmez.dolayısıyla bu millet herşeyi der.sen kendini rahat bırak.takma öyle nedemk çocuk düşünmemmek için diyet yapıyorum.sen gerekeni yap.takdiri cenabı allaha bırak.öncelikle hayırlısı de.ve beynini böyle şeylerle yorma canım..

ooy maşşalh kuzuma.

kız varya.ben sana ne dedim.olanı anlattım deliii.aklını karıştıracak ne dedim.şimdiye kadarv pek kimse sorun yaşamamış.biz tek tüküz yani.sen bi dene bakalım.allah allaaaahhhh.bak bugün yine spor yaptım.çok şükür rahatım.bi sorun yaşamadım.ama hapı içerken illaki kalp atışım hızlanıyodu ve çok ses geliyodu kalbimden.illaki sendede aynıusı olcak diye bişey yok.beli benim kilom fazla olduğu içinde olmuş olabilr.neymiş tuğba aklını karıştırmışmışmışşşmışşşşşşşş.olmayan şeyi nassı karıştırdıysamm. bi dene bakalım.

ohh bak siyahım iyi yapmışsın canım dra gitmekle.inşlaha herşey iyi çıkar.inadını kırmnana sevindim.hiç olmazsa sebebini bilmediğin reglin düzelir inşallah.allah korktuklarından emiiin eylesin inşallah.
kaçamak hakkın artık canım senin.ama aşırıya kaçma yinede.bencede bundan sonra hızlı kilo verme artık.

evet canım yeni evli sayılırım.20 aylık evliyim ama bebişi 15 aydır istiyoruz.kısmet tabiki.hayırlısı allahtan.gerçektende dediğin gibi insanların sorusu hiç bitmiyor.eminimki bebiş olsa 2.ne zaman olcak derler kaydirigubbakcemile3

slm kizalr ben geldim anam l carnitilimi ictim veeeeeee olmedim kizlar iste geldim burdayimm
anam 8 km yol yurudum kizlar yarisini kostum yarisini yanimdakinin yuunden yurudum yoksa ben onuda kosardim heytt kim tutar beni
yemis oldugum revaniyi kesin yaktim insallahh
gecmisi okumadim nivea mi yapsam kndimi durduramiyorum pek enerjiliyim
anam dopingliyim ben tutmayin beni nivea yapacagim

oooooooooo maşallah canım kim tutar seni.ilaça devam harekete devam desene.süper valla kaydirigubbakcemile4

guleysa iletini okudum benim tam 6 sene bebis olmadi tedavi gordum cogu zaman umitsizlige kapildim ama bak 6 sene sonra hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ustelik ogrendigimde 3 bucuk aylik hamileymisim bi oglum oldu oglum 7 aylik ken tekrar hamile kaldim kizima hic bi tedavi gormeden tamamen ikinci surpriz oldu demek istedigim umidini kaybetme asla

aaaaaaa ne güzel allah bağışlasın kuzucuklarını.oğluna ilaçla mı hamiş kaldın yoksa aşılama veya tüp bebekle mi?benim dr.beklemenin çok faydası yok.gelecek aya 3 aşılama tedavisi ardından da allah ona kalmadan inşallah verirde tüp bebek önerdi.üstelik sebepsiz infertilite bizimki.ortada neden de yokk.inşallah benimde meleklerim olur.

Back
X