- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.381
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bakın ne vefalı bir hatunum satt 5,30 ben sizi karşılıyıp günaydın diyorummmmmmm:roflol: :roflol: :roflol: bilin kıymetimi bilin..
nesli kız öldünmü merak ettim akşamda oglanın ödevi vardı bakamamdım valla.. ama ilaçla ölmesen kesin bu kiloyu duyunca bence kap kerizi geçireceksin.. evet kıslarrrrrrrrrrrrrrr 65555555555555555555555 olmuşummmmmmm:sm_cool: :sm_cool: hatta 200 grm da aşagıdayım ama siz 65 yazın.. ayy bugün tahlili verim kaçamak günüm kim tutar beni :roflol::roflol: kesin bugün kaçamaklarımla ben 70 vururm :roflol: :roflol: valla 2 gündür takılmıştı kilo bugün neredeyse yarım kiloya yakın gitmiş demek arada takılıyomuş yılmamak gerekiyormuşş..
neyse bugün tahliller verilecek bişey yememe gerekiyormuş. ama ben metobolizmam calışsın diye birde yüryüşe gidecem 6 da o yüzden cay kaşıgı ile 2 kaşık yogurt aldım agzıma.. valla tahlilde olsa metobolizmamı feda edemem.. dua edin şu tahliller ve ultyrasyon temiz cıksın.. hadin öptüm hepinizi tek tekŞenizŞeniz
kilom 65 şakkıdı şakkıdı.. nesli sana hitap ediyorum bu kiloyu :roflol: :roflol: şakkıdı kaydirigubbakcemile3
canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah önemli bir sağlık sorunun yoktur.dikkat et kendine.sağlığın herşeyden önemli.bugün serbets günnün tadını çıkar.tebrik ederim 65.harikasın