Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay çok bunaldım ben çıkıp biraz hava alacam bisiklet süreyim kendime gelirim belki..şeytan diyor akşam atla otobüse adanaya git ama babam okulunu bırakıp gelme sakın bizde bişe yapamıyoruz bekliyoruz dedi ama burda böyle beklemek çok zor erkek arkadaşımda bir sabah olsun bakalım çok istiyorsan gideriz şimdi bekleyelim diyor neyapim bilemedim siyaha da canım çok sıkıldı çok umutsuz davranıyor çok üzüldüm güçlü olması dua etmesi lazım ben çıkıyorum kızlar hava alıp gelirimm

seddaa cok gecmis olsun malesef hastalik oldumu insanin elinde bisey gelmiyo allah yardimcisi olsun ........sende yeni haber alirsan bilgilendir bizia.s.

ay 1.73cüm.nolur sen bari ver şu ilacın ismini markasını nerden bulabilrim.şimdi hemen googleden aardım birsürü mrka var.nolur bişey de.yoksa ben çatlıycam.

gunaydin hemsom bak senin tansiyon sorunun var bana kalirsa kulanma yan urun en onemlisi saglik sen bildiginden sasma bak spora baslayinca naisl fark eti bu hafta sakin birakma hihoyyyt

gunaydın kızlar

merakla gırdım belkı haber vardır dıye ama göremedım ınsallah kendını toplamıstır sıyah aksamdan berı kafama takılıyor bu kadar umıtsız olmasına da cok uzuldum allah buyuktur ınsallah ıyı bısey cıkacak..

sedacım sende uzulme cok kötu olsa sana gel derlerdı zaten ınsallah babannende ıyılesır..

1,73 ve aynalar arkadaslar yuzumuzu kara cıkarmadınız paylasımlarınız gercekten cok guzel cok tebrık edıyorum ıkınızıde...

neslıhanın sanırım gelen kendı annesı degıl hanı dıyordu ya kayınvalıdem gelıcek bılgısayarın basından kalkmaz dıye o gelıyormus almanyaya gıtmıs dun onu almaya haberınız olsun..

eylulce sen nasılsın canım benım havalar ısındımı orda burası harıka tam spor havası..

tugba cım baslıcam sımdı senın hap merakına aaaaaaa adam gıbı doymadan kalk hareket et ıste yaa..

kım kaldı?kalan varsa valla özur dılerım aklım sıyahta hep...

bana gelınce ..

aksam bakla yemegı yedım kızım hasta bısey yemıyor dıye ona börek yaptım 1 dılım yedı cadı gecede terledıkce öksurdu sanırım saat 4,30 du esımle nöbetteydık sonra rahatladı uyudu cok sukur..aksam 3 dılım börek yedım bahanemde hazır uzuntumden...iş cıkısı 1,5 saat yurudum ama normal yuruyus terlememek ıcın cunku benımde hastalıgım gecmedı sabah tartıldım kılomda hııccc degısıklık olmamıs demekkı vucut dengelıyor artık buna sevındım sımdı daha sıkıp 2 kg daha verıp yıne beklemek ...haa bu arada kendıme kahverengı-mavı mayo aldım bıraz alısverıs yaptım öyle işte...
bugun buralardayım görusuruz...

gunaydin destinam tsk ederim iyiyim... misafirlere kahvalti hazirliyorum arada gelip okuyorum bizim burda havalar bi tuaf ya bi gun gunes bi gun yagmur dun cok kotu yagmur vardi bugun gunesli ama tabi misafirlerden bi yere kipirdamak imkansiz benim bugun bebisleri alip havuza gidesim vardi oglum 7 yasinda guzel yuzuyor kizim ise yuzmesini tam bilmiyo ama suyun icinde oynuyor neyse hevesimi baska gune sakliyim bende senin bebise cok gecmis olsun havalar tam duzelmeyince bu ara hastaliklari bitmez ... eger calisiyorsan destinam bugun allah kolaylik versin sana:1hug:

Gunaydın arkadaslar
hepınızı tebrık edıyorum bu hafta takımımız 1. olmus:lepi:
Sıyahcıgım senın katkın buyuk ozellıkle senı cok tebrık edıyorum
bak hersey guzel olacak kendını uzme, haberdar et kendınden merak edıyoruz:1hug:

günaydın herrkese ben sınavdan geldim biraz uyumam lazım çok uykusuzum sonrada sporumu yaparım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun henüz yeni bir haber yok siyahta hiç uğramamış inşallah toparlamıştır biraz kendini görüşürüz öptüm herkesi

günaydın herrkese ben sınavdan geldim biraz uyumam lazım çok uykusuzum sonrada sporumu yaparım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun henüz yeni bir haber yok siyahta hiç uğramamış inşallah toparlamıştır biraz kendini görüşürüz öptüm herkesi

ınsallah sınavın ıyı gecmıstır canım tamam hadı bıraz dınlen uyu gel sonra gorusuruz
bende cıkıyorum kahvaltı hazırlıcam-tatlicadiarzu-

hı buarada sibelcim ben önümüzdeki hafta mezun olmak istiyorumm buhafta 1kilo daha veririm bukadar yeter görünür bi fazlalığım kalmadı sporla kilomu koruyacam artık herkeste daha fazla verme diyor testlerdede yağ oranım felan gayet normalmiş daha fazla vermemem gerekiyormuş birkaç cm daha incelmek istiyorum onuda sporla hallederim

hı buarada sibelcim ben önümüzdeki hafta mezun olmak istiyorumm buhafta 1kilo daha veririm bukadar yeter görünür bi fazlalığım kalmadı sporla kilomu koruyacam artık herkeste daha fazla verme diyor testlerdede yağ oranım felan gayet normalmiş daha fazla vermemem gerekiyormuş birkaç cm daha incelmek istiyorum onuda sporla hallederim

tamam canım sen mezun olmak ıstıyorsan mezun ederız senı haftayakaydirigubbakcemile5
ama sana cok alıstık bızı yalnız bırakmazsın umarım-tatlicadiarzu-

:) ben tahmın etmıstım dımı bu hafta seda gıder demıstım...senın adına cok sevındım canım kolay degıl 20 kg verdın tebrıkler....

eylulce ne guzel kucuk yasta yuzme ögretmıssın ben hala bılmıyorum :)

sıbel ne guzel neslıhanın yoklugunu aratmıyorsun...

sıyah msnım acık ama hala gelmedın bak o kadar takım ve kısı arasından yıne bırıncı oldun yarın da anneler gunu kendını toparlamanı beklıyoruz ....

bu arada tüm annelerın ve anne adaylarının anneler gununu kutlarım allah kımseyı annesız babasız bırakmasın...

herkesee vboğazların tutulup kiloların gittiği güzel bi hafta sonu diliyorum.sabah ben eşimle dükkana geldim.şimdi dükkandan girip sizi haberdar edeyim dedim.
siyahtan bi haber yokmu yaa.çok merak etim onu gerçekten.allahım inşallah korktuğu şeylerden emin eylesin.döktüğü göz yaşalrı sevinç gözyaşları olsun inşallah.
sedacım mezun olsan bile bizi bırakma yaaa.seni çok seviyoruz biz.ay senin yaptıklarının yarısını yapabilsem bende mezuniyete yaklaşcam ama nerdeeee.neyse halletcez bakalım napalım.haydin bayanlar görüşürüz inşallah.fazla duramıycam.

haa size bişey sorcam yaa.fırınlı ocak alcazda önereceğiniz marka ve model varmı acaba.ne gibi özelliklere dikkat etmeliyim.yardımcı olabilirmisiniz.

selam herkese sağolun kızlar tabi mezun olsamda gelirim gene,sporumu yazayım
1saat yüzme
40 dk yürüyüş
200 mekik
200 hayali bisiklet çevirme
50m ip atlama yaptım
bugünlük bukadar

1,73 ve aynalar arkadaslar yuzumuzu kara cıkarmadınız paylasımlarınız gercekten cok guzel cok tebrık edıyorum ıkınızıde...
destinam sagolasın.sizlere layık olmaya çalışıyoz işte.a.s.

valla neslıhana sureklı baskı yapıyordum ıkı tane arkadas alalım foruma taze kan gelsın dıye o yuzden dedım yuzumuzu kara cıkarmadınız dıye cunku bır aralar o kadar durgunlasmıstıkı burası bayagı formdan dusmustuk...

sıyahtan hala haber yok aksı gıbı neslıhanda yok ...emınım haberıde yoktur...

sabırla pazartesıyı beklıycez...herkese ıyı hafta sonları arkadaslar...

Back
X