Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canlar yazılanları okuyordum oğlum beni bekliyo sonra okurum
kızlar ben bugün sabah kahvaltıya herkes evdeydi çocuklar hamburger istedi bende yaptım ve iki tane yedim mayonez koymadım yanında peynir reçel falanda yuttum kahvaltıdan önce tartı 60 gösteriyordu çok şükür
bu saate kadar birşey yemedim biraz önce 1 kaşık ıspanak yedim bir iki yudumda meyva suyu içtim 1 elma yiycem yani sabahı ağır yedim ama sonrayı dengeledim inş 1 bucuk saatte yürüyüş yaptım

siyah düne göre biraz daha kendinizi toplamış gördüm sizi. inş güzel haberler alacağız sizden. sizde kendinizi bu kadar yıprattığınıza üzüleceksiniz. dualarımız sizinle bunu unutmayın.
seda sizede geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin diyorum. en kısa zamanda sizdende mutlu haberler almak dileğiyle...

çok sağol canım inşallah

sınavının iyi geçmesine sevindim.. dedenden bir haber aldınmı onu yazmamışsın...
S2000 ben cuma paylaşım alanına bir şeyler yazdım bir bakıp kontrol et umarım herhangi bir hata olmamıştır..
bende cıkıyorum kızlar eşimle yemek yiyecegiz bacagım azcık daha iyi olursa biraz yürümeye cıkacagım en azından kafamı toparlamaya calışırım .. akşama işlerimi ayarlarsam gelmeye calışırım hadin kalın saglıcakla hepiniz

paylasımın icin tesekkur ederim canım ellerine saglık

hadı kız aksam oldu gelde 2 laf edelım-tatlicadiarzu-

kızlar ben bugün sabah kahvaltıya herkes evdeydi çocuklar hamburger istedi bende yaptım ve iki tane yedim mayonez koymadım yanında peynir reçel falanda yuttum kahvaltıdan önce tartı 60 gösteriyordu çok şükür
bu saate kadar birşey yemedim biraz önce 1 kaşık ıspanak yedim bir iki yudumda meyva suyu içtim 1 elma yiycem yani sabahı ağır yedim ama sonrayı dengeledim inş 1 bucuk saatte yürüyüş yaptım

o 2 hamburgerden sonra tartılsaydınya kız tartı kac gosterirdiki aceba:roflol:
lülülülülülülülülülülülü

kızlar bende aksam yesıl fasulye bıraz yogurt yedım
sonra 1 bucuk saat yurudum
geldım 1 kase pudıng yedım-tatlicadiarzu-
sımdı yesıl cay ıcıyorum

slm herkese. bugün ne yedim neler yaptım onu yazayım.
sabah peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık, yeşil biber yedim.
öğle bir kase çorba içtim.
akşama doğru 10 tane erik ve 2 kivi yedim. meyveyi çok abartığım için akşam yemeği yemedim. suyumuda içiyorum.
bugün burda hava soğuk yine yürüyüşe çıkamadım. bu sitede aerobik videoları vardı. bende bir saatten fazla video izleyip o hareketleri yaptım. çöp poşeti geçirdim belime. su içinde kaldım. faydası olur mu bilmiyorum. spor yaparken artık böyle yapacağım.
bana göre cok az yemişsin henuz bu kadar kısmak için çok erken .. kahvaltıda tam tahıllı bir dilim ekmek yada cavdar ekmegi olabilirdi.. öglen gene cok az beslenmişsin akşam yememiş sayıyorum seni çünkü o dedigin meyvelerş bence ara ögünlere serpiştirmeliydin.. diyet işi uzun vadeli bir iş onun için oyunu kurallarına göre oynamalısın.. 3 ana 3 yardımcı ögün mutlaka ana ögünlerinede bir dilim ekmek kat bana göre
siyah düne göre biraz daha kendinizi toplamış gördüm sizi. inş güzel haberler alacağız sizden. sizde kendinizi bu kadar yıprattığınıza üzüleceksiniz. dualarımız sizinle bunu unutmayın.
seda sizede geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin diyorum. en kısa zamanda sizdende mutlu haberler almak dileğiyle...

güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ler.. ama bugün daha iyiyim

hımm demek hamburger.. mayonez koymaman cok iyi kalori en cok mayonezde var cünkü.. recelle abartmışsın ama arada hiç bişey yememen bence iyi degil bir iki kaşık yogurt atabilirdin agzına yada bir meyve ...
kızlar bende aksam yesıl fasulye bıraz yogurt yedım
sonra 1 bucuk saat yurudum
geldım 1 kase pudıng yedım-tatlicadiarzu-
sımdı yesıl cay ıcıyorum
valla süpersin süpersinde .. bu puding işi henüz erken olmamışmıııııııı:oklava: :oklava:

ben sözümü tuttum tuttumda geldimde kimseler yok bakıyorum.. ama yürüyüşe gidemdim.. akşam yemegi olarak tavuk haşladım bir dilim ekmek birde domates salatalık sögüş olarak yedim dayanamadım makarna kaktım bir iki catal.. yürüyüşe cıkacaktımki.. bacagım baktım iyi.. bir telefon geldi.. iş yerindeki bir güvenlik arkadaşımın erkek kardeşine kız bakmaya gideceklermiş benide aldılar.. kıramadım yürüyüşümü erteleyip oraya gittim... valla baya zor bir iş.. kız tanı8dıktı gerçi ben tavsiyede bulunmdum.. gidince erkek tarafıydım ama kız evine gider gitmez hemen kız tarafı oldum :roflol: :roflol: baya dönek gördüm kendimi :roflol: :roflol: oglan tarafı kendini metedince dayanamadım bizim kzımızda böle şöle demezmiyim.. millet başladı gülmeye bir karar ver kızmı oglan tarafımızın.. valla gelene kadar oglan geldikden sonra kız tarafı dedim.. gittigimiz evin beyi vefat etmiş.. annesi diyalize giriyor cok sevdigim hürmet ettigim birini kızı.. öle mütavazi ögle iyi biriki dultan teyze yani kızın annesi.. sölemesi ayıptır beni cok sever :jeyyar:.. kıı aslında cıkarmayacaktık cünkü henüz evlenmeyi düşünmüyor ama seni kıramadık dedi pek hoşuma gitti dogrusu.. çıkıncada sultan ablaya rahatsızlıgımı söledim.. agzı cok dualı biridir.. sen hiç canını sıkma ben sabaha kadar okurum sana dedi gerekirse dergahtakilerede allahın izniyle hiç bişey olmaz.. inanaın öle huzur kapladıki içimi.. neyse eve geldim baya acıkmışım kısa bir süre omasına karşı.. dedim ye be siyahım :roflol: sonra dedim yok yeme minicik ekmek aldım agzıma bir catalda makarna valla zoe firenledim kendimi.. eşim bugün sabaha dogru işe gittigi için hemen kanepede uyuyuverdi oglum köyde ev baya sesizledi bende kanepede battaniye altında kıvrıldım baya üşüdüm.. sonra şöle bir düşündüm.. hastalıgımı degil tabi onu aklıma getirmemeye calışıyorum.. bu hafta öle cok aman aman bir diyet yapmamaya karar verdim.. tahlillerim ortada azcık kendime torpil geç dedim bu hafta torpil dedimsede korkmayın. şu aldıgımı vereyim birde yarım kilo versem ne mutlu sana dedim.. bu kadrda olsun demi.. torpil morpil derken almıyımda kilo:roflol: :roflol: .. neyse ben 5 kiloıda bir cizelgemi degişmeye karar vermişdim.. belki gelen olur bende o arada şu cizelgemi degişim..
bu arada yeni guruba gelen arkadaşlar şu kilo cizelgenizide yapında görelim hele sizi.

ayyyyyyyyyyy pekde yakıştı bu cizelge bana beeeeeeee:roflol: :roflol: nesli bence hiç kıskanma calış seninde olur şişko hatun.. kaldı 5 kilom .. valla şaka maka 13 kilo olmuş .. cuma paylaşım alanına yazdım buradanda söyleyim hepinize desteginiz için tşk ederim Şeniz Şeniz

bekliyim belki gelen olur dedim ama.. nedense başım dolanmaya başladı.. bu tansiyon meretide hortlarsa işim var valla.. en iyisi az uzanım dinlenim.. hadin kalın saglıcakla.. yarın görüşmek dilegiyle Şeniz

hımm demek hamburger.. mayonez koymaman cok iyi kalori en cok mayonezde var cünkü.. recelle abartmışsın ama arada hiç bişey yememen bence iyi degil bir iki kaşık yogurt atabilirdin agzına yada bir meyve ...

siyahcım öncelikle moralinin düzeldigine sevindim canım :1hug:

yemek konusuna gelince:utangac: reçel bir tatlı kaşığı kadardı aslında tabagın dibini sıyırdım kalmasın tabak yıkansın diye ama yinede fazla kaçırdım
haklısın bişe yeseydim iyiydiama yemek istemedim sabah 9 du yedigimde 1 ay içinde 3 kg loyu vermek istiyorum yarında misafirlige gidicem salı günüde bu hafta almadan:1no2: kalabilsem ne güzel olacak benim için benneyaptımki

bari bende çıkıyım hayırlı geceler siyahcımm Allaha emanet ol sürekli birşeylerle meşgul ol kendini dinleme

siyah yetişemedimmi yani sana
ve çizelgen çok gıcık be yaaaa
canım bişiler istiyordu çizelgen iştahımı kapattı anacım olmazki bööle
amaaaa
sana yetişiceem kız bekle beni olarmııııııııı

anamm haysemsendemi çıkıyon kııız
siyahın neyi var bu arada anlamadım rahatsızmı yoksa

günaydın kızlar... yatım dedim yatamadım.. alışkanlık omuş erken kalkmak demekki oglum yok eşimde uyuyor ne kadar zorladımsa uyuyamadım.. baktım ev sesiz kahvemi incirimi cevizimi alıp buraya geldim.. dün hiç yürüyemedim.. azcık kendimi toparlıyımda bir saat yürüyeyim dedim..

bari bende çıkıyım hayırlı geceler siyahcımm Allaha emanet ol sürekli birşeylerle meşgul ol kendini dinleme
evet bişeylerle meşgul oldum az evvel.. hastalıga baktım iice bozuldu moralim googleden araştırım az dedim keşke hiç bakmasaydım moralim alt üst oldu gene
siyah yetişemedimmi yani sana
ve çizelgen çok gıcık be yaaaa
canım bişiler istiyordu çizelgen iştahımı kapattı anacım olmazki bööle
amaaaa
sana yetişiceem kız bekle beni olarmııııııııı
merak etme yetişirsin bu gidişle belkide gecersin.. of of saglık olsun akrepp
siyahcım birinciliğini tebrik ederim şekeeer

sagolasın tşk ler

goggleden bakım dedim.. moralim iice berbat oldu.. offff allah aşkına dua edin kızlar bana galiba sadece buna ihtiyacım var benim.. sinirlerim gene öle bozulduki.. akşam bakmayacam dedim sabah gene duramamdım aktım.. belirtiler çok yüksek sinirlerim boşaldı ya benim gene.. kendimi bir yerlerlere atmam gerek bugün

Back
X