14 yaş 69 kiloyum ne yapmalıyım?

busramuslera

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2
0
6
Bursa
selam ben 14 yaşındayım liseye geçtim ve lisede güzel görünmek istiyorum.2 ay önce 74 kilodan 68 kiloya düştüm ve şu an 69 kiloyum.okul başlayana kadar 60 a düşmek istiyorum.ramazandan sonra başlıcam ve spor+beslenmeyle nasıl verebilirim nolur yardım edin şu göbeklerden kurtuluyım.boyumda 1.72 :44:

14 yaşında.1.72 boy.amanınn sulak yerde mi büyüdün kız sen doktor kontrolünde ver kilonu.hiç dyete falan alışık değilsen.. her bünyenin farklıdır çnkü verebileceği ve vermesi gereken kilo.

Bence bu yaşta aşırı bir diyet yapmayın, birçok kişi o yaşta kiloluydu, benim de en kilolu zamanım o yaşlardı, sonra kendi gidiyor, 30 yaşındayım 55 kiloyum, hiç değişmiyor, o zaman 62 falandım. Sabahları yoğurtlu müsli yiyebilirsiniz, (doa granola ballı müsli, yoğurtla en güzel yakışan müsli, migroslarda var), günde 1 saat yürüyün, kulaklığınızı takın tempolu yürüyün, abur cubur canınız çektiğinde meyve sebze yiyin, öğlen salata (uğraşamazsanız 1-2 domates kesin, 1-2 yumurta sarısını bütün olarak, beyazlarını da doğrayarak ekleyin, kekik, pul biber, nar ekşisi koyun), akşam da tencere yemeği. İnternetten bulacağınız videolar eşliğinde günde 15-20dk da esneme-ısınma hareketleri falan yapın. Tamamdır. Aşırı diyetlerin sonu hüsran olur.

benim de 1.72 :)

Son düzenleme:
14 yaşında.1.72 boy.amanınn sulak yerde mi büyüdün kız sen doktor kontrolünde ver kilonu.hiç dyete falan alışık değilsen.. her bünyenin farklıdır çnkü verebileceği ve vermesi gereken kilo.
ben önceden diyet yaptım gerçi spor değil sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve fazla aburcubur yemedim.ama 2 ayda 6 kio verdim şimdi daha etkili bişi yapıp 1 ayda 9 kilo vermem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…