14 yaş 69 kiloyum ne yapmalıyım?

busramuslera

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2
0
6
Bursa
selam ben 14 yaşındayım liseye geçtim ve lisede güzel görünmek istiyorum.2 ay önce 74 kilodan 68 kiloya düştüm ve şu an 69 kiloyum.okul başlayana kadar 60 a düşmek istiyorum.ramazandan sonra başlıcam ve spor+beslenmeyle nasıl verebilirim nolur yardım edin şu göbeklerden kurtuluyım.boyumda 1.72 :44:

14 yaşında.1.72 boy.amanınn sulak yerde mi büyüdün kız sen :9: doktor kontrolünde ver kilonu.hiç dyete falan alışık değilsen.. her bünyenin farklıdır çnkü verebileceği ve vermesi gereken kilo.:34:

Bence bu yaşta aşırı bir diyet yapmayın, birçok kişi o yaşta kiloluydu, benim de en kilolu zamanım o yaşlardı, sonra kendi gidiyor, 30 yaşındayım 55 kiloyum, hiç değişmiyor, o zaman 62 falandım. Sabahları yoğurtlu müsli yiyebilirsiniz, (doa granola ballı müsli, yoğurtla en güzel yakışan müsli, migroslarda var), günde 1 saat yürüyün, kulaklığınızı takın tempolu yürüyün, abur cubur canınız çektiğinde meyve sebze yiyin, öğlen salata (uğraşamazsanız 1-2 domates kesin, 1-2 yumurta sarısını bütün olarak, beyazlarını da doğrayarak ekleyin, kekik, pul biber, nar ekşisi koyun), akşam da tencere yemeği. İnternetten bulacağınız videolar eşliğinde günde 15-20dk da esneme-ısınma hareketleri falan yapın. Tamamdır. Aşırı diyetlerin sonu hüsran olur.

benim de 1.72 :)

Son düzenleme:
14 yaşında.1.72 boy.amanınn sulak yerde mi büyüdün kız sen :9: doktor kontrolünde ver kilonu.hiç dyete falan alışık değilsen.. her bünyenin farklıdır çnkü verebileceği ve vermesi gereken kilo.:34:
ben önceden diyet yaptım gerçi spor değil sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve fazla aburcubur yemedim.ama 2 ayda 6 kio verdim şimdi daha etkili bişi yapıp 1 ayda 9 kilo vermem lazım.

Back
X