• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging 14 Yaşında Kırışıklık!!

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Arvwen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
22
0
36
İstanbul
Arkadaşlar 14 yaşındayım ve göz çevrem aşırı derecede kırışık.Böyle olan yaşıtım 2 kişiyi tanıyorum.Neden böyle çok sinir bozucu.2-3 aydır haftada en az 2 kez yumurta maskesi yapıyorum.Hala değişiklik yok.Artık gülmüyorum yani.Nasıl yok edicem ya ?
Gözümü sıkı sıkı kapattığımda bu kadar :

Eklentiler

• $IMG_0834.webp
    $IMG_0834.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 354
Son düzenleme:
Gözünü sıkıp kapattığında herkesin göz kenarları kırışır önemli olan gözlerin açıkken de kırışıp kırışmaması. Eğer kırışıyorsa göz kapağında bir bozukluk, cildinin aşırı derecede hassas olması, yanlış besleniyor olman, tikinin olması etkili olmuştur. Bir an önce bir doktora danışırsan iyi edersin. Kendine de kaliteli bir güneş gözlüğü al.

Gençlerin yüzlerindeki ilginç kırışıklıkları ben de farkettim. Sebebi bilgisayar başında çok vakit geçirmeniz, çok hırslı ve stresli olmanız ve maalesef yapay, hormonlu şeylerle beslenmeniz olabilir. Ayrıca gözüne göz farları çok sürüyorsan, her gün göz makyajını gözünün kapağını bir oraya bir buraya çekiştirerek yapıyorsan, sonra o makyajı sileceğim diye göz kapaklarını kırıştırarak alköllü ürünlerle gözlerini temizliyorsan da erkenden kırışmış olabilir.

Son düzenleme:
durumun tamamen yapısal canım. dermatoloğa gelenler de gördüm.hastanede çalışırken. çok zayıfsan derin inceyse ,bide kısarak gülmüşsün gülünce bazı bebeklerde bile var. yani yaşın o kıırşıklığın üstüne eklenmiycek büyüyünce geçicek benimde öyleydi herkes söylüyordu.ama 20 li yaşlarımda mükemmeldi,çok zayıfsan biraz kilo almayı denebilirsin yüzü çok zayıflarda o yaşlarda oluyor

Evet bence de yapisal, 14 yasinda kirisiklik cok anormal ben 37 yasindayim sadece guldugumde var kirisik dururken sifir. 14 kirisik icin biraz erken, kesinlikle yapisaldir

o kadar sıkı kapatmışsın ki gözlerini olmasa anormal olurdu zaten

büyüyünce geçiyor

mimik bu...sabit durunca cizgin yoksa sorun yok..
ilerde botoks yaparsın,mimiklerin çaresi yok

Back
X