Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine tez vakitte kolaylık şifasını versin yavrunun. 50 adet aldım14 yaşında kızım var ,crohn teşhisi konuldu , şu anda homeopatik tedavi görüyor ama gün geçtikçe eriyor , şuan 28 kilo ,hergün karın ağrısı var ,Allah rızası için kızıma ya şafi çekermisiniz ,70000 ya şafi çekmeye niyet ettim ,kimin duası kabul olacak bilinmez , 5-10 tane bile okursanız çok sevinirim ,
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım.100 tane okurum şimdi.14 yaşında kızım var ,crohn teşhisi konuldu , şu anda homeopatik tedavi görüyor ama gün geçtikçe eriyor , şuan 28 kilo ,hergün karın ağrısı var ,Allah rızası için kızıma ya şafi çekermisiniz ,70000 ya şafi çekmeye niyet ettim ,kimin duası kabul olacak bilinmez , 5-10 tane bile okursanız çok sevinirim ,
Allah rızası için okumaya katılmak isteyen olursa dualarınıza talibiz14 yaşında kızım var ,crohn teşhisi konuldu , şu anda homeopatik tedavi görüyor ama gün geçtikçe eriyor , şuan 28 kilo ,hergün karın ağrısı var ,Allah rızası için kızıma ya şafi çekermisiniz ,70000 ya şafi çekmeye niyet ettim ,kimin duası kabul olacak bilinmez , 5-10 tane bile okursanız çok sevinirim ,
14 yaşında kızım var ,crohn teşhisi konuldu , şu anda homeopatik tedavi görüyor ama gün geçtikçe eriyor , şuan 28 kilo ,hergün karın ağrısı var ,Allah rızası için kızıma ya şafi çekermisiniz ,70000 ya şafi çekmeye niyet ettim ,kimin duası kabul olacak bilinmez , 5-10 tane bile okursanız çok sevinirim ,
Allah şifa versinGorur gormz 100adet okudum
Kalan 55.900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?