Homeopati icin ise yariyor diyen de cok, sehir efsanesi diyen de. Dikkat edin dolandirilmayin ve tibbi tedavi yontemlerini arastirmaya devam edin. Gecmis olsun tekrarDoktorların söylediği bu hastalık tam olarak bilinmeyen bi hastalık, tam bi tedavisi yok vücud kendi kendine savaş açıyor , tedavide bağışıklığı baskılamak bi nevi, herkeste tedavi farklı oluyor nasıl ilerleyecek bilmiyoruz filan dediler , bizde daha önceden crohn olan ve bi kaç kez ameliyat olmak zorunda kalan ama bu homeopti uygulayan doktorla tanışıp iyileşen birinin tavsiyesiyle bu tedavi şeklini seçmeye karar verdik , homeopti tedavisini uygulayan normalde kardiyoloji uzmanı bi doktor ,sonradan bu alanda eğitimler almış ,açıkçası ona güveniyorum ama 3 ay oldu şu ana kadar bi etkisini görmedik , bu hafta tekrar görüşecez inşallah faydalı olur
1.000 adet okudum kalan 15.500 Rabbim kabul etsin1500 Kalan 16500
Gün içerisinde içimden okuyorum saymadan allahım bağışlasın bizlere14 yaşında kızım var ,crohn teşhisi konuldu , şu anda homeopatik tedavi görüyor ama gün geçtikçe eriyor , şuan 28 kilo ,hergün karın ağrısı var ,Allah rızası için kızıma ya şafi çekermisiniz ,70000 ya şafi çekmeye niyet ettim ,kimin duası kabul olacak bilinmez , 5-10 tane bile okursanız çok sevinirim ,
1.000 adet okudum kalan 7.000 Rabbim kabul etsin2000 Kalan 8000
1.000 adet okudum kalan 3.000 Rabbim kabul etsin3000 okudum Kalan 4000
Aminn aminn2500 okudum tamamlandı. Okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun , hasta olan tüm çocuklara içinde kızımada Allahım okunan ismi hürmetine şifa versin inşallah , Allah'ım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?