Bayanlar cok komik bir baslik oldu ama baska bisey bulamadim sorunum pek dertte sayilmaz ama ben 14 yasindan beri belkide 13 turhep goz kalemi kullaniyorum bagimlilik gibi yatarken bile surerim yani surmedigim zamanlrda gozlerim kasinir ben simdi 26 yasindayim 12 yildir felan kullaniyorum sigara gibi ha ha ha ama artik gozlerimin yoruldugunu hissediyorum kullanidigim marka flormar ultra black yanini sizin banaonerebileceginiz dogal zararsiz goz kalemi varmi
Uyurken bile? O neden?
Birde eyeliner seklinde mi yoksa gözün altina içine falan mi suruyorsunuz..
Lila kutuya bakabilirsiniz orada içerik olarak daha saglikli ürünler satiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
makyajı silmeden asla yatma.. gerekmedikçe kullanma..
turuncu kasa.com da yoongblood mineral göz kalemi iindirimde.30tl falan..
.kalıcı olmayabilir altına pamuklu çubukla mineral pudra sürersen kalıcılığı artar.mineral pudra diyorum çünkü o da zararsız olmalı..göz dibine süreceksin nihayetinde..
diğeri jane iradele yine aynı sitede 24 tl bunlar tamamen zararsız..Paraya kıy al..
mineral pudra p.formula da var..fiyatı ugun bu markanın..
ama nüde glow alma o ışıltılı.
kalıcı istersen clinic intense asansörlü veya mac powerpoint ,,mac tecnichol gibi..Aman aman da kalıcı değil yine de ama kaliteli..
mac ın kendi sitesinden alabilirsin.
.clinic de kendi sitesi var...misspera.com da indirimli oluyor bazen..indirim çekleri oluyıor bazen,Google den ay yıl olarak aratırsan bulursun...oraya da bak..
makyaj temizlemek için bioderma h2o sensibo yine turuncu kasa da indirmli şuan..o da zararsız bir ürün..
ben kalem kullanınca gözlerim yanıyor yaa sulanıyor hepCannim takinti herhalde AMA COOOK SEVİYORUM GOZ KALEMİNİ ACABA KENDİMİ NEZAMAN SURMESİZ GORDUM HATİRLAMİYORUM CUNKU BANYO FELAN YAPİNCA BİLE CİKMİYOR AYRİCAA GOZUMUUN İCİNE SURUYORUM
Bayanlar cok komik bir baslik oldu ama baska bisey bulamadim sorunum pek dertte sayilmaz ama ben 14 yasindan beri belkide 13 turhep goz kalemi kullaniyorum bagimlilik gibi yatarken bile surerim yani surmedigim zamanlrda gozlerim kasinir ben simdi 26 yasindayim 12 yildir felan kullaniyorum sigara gibi ha ha ha ama artik gozlerimin yoruldugunu hissediyorum kullanidigim marka flormar ultra black yanini sizin banaonerebileceginiz dogal zararsiz goz kalemi varmi
Bende kullanınca gözlerim sulanıyor kaşınıyor bulanık görüyorumDoğal sürmeler var gözden çıkmıyor 3 gün falan ama çok çok zor köylerde falan yapıyorlarmış çırayla doğal boyayla bir araştır derim ama gözlerin zarar görüyordur makyajla nasıl uyuyorsunki benim başım çatlıyor makyajla uyursam
Cannim takinti herhalde AMA COOOK SEVİYORUM GOZ KALEMİNİ ACABA KENDİMİ NEZAMAN SURMESİZ GORDUM HATİRLAMİYORUM CUNKU BANYO FELAN YAPİNCA BİLE CİKMİYOR AYRİCAA GOZUMUUN İCİNE SURUYORUM
Cannim takinti herhalde AMA COOOK SEVİYORUM GOZ KALEMİNİ ACABA KENDİMİ NEZAMAN SURMESİZ GORDUM HATİRLAMİYORUM CUNKU BANYO FELAN YAPİNCA BİLE CİKMİYOR AYRİCAA GOZUMUUN İCİNE SURUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?