• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yasindan beri goz kaemi kullaniyorum

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
Bayanlar cok komik bir baslik oldu ama baska bisey bulamadim sorunum pek dertte sayilmaz ama ben 14 yasindan beri belkide 13 turhep goz kalemi kullaniyorum bagimlilik gibi yatarken bile surerim yani surmedigim zamanlrda gozlerim kasinir ben simdi 26 yasindayim 12 yildir felan kullaniyorum sigara gibi ha ha ha ama artik gozlerimin yoruldugunu hissediyorum kullanidigim marka flormar ultra black yanini sizin banaonerebileceginiz dogal zararsiz goz kalemi varmi

Bayanlar cok komik bir baslik oldu ama baska bisey bulamadim sorunum pek dertte sayilmaz ama ben 14 yasindan beri belkide 13 turhep goz kalemi kullaniyorum bagimlilik gibi yatarken bile surerim yani surmedigim zamanlrda gozlerim kasinir ben simdi 26 yasindayim 12 yildir felan kullaniyorum sigara gibi ha ha ha ama artik gozlerimin yoruldugunu hissediyorum kullanidigim marka flormar ultra black yanini sizin banaonerebileceginiz dogal zararsiz goz kalemi varmi

Uyurken bile? O neden?

Birde eyeliner seklinde mi yoksa gözün altina içine falan mi suruyorsunuz..

Lila kutuya bakabilirsiniz orada içerik olarak daha saglikli ürünler satiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

makyajı silmeden asla yatma.. gerekmedikçe kullanma..

turuncu kasa.com da yoongblood mineral göz kalemi iindirimde.30tl falan..

.kalıcı olmayabilir altına pamuklu çubukla mineral pudra sürersen kalıcılığı artar.mineral pudra diyorum çünkü o da zararsız olmalı..göz dibine süreceksin nihayetinde..

diğeri jane iradele yine aynı sitede 24 tl bunlar tamamen zararsız..Paraya kıy al..

mineral pudra p.formula da var..fiyatı ugun bu markanın..40-50tl ye bulunur..
ama nüde glow alma o ışıltılı.

bourjois organik pudra var..40-50 tl ...markafoni,morhipo,trendyolda satışı bazen oluyor..Başka nerd ebilmiyorum...missperacom veya alamarka.com a bak..

Başka mineral pudra uygun fiyatlı bilen varsa yazsın..

kalıcı istersen clinic intense asansörlü veya mac powerpoint ,,mac tecnichol gibi..Aman aman da kalıcı değil yine de ama kaliteli..fiyatları 45-5o-55tl gibi..Anneler günü indirimini takip et..mac te indirim olmaz.Clinic'te olur%20ye kadar

mac ın kendi sitesinden alabilirsin.

.clinic de kendi sitesi var...misspera.com da indirimli oluyor bazen..indirim çekleri oluyıor bazen,Google den ay yıl olarak aratırsan bulursun...oraya da bak..

makyaj temizlemek için bioderma h2o sensibo yine turuncu kasa da indirmli şuan..o da zararsız bir ürün..

Son düzenleme:
Uyurken bile? O neden?

Birde eyeliner seklinde mi yoksa gözün altina içine falan mi suruyorsunuz..

Lila kutuya bakabilirsiniz orada içerik olarak daha saglikli ürünler satiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cannim takinti herhalde AMA COOOK SEVİYORUM GOZ KALEMİNİ ACABA KENDİMİ NEZAMAN SURMESİZ GORDUM HATİRLAMİYORUM CUNKU BANYO FELAN YAPİNCA BİLE CİKMİYOR AYRİCAA GOZUMUUN İCİNE SURUYORUM

makyajı silmeden asla yatma.. gerekmedikçe kullanma..

turuncu kasa.com da yoongblood mineral göz kalemi iindirimde.30tl falan..

.kalıcı olmayabilir altına pamuklu çubukla mineral pudra sürersen kalıcılığı artar.mineral pudra diyorum çünkü o da zararsız olmalı..göz dibine süreceksin nihayetinde..

diğeri jane iradele yine aynı sitede 24 tl bunlar tamamen zararsız..Paraya kıy al..

mineral pudra p.formula da var..fiyatı ugun bu markanın..
ama nüde glow alma o ışıltılı.

kalıcı istersen clinic intense asansörlü veya mac powerpoint ,,mac tecnichol gibi..Aman aman da kalıcı değil yine de ama kaliteli..

mac ın kendi sitesinden alabilirsin.

.clinic de kendi sitesi var...misspera.com da indirimli oluyor bazen..indirim çekleri oluyıor bazen,Google den ay yıl olarak aratırsan bulursun...oraya da bak..

makyaj temizlemek için bioderma h2o sensibo yine turuncu kasa da indirmli şuan..o da zararsız bir ürün..

Canim bu markalari hic bilmiyordum ilgin icin cok tskler hemen arastirip alacagim

Cannim takinti herhalde AMA COOOK SEVİYORUM GOZ KALEMİNİ ACABA KENDİMİ NEZAMAN SURMESİZ GORDUM HATİRLAMİYORUM CUNKU BANYO FELAN YAPİNCA BİLE CİKMİYOR AYRİCAA GOZUMUUN İCİNE SURUYORUM
ben kalem kullanınca gözlerim yanıyor yaa sulanıyor hep
böyle ağlıyormuşum gibi hissediyorum kenarlardan göz yaşım akacakmış gibi oluyor:26:
marka fln öneremicem yalnız pek makyaj yapamıyorum haliyle özellikle göz makyajı :1:

Bende kullanınca gözlerim sulanıyor kaşınıyor bulanık görüyorum :1: Doğal sürmeler var gözden çıkmıyor 3 gün falan ama çok çok zor köylerde falan yapıyorlarmış çırayla doğal boyayla bir araştır derim ama gözlerin zarar görüyordur makyajla nasıl uyuyorsunki benim başım çatlıyor makyajla uyursam

Bende kullanınca gözlerim sulanıyor kaşınıyor bulanık görüyorum :1: Doğal sürmeler var gözden çıkmıyor 3 gün falan ama çok çok zor köylerde falan yapıyorlarmış çırayla doğal boyayla bir araştır derim ama gözlerin zarar görüyordur makyajla nasıl uyuyorsunki benim başım çatlıyor makyajla uyursam

Ayni sikayetlerinide ben surme surmezsem yasiyorum ohhh neguzelll kara kara annem adimi kara bocek koydu zaten

Göz altına kalem sanıldığından daha düşük gösteriyor gözleri. Bir de küçültüyor.
Sağlık faktörü bir yana bence estetik durmuyor, ben kalemi asla sizin kullandığınız şekilde kullanmıyorum.
Eyeliner şeklinde göz üstüne sürüyorum ve kalıcılığı da daha fazla oluyor tavsiye ederim:34:
Yatarken asla ama asla göz kalemi kullanmamanızı öneririm çünkü makyajla yatmak cildinize oldukça zararlı olacaktır, özellikle gözlerinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
saglik yonunden zararli zaten ama gorunus olarakta hos degildir bence.goz altina surulen kalemden pek hosanmiyorum ben.hele oyle gun boyu ne hale geliyodur gozleriniz.esmerlere ozellikle yakistirmiyorum.eyeliner cok daha canli gosteriyo yuzu.banada hic yakismaz kalem gozlerim kuculur.eyelineri bile yakistirmiyorum kendime.bence hem gorunus olarak hem saglik acisindan vazgecmeniz en iyisi.

ismit sürmesi ''dene..
Gerçek olacak ama..Faydalıymış hem..
Koyu gri,ışıltılı toz halinde..Yada taş halinde..taş halinde daha güvenilir..
Pamuklu çubukla sürebilir zarar vermemek için..

Kutsal topraklara gidecek bir yakının varsa ondan isteyebilirsin..

Son düzenleme:
kalem kullanmayı sevmeniz problem değil de gece sürüp yatma olayı çok enteresan geldi bana.
yani göz sağlığına zararı olmasa bile (ki var olduğunu biliyoruz) sabah zombi gibi uyanır insan.
gün içinde kimyasal içermeyen bir göz kalemi kullanmak çare olabilir (hakiki sürme dışında doğal olan bir şey olduğunu zannetmiyorum)
ama gece yatarken sürme olayını gerçekten terk etmeniz lazım çok zararlı

Gece yatarken sürme çekebilirsin sabaha tam anlamıyla oturmuş olur.
Kalemi tavsiye etmem sağlıksız.
Sürmede ismit denilenden olmalı onun da sahtesi var üstelik gözlere de şifa zaten bu niyetle çekmen dahada güzel gösterir.
Annemden alışkanlık bende toz sürme çekerim gece yatarken şifa niyetine tekli sayılarda çekmek lazımmı diye biliyorum sünnete niyetle çekmek ayrıca sevap kazandırıyormuş :ssz:

ben internetten aldm NATURLİVE markalı.. kalemde bitkisel ürünler çok.
zeytinyagından tut badem yagı kakao yağı vs vs hatırlayamayacak kadar çok doğal madde var
tavsiye ederim:34:

Back
X