• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller 14 Yaşındayım sivilcelerden ve izlerinden çekmediğim kalmadı!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Didemzmeric

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
138
37
18
32
Başlıkta belirttiğim gibi sivilcelerden ve sivilce izlerinden bıktım bunlardan çekmediğim kalmadı. Aşırı derece sivilcelerim var genellikle küçük küçük oluyor bazen iltihaplı. Yüzüm harita gibi gerçekten çok üzülüyorum. Ne zaman pürüzsüz bi cildim olucak diye düşünüp duruyorum. Sivilcelerimlede çok oynuyorum bu alışkanlık nerden geldiyse Allah belasını versin. Lütfen biri söylesin bana bu izler geçmicek mi? Ağlamaktan bıktım 14 yaşındayım psikolojim alt üst oldu.. Babam çok kızıyor sivilcelerimle oynadığıma, oynamak istemiyorum ama o dürtü geliyor işte. Yüzümün halide bu ;

Yaşın daha çok küçük sivilceli olman çok normal bu yaşta benimde öyleydi hele anlımda boş yer yoktu ama şimdi 20 yaşındayım hiç bişey yok yağlı yiyeceklerden uzak dur çikolata çekridek cips hepsinden uzak dur ben doktora gittim ilaçlarla düzeldi ama bana bi maske önerdi bir paket yaş mayaya bir asprin birde onu krem kıvamına getirebilmek için çok az limon suyu bu maskeyi haftada 3 kere yap sabırla bekle bir ayın sonunda görüceksin faydasını

ya evet normal ama ben çok oynuyorum yüzümle yüzümün çukur çukur olmasından çok korkuyorum :( yaş maya nerede satılıyorki marketlerde veya aktardamı? bazen yüzüme limon suyu sürüyorum 2 3 boyunca sürmüştüm ve yüzümle oynamamıstım hiç kuzenim lekelerin rengi açılmış demişti :s

ya evet normal ama ben çok oynuyorum yüzümle yüzümün çukur çukur olmasından çok korkuyorum :KK43: yaş maya nerede satılıyorki marketlerde veya aktardamı? bazen yüzüme limon suyu sürüyorum 2 3 boyunca sürmüştüm ve yüzümle oynamamıstım hiç kuzenim lekelerin rengi açılmış demişti :s
Marketlerde olur yaş maya zaten küçük bi paket limonda da asit olduğu için kurutur sivilcelerini hergece yatmadan önce sür limonu sivilcelerin rengi solar ama oynarsan çoğalır sakın kendini şartlandır elimi yüzüne sürmücem diye bide tırnaklarını uzatma uzatınca insanın daha çok oynayası gelir

Benzamycin kullanmamışsın, mutlaka kullan. Kutu bitene kadar her gece yatarken yüzüne izli Bölgelere yedire yedire sür. Bir hafta sonra izlere inanamayacaksın.
2 gece sürsem izlerim gidiyor.

Başlıkta belirttiğim gibi sivilcelerden ve sivilce izlerinden bıktım bunlardan çekmediğim kalmadı. Aşırı derece sivilcelerim var genellikle küçük küçük oluyor bazen iltihaplı. Yüzüm harita gibi gerçekten çok üzülüyorum. Ne zaman pürüzsüz bi cildim olucak diye düşünüp duruyorum. Sivilcelerimlede çok oynuyorum bu alışkanlık nerden geldiyse Allah belasını versin. Lütfen biri söylesin bana bu izler geçmicek mi? Ağlamaktan bıktım 14 yaşındayım psikolojim alt üst oldu.. Babam çok kızıyor sivilcelerimle oynadığıma, oynamak istemiyorum ama o dürtü geliyor işte. Yüzümün halide bu ;

tatlım öncelikle cildin için özür falan dileme,bir hata yapmadın ki niye özür diliyorsun=) sonra, o yaşlarda hemen hemen herkesin çıkar, ilaçlarla çözümüvar artık sivilcenin bizim dönemde o da yoktu çaresiz gibi birşeydi ve benim böyle dolu dolu çıkardı.. en son roaccutane kullandım da kurtuldum.. sen de doktorunla konuş birkaç krem merhem falan kullanırsın baktın olmuyor doktorun da uygun görürse kullanırsın roaccutane..

yüzümün son haliii..... kıpkırmızı oldum yine öf!

Eklentiler

• Screenshot_1 (2).webp
    Screenshot_1 (2).webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 57
bilmiyorum özür dileme gereği duydum :/ inşallah kullanabilirim ablam o ilacı ya dua ediyorum

hiç dileme canım gerek yok.. sağlık bu herkesin çektiği birşeyler var işte.. önemli olan çaresinin olması.. sen de git doktoruna görün bir an önce tatlım, üzme kendini de daha..

Tatlım sen ergenliktesin o zamanlarda normal ama bence cild doktoruna görün ve aknetrent diye bir ilaç var onu danış ben kullandim ne sivilce ne iz kaldı

hilal abla roaccutane ve aknetrend aynı işlevi görüyormuş az önce araştırdım ama aknetrend daha ucuz sebebi ne acaba :D

Back
X