Tekrar meraba ben 14 yaşındayım . Küçükken normal kiloda bir çocuktum . büyüdükçe kilo almaya başladım . ŞUAN boyum 1.66 kilom 65 .. İnsanın gözüne ne fazla geliyor dimi banada öyle geliyo kıyafetliyken pek te kilolu durmuyorum ama bikini giydiğimde işte bu kız kilolu diyorsun.. Yinede sağlık açısındanda bu kiloları vermem gerek çok zayıf olmak istemiyorum benim için 56-57 uygun .. 1 ay once neredeyse 69 kilo oldum ama hemen verdim 3 kilo buna sevindim açıkçası . şöyle bir sorunum var ben asla aileme kilomu söyleyemiyorum annemden bile utanıyorum .. annem benden zayıf çünkü 1,5 sene önce diyete girdim annemin sözüyle .. domates falan yiyordum hep birazda vermiştim kilo .. ama şimdi kilomu kimseye söyleyemiyorum arkadaşlarım soruyor o an uyduruyorum bişeyler . bu ara yemeyerek kilo veriyorum .. anneme söylemeden kimseye söylemeden kendimce yapabileceğim çözümler varmı mesela aşırı az yiyorum ve bu gerçekten etki ediyor .. hep meyve yemeye çalışıyorum yada domates falan kahvaltıda sadece domates yiyorum annem geçen gün sen diyetmii yapıyorsun dedi bende hayır dedım neyse eminim buradaki herkes benden büyük annem yaşında bayanlar onlar bana yardımcı olurlar :ecrin_bebek: lütfenn yardım edin güzel kıyafetler alıp içlerine girmek istiyorum :gitme: ama lütfen annene söyle demeyin bunu yapamam .. yardımlarınızı bekliyorum
bide şöyle bir problem var benim göğslerim gerçekten yaşıma göre çok büyük bikiniliyken çok utanıyorum bu yaz aşırı büyük oldu utanıyordum hep kıyafetle oturuyordum havuz başında .. yanı 7. sınıfa başlamadan önceki yaz ilk kez adet geçirmeye başladım o zaman göğüslerim normaldi fakat bu yaz inanılmaz büyüdü kilodanmıdır bilmiyorum ama ççççoook büyük gerçekten yaşıma göre çok büyük bunun içinde çözümler varmıdır bekliyorum..
bi zayıflasam belki göğüslerim küçülür ama sanmam bi zayıflasam bide göğüslerim kuculse hersey mukemmel olacak
Meraba canım bende senin yaşlarında 75 kiloydum üstelik beni tanımayan çocuklar(yaşıtlarım) bana teyzederlerdi,benimle dalga geçen çok olmuştu.ben asla diyet yapmadım ama hep yediklerime dikkat ettim dengeli beslendim (arada kendimi ödüllendirdim tabi ama abartmadım.Şu anda 39yaşındayım 57 kiloyum 2çocuk annesiyim oğlunun biri 10.sınıffa gidiyor ve benim kardeşim gibi görünüyor.Öncelkle sana şunu söyleleyim ergenlik yaşındaki bazı çocuklar fazla kilo alabilir önemli olan diyet yapman değil dengeli beslenmen ve çağımızın yiyecekleri olan fesfootlardan uzak durman çünkü ergenlerde kilo yapan bunlar.Yediklerine dikkat et ve asla şok diyetler hatta ağır diyetler yapma sonra gözün aç kalır ve birakınca iki kat olursun.Bak göreceksin yediklerine dikkat eder ve birazda hareket (yolunu biraz uzatmak,dans etmek merdivenkullanmak,uzaktan kumandayı kullanmamak,sofradan sık sık kalmak....)ve bu arada enönemlisiYEMEK TABAĞINI KÜÇÜT YEMEĞİNİ TATLI KAŞINLA VE KÜÇÜK ÇATALLA YE YAVAŞ YAVAŞ ÇOK ÇİNEYEREKbak göreceksin yavaş yavaş ve kalıcı zayıflayacaksın.korkma canım budediklerime mutlaka uy hızlı zayıflayanlar asla kalıcı olamaz, olsa bile gözleri hep aç ollur.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?