14 yıl

viscoroyel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
9
1
42
tam 14 yıldır evliyim.dünyalar tatlısı 2 çocuk sahibiyim.ALLAHıma şükürler olsun onlar benim hayat kaynağım.Yaşama seviçlerim.
Eşimle severek evlendik.başından beri cinsellikte tembeldir,bense eşini deli gibi isteyen kadın.ee böyle olunca roller değişiyor.artık 33 yaşının olgunluğumu kadınsal duyguların agırlığımı bilemiyorum ama artık isteksiz bi koca ile hayat sürmek bana evlilik gibi gelmiyor.sahip olunduğumu bilmeden yaşamak.sex hayatımın ölü olması kötü bi durum.ALLAH tarafından sınavım deyip yıllaca şektim ama sanırım artık tükendim.kimseyle paylaşamadığım sıkıntımı yıllar sonra sizinle paylaşıyorum.bana fikir verin arkadaşlar.teşekkürler

Yaşim size kıyasla cok gençtir ablacım.bende 8 yıllık evliyim nacizane fikrim siz tabiiki denemîş ılabilirsiniz ama biz türk kadınları biraz çekingen bu konuda,eşinizle açik açik konussanız durumu anlatsanız onu istediğinizi.fayda eder mi acaba?

Yaşim size kıyasla cok gençtir ablacım.bende 8 yıllık evliyim nacizane fikrim siz tabiiki denemîş ılabilirsiniz ama biz türk kadınları biraz çekingen bu konuda,eşinizle açik açik konussanız durumu anlatsanız onu istediğinizi.fayda eder mi acaba?
CANIM ÇOK SAĞOL AMA ÇOK KONUŞTUM.OLMADI DÜZELDİ AMA YİNE AYNI

Büyük harfle yazmak kurallar gereği yasak.Konu gerçekse eğer boşan aktif birini bul onla evlen.

Büyük harfle yazmak kurallar gereği yasak.Konu gerçekse eğer boşan aktif birini bul onla evlen.
Ben bilmiyordum yasak olduğunu. Boşanmak çok basit söylenmesi kolay bi çözüm değil. Alakaniz çin hepinize tesekkur ederim.sadece bikaç çözüm yolu ve fikir alışverişi istedim.duymadığı söz kalmadı.

X