14şubat ve eş kisisinden istemsizce beklenti içine girmek

+1 ve çokça kalp

Bacım sen alyansini ve aile yadigarlarini neden verdin? Fazla iyi niyetli degil misin?Adamin gözünü para hirsı bürümüs.Tavrı da hiç hoş degil.Paralarina sarılsin sizin kalbinizi kırdıktan sonra.Siz siz olun evlilikte hersey müşterek diye alyans niye verilir ,parmagimdaki yüzükte mi müşterek? Bazi seylerim müşterek degil .Verirsen alır.Ders olsun diyecegim de ,elinizde hicbirsey kalmamis zaten.14 subat ta umdugunuz gerceklesmeyecek.Para biriktirip kendinize biseyler almanızi öneririm.Ayrica bazı insanlar takı takmaktan hoşlanabilir.Bana garip gel.esi.Hevesinizi bile alamamışsıniz üstelik.

Yani vermişsiniz ev alınmış sonuçta o evde de sizin de hakkınız var . Eve birileri geldi demişsiniz takmış takıştırmış bu zamanda iyi cesaret valla takmak .. Ben sevmem takmam hoşuma gitmiyor herkesin zevki tabi ama bana biraz kabalık etmek istemem görgüsüzce geliyor. Hee bir de takmak için sahte olanlar var onları takıyor bazı kadınlar sarı sarı şıkır şıkır oyy benlik değil. Siz alın kendinize birikim yatırım amaçlı ne olacak ki adam alıp kendine harcamamış . 14 şubat vs günlere pek takılmam eşim çiçek alırsa alır almazsa neden almadın demem bazen yanağıma bi buse yetiyor. Benm için özel gün doğum günü, evlilik yıldönümü o kdr ...

milletin eli kolu dolu olunca noluyor ki?
sizinde eviniz altinizda arabaniz varmis.
su donemde en bulunmaz nimetler bence, esinizden hediye beklemenizi anlarim pek tabi hakkiniz ama milletin altinlarina bakip heveslenmek gereksiz bence.
ben bazen instada falan hgoruyorum her videoya farkli model sira sira gozume sokar gibi oha satsam bir ev alirmi acaba diye bakiyorum mesela

Calısıyor musunuz ?Kendi kendinize alın?
Valla ese verilen altın bu cografyada geri gelmiyor.
İStistanalar vardır belki ama bize denk gelmedi:)

Ben şu evde otomatik her kaffeyi yapanlardan istiyorum istiyordum diyeyim bu hayatim tadinı bizde cikarmiyak mı dedik ama zamlar çıkarma dedi
Ben evlenirken almıştım kapsül kahve makinesi sene 2014 450 tl ye aldım ve filtre kahve makinesi de hediye geldi o da o banttadır yine. Fakat Bir kapsül kahve yapsam americano fln gibi sadesi 5 lira, kremalı latte fln yaparsan 8-10 liraya geliyor maliyeti. Evde yaptığım kahveye 8 lira veriyorum şaka gibi. Filtreler desen zaten kağıdıydı kahvesiydi uçtu gitti. Ben artık kendime kapsülü kotalı yapıyorum haftasonundan haftasonuna alsan da kullanman dert zaten

Kapsüllerin tadına bakmadim ama onlardan istemiyorum şu hani çekirdeği çekip sütü kopurtenler varya 0 dan herseyi yapiyor onlardan tabi çekirdeği sütü derken pahalıya geliyor bi fincan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…