- 20 Ocak 2010
- 48.126
- 182.907
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Ben şu evde otomatik her kaffeyi yapanlardan istiyorum istiyordum diyeyimKatılıyorum. Bu Arçelik telve 600 TL ile başladı şimdi 1000kayme civarıSanırsın euro dolar hasba
+1 ve çokça kalpKonunun bilezik olduğunu düşünmüyorum konu gönül almak adamın eşinin merakını mutluluğunu önemsememesi borç içinde yüzerken bilezik almak istenmemiş zaten mevcut bi para varken söylenmiş açıkçası kaba saba herşeyi kendi bilen hödük kocalardan
milletin eli kolu dolu olunca noluyor ki?Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
Calısıyor musunuz ?Kendi kendinize alın?Merhaba kızlar.konuma geçen hafta eşimle aramda geçen bı mesele ile başlayayım.gectigimiz yıllarda konut aldık sonra vasıta.once konut için ailemin taktığı 60_70gr.lik bileziği verdim.sonra vasıta içinde yine bı okadardan fazla bileziklerimi verdim.(şimdi bı kesim bana kizacak haklı olarak evlilikte hayat müşterek degilmi tabiki yardım edeceksin diyebilirler)evet zaten gönüllü verdim.icinde aile yadigarı olanlarıda.alirken aşkım çok sağol ilk fırsatta alırım demişti eşim.neyse aradan zaman zuhur geçti bir miktar para koyduk kenara yine alım satım tapu işleri için.gecenlerde arkadaş eşleri ile biraraya geldik hepsinin eli kolu dolu.boyle bir aşka geldim heves ettim ki zira alyansim bile yok artık.dedimki eşime aşkım o paralar para olarak durmasın lazım olana kadar hevesimi alsam takıdan. bir kızdı bana altın maltin yok miraclessss dedi çok gücüme gitti bı dünya laf saydı filan.iki gün istemsizce konuşmadım kendisiyle.icime oturdu resmen.simdi 14subatta geliyor konuyu gündeme bile getirmiyorum ama için için sevmesede böyle günleri bir jest yaparmi diyorum.gerçi o potansiyel yoktur eşimde ama hani bı gümüş yüzükle bile çıksa gelsesalak salak bekliyorum üzülüyorum.oyle saçma sapan dertler ama üzülüyorum iste.paylasmak istedim sadece
Ben evlenirken almıştım kapsül kahve makinesi sene 2014 450 tl ye aldım ve filtre kahve makinesi de hediye geldi o da o banttadır yine. Fakat Bir kapsül kahve yapsam americano fln gibi sadesi 5 lira, kremalı latte fln yaparsan 8-10 liraya geliyor maliyeti. Evde yaptığım kahveye 8 lira veriyorum şaka gibi. Filtreler desen zaten kağıdıydı kahvesiydi uçtu gitti. Ben artık kendime kapsülü kotalı yapıyorum haftasonundan haftasonunaBen şu evde otomatik her kaffeyi yapanlardan istiyorum istiyordum diyeyimbu hayatim tadinı bizde cikarmiyak mı dedik ama zamlar çıkarma dedi
Kapsüllerin tadına bakmadim ama onlardan istemiyorum şu hani çekirdeği çekip sütü kopurtenler varya 0 dan herseyi yapiyor onlardanBen evlenirken almıştım kapsül kahve makinesi sene 2014 450 tl ye aldım ve filtre kahve makinesi de hediye geldi o da o banttadır yine. Fakat Bir kapsül kahve yapsam americano fln gibi sadesi 5 lira, kremalı latte fln yaparsan 8-10 liraya geliyor maliyeti. Evde yaptığım kahveye 8 lira veriyorum şaka gibi. Filtreler desen zaten kağıdıydı kahvesiydi uçtu gitti. Ben artık kendime kapsülü kotalı yapıyorum haftasonundan haftasonunaalsan da kullanman dert zaten
Onlar +10.000 ya barista styleKapsüllerin tadına bakmadim ama onlardan istemiyorum şu hani çekirdeği çekip sütü kopurtenler varya 0 dan herseyi yapiyor onlardantabi çekirdeği sütü derken pahalıya geliyor bi fincan
Philipsin ben favlara eklediğimde 4.800 dü bi ara biraz düstü şimdiki fiyatı 8 binOnlar +10.000 ya barista styleBen de istiyordum ama ....
O arkadaşımda var. Gerçekten şahane makine ama maliyeti cidden uçtu yaaaPhilipsin ben favlara eklediğimde 4.800 dü bi ara biraz düstü şimdiki fiyatı 8 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?