- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Düşünsene kocan üçlü burma bilezik alıp takıyor. AjdjdjdkdkSorun takılarin altin olmasi değil, altin ve yenge bilezikleri olmasi zaten.
Benim kocada sevmez aslinda hemseriyizbende çok bugüncü değilimde karısını o gün mutlu etse ne olacak yani incilerimi düşer bu kadar inadı anlamiyorum bende oyun mu konsolu bak benimde hediyelerim boyle pahalı şeyler oluyor yani istediklerim kocamda fakir olunca bi supriz yapamiyor
Ula deli misin benki asla sevmem ama fiyatini düsününce gozümde dolar işareti oluşur satarımDüşünsene kocan üçlü burma bilezik alıp takıyor. Ajdjdjdkdk
Çıkarır şeyine sararım sinirlendim hayal edince ajdjdjdkfkfl
Düşünsene kocan üçlü burma bilezik alıp takıyor. Ajdjdjdkdk
Çıkarır şeyine sararım sinirlendim hayal edince ajdjdjdkfkfl
Ayyy yok kavga cıkarırım ben gelecege yatırım mı yapıyorsun yoksa bana hediye mi alıyorsun diyeUla deli misin benki asla sevmem ama fiyatini düsününce gozümde dolar işareti oluşur satarım
Buraya konu açarım “KIZLAR KOCAM ÜÇLÜ BURMA ALDI BOŞAMALI MIYIM!?!??!?” ahshdjdjdkdkdkflflflfYok be onu getirse o kadar kizmam bozdurur begendigimi alirdim yine ne yapayim.
İşte tam bir koç kafasıYok be onu getirse o kadar kizmam bozdurur begendigimi alirdim yine ne yapayim.
İlk taşı sana ben atarim vallaBuraya konu açarım “KIZLAR KOCAM ÜÇLÜ BURMA ALDI BOŞAMALI MIYIM!?!??!?” ahshdjdjdkdkdkflflflf
Buraya konu açarım “KIZLAR KOCAM ÜÇLÜ BURMA ALDI BOŞAMALI MIYIM!?!??!?” ahshdjdjdkdkdkflflflf
İlk taşı sana ben atarim valla
öyle deme 3 lü burma servet oldu.bir güzel satardık botoksa kaş yapımına dolguya harcardıkkkİlk taşı sana ben atarim valla
İşte ben memnun olurum memnun olmayan konu acarsa onu linç ederimöyle deme 3 lü burma servet oldu.bir güzel satardık botoksa kaç yapımına dolguya harcardıkkk
senin kahve makinesi de servet oldu.amann kocişten istemeye kalkmaaaa.kulaklık iyidirİşte ben memnun olurum memnun olmayan konu acarsa onu linç ederim
Kulaklikta ufak bi servet cici kısssenin kahve makinesi de servet oldu.amann kocişten istemeye kalkmaaaa.kulaklık iyidir
ahahahsjshsh cok sekersin bibiKulaklikta ufak bi servet cici kısskahve makinalarina bakmayı biraktim kankiteylam S sassyassyy alicaktı almadi
Ben katiliyorumBilezik herkesin kırmızı çizgisi sanırım bana katılan tek kişi yok
Alamanyadan getirseydin keşke takiliyorum tabi ki kuzum sağolahahahsjshsh cok sekersin bibikahve makineleri %673937 zamlanmis keske o zaman alsaydik
ahahahsjshsh cok sekersin bibikahve makineleri %673937 zamlanmis keske o zaman alsaydik
ondan istese hemen alırız.bibi nin istediği zamdan önce birkaç bin tl idiKatılıyorum. Bu Arçelik telve 600 TL ile başladı şimdi 1000kayme civarıSanırsın euro dolar hasba
Kahve makinesinden cok kahve fiyatları pekiKatılıyorum. Bu Arçelik telve 600 TL ile başladı şimdi 1000kayme civarıSanırsın euro dolar hasba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?