- Konu Sahibi elifbikcik
-
ya bide benim doktorum hiç tasarım falan yapmadı sadece yapıcaklarını söledi burun ucunu kaldırıp daraltırız biraz dedi tepedeki cıkıntıyı törpüleriz dedi ama bi tasarım yapıp vermedi elime eyvahedigeldismile genelde bölemi olur yoksa büyük bir işlem yapmıyacağı içinmi bise demedi mafoldumben
yerimseniben hayırlı haberlerini bekliyorum suay çok sevindim inan senin adına inşallah hakkından hayırlısı olur yarın giriyorsun ameliyata şansın seni hiç bırakmazzzz inşallah benide bende bugün aradım dr yarına randevu aldımmm konuşucam benimde tek korkum ameliyat sonrasında olumsuz sonuc yaşamak inşallah bütün arkadaşlarımız istedikleri sonucu alırlar peki doktor önerilerde bulundumu şunları yappp falan diye eyvahedigeldismile ameliyattan sonrada haberlerini bekliyorum suay :)
canımcım her doktor illa tasarım yapmak zorunda diil bazıları yapmayabiliyor sonuç güzel olsun tasarıma takılma
herşey gönlünce olur inşallah...
sağolun. nette problem vardı. şimdi girdim ancak. hepinizde sağolun. hemen yatayım dinleneyim. yarın gece iyi olursam yazarım inşallah.
canımcım her doktor illa tasarım yapmak zorunda diil bazıları yapmayabiliyor sonuç güzel olsun tasarıma takılma
arkadaşlar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah iyi bir sonuç alabilirim beni tek korkutan ameliyattan sonra bazı arkadaşların burnunda çökme düşme vs... problemler yaşanmışşş bunların bendede olması bir yandanda olacağını düşünmüyorum çünkü aşırı bir burnum yok sadece düşük okadar ameliyattan sonra bütün düşüncelerimi yazarım olmak isteyenlere yardım olsun diye şimdi bana yardımmmmmolumunekankayizsmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile evet acelyacım çok az kaldı yawwwww yaklaştıkca insan napcam diyorrrrrr :) insallah bende ameliyat sonrasında kolay iyileşen arkadaşlar gibi olurum ve buraya yeni burnuşumla :) koyarım fotolarım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:canim simdiden gecmis olsun diyorum ve ins istedigin bi buruna kavusursun...as bise kalmis sevin bence..ins bende en kisa zamanda olurum.bu arada seni en kisa zamanda aramiza bekliyoruz ve tabii fotolarini... saglicakla kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?