- 13 Mayıs 2016
- 103
- 69
- 48
- 44
- Konu Sahibi Prenseska2
-
Hayırlı olsun o halde11. haftada belli olmuştu. Erkek
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz11'de kız dedi, 13'te kız dedi, bugün bir daha gidicem 15'teyim, bakalım prensesimiz napıyor :) bugün kesinleşecek inşallah
Hayırlı olsun nnnnErkek'im oluyormuş benim. :) Allah sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin.
Bnmde aynı cnm Dr kz gibi dedi ama kesin demedi blmiyorum valla bidaki gttigimizde kesin belli olur inşallah :)kızlar slm cumartesi günü testleri göstermek için doktora gittik cinsiyet için ultrasona aldı geçen hafta baktığında bence kız ama haftaya tekrar bakalım kordonu önüne alıyor dedi bu cumartesi benimki bağdaş kurmuş oturmuş azıcık dürtünce açtı bence kız ama yüzde yüz göremiyorum pipisel bir görüntü yok dedi olsa kesinlikle görünürdü dedi 17. haftamdayım soran çok oluyor kız diyebilir miyim? dedim de dedi ama durumu benim gibi muallak olan var mı ? :))
Sağol canım. :) Allah razı olsun.Hayırlı olsun nnnn
Benimde ilk baktırdıpımda 12. Haftada bi erkek dedi .sonra yok kız dedi sonra kordon mu acaba derken şimdi 17. Haftadayız 2 gün önce kız gibi dendi ama ben biliyorum,hissediyorum prensesim olacak inşaallahkızlar slm cumartesi günü testleri göstermek için doktora gittik cinsiyet için ultrasona aldı geçen hafta baktığında bence kız ama haftaya tekrar bakalım kordonu önüne alıyor dedi bu cumartesi benimki bağdaş kurmuş oturmuş azıcık dürtünce açtı bence kız ama yüzde yüz göremiyorum pipisel bir görüntü yok dedi olsa kesinlikle görünürdü dedi 17. haftamdayım soran çok oluyor kız diyebilir miyim? dedim de dedi ama durumu benim gibi muallak olan var mı ? :))
11 haftalikken mi ay ne güzel hayirli olsun simdi biz 12. Haftaya girdik haftaya doktora gideceğiz umarim bize de söyler.bide erkek bebek hemen belli oluyormuş kiz göstermez diyorlar11. haftada belli olmuştu. Erkek
Kaç haftalıksın?Kızlar bugün gittik tekrar, kız lehine görüyorum dedi ama geçen haftalara göre biraz tereddüt etti, biz de kız olduğundan çok emindik ama şimdi kendimizi kuzumuzun sürprizine hazırlıyoruz, haftaya kesin söylerim dedi ama kız olunca hiç kesin konuşamıyor gibiler :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inş17. haftamdayim ilk kez tahminde bulunuldu erkek olabilirmis..oglum var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?