15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

evet hic gecmiyor
ben yarin sabah test yaptricam ama cok kaygiliyim
geceleri dusunmekten ne yaptigimi sasiriyorum
gece yataktan kalkmisim salona gecmis uyumusum hic haberim yok
ustumdd ortu olmayinca biraz usutmusum
ben cok korkuyorum arkadaslar
negatifse nasil kurtulacagim anladigim kadariyle esim bana yardimci olmayacak
ona da sinir oldum
eger negatifse evde durmayalim diyorum
nereye gidecekmisiz
kimsem yok burda ne arkadasim ne de akrabam sizlerden baska

doğa keykey günaydın...keykey dikkat et kendine bir de hastalanmayasın ben senden umutluyum inşallah yarın güzel haberler vereceksin

doğa keykey günaydın...keykey dikkat et kendine bir de hastalanmayasın ben senden umutluyum inşallah yarın güzel haberler vereceksin

sana da gunaydin canim
ben son gunler sancisi cekiyorum galiba
Allahim ne zor gunler
ben o test sonuc kagidini elime nasil alip acicam
bunlari dusunmek bile beni huzursuzediyor

lansor ben umudumu iyiden iyiye yitiriyorum yaaa... gece saat 3.30 da test yapmıştım sabah yapacaktım ama çok sıkıştım dedim şimdi de aynı şey sabah sayılır...ama negatif canım yaaa....

sana da gunaydin canim
ben son gunler sancisi cekiyorum galiba
Allahim ne zor gunler
ben o test sonuc kagidini elime nasil alip acicam
bunlari dusunmek bile beni huzursuzediyor

canım senin ilk denemen mi bu...ben ilk denememde öyle olmuştum ama şuan daha rahatım hazırlıklıyım yani olumsuza..inşallah yarın pozitif sonuç alacaksın sanırım içimizde en çok belirtisi olan sensin

key key ciğim yapma böyle lütfen. bizler güçlü kızlarız.allah o günü yaşatmaz inşallah bize ama olursada o gün salya sümük ağlarız içimizi boşaltırız.sonra yaşamımıza nolmal bir şekilde dönmek zorundayız.allahtan umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz inşallah bizim anlımıza yazılmışsa birgün onlara kavuşuruz yok yazılmamışsa allahın taktiri. değil mi canım.

lansor ben umudumu iyiden iyiye yitiriyorum yaaa... gece saat 3.30 da test yapmıştım sabah yapacaktım ama çok sıkıştım dedim şimdi de aynı şey sabah sayılır...ama negatif canım yaaa....

ahanda bir erken test mağduru daha.biz akıllanmayacağız hergün birimiz moralimizi bozmaya uğraşıyoruz resmen.test gününden önceeee helede idrarda bakanı görürsem nerde olursa olsun gidip bizzat döveceğim uleeeeeeennnnklava: klava:

kızlar bugün umutsuzel ile reyhan ın test günü değil mi? ghören oldu mu bugün onları?

umutsuzel kanaması olduğu için reyhanda dondurulmuşların tutacağına inanmadığı için çok moralsizlerdi.inşallah pozitif sonuçlarla dönerler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagol canlarim iyiki varsiniz
anca sizlerin kelimeleri beni teselli ediyor
bu benim ikinci tedavim birincide hic umudum yoktu kesin yoktu diyordum zatende dikkat etmedim
normal davrandim
ama bunda cok dikkat ediyorum
yemek bile yapmiyorum
arada disari ciktim dolastim o kadar
insallah hayirli haberler aliriz hepimiz

ama daha önce seninle anlaşmıştık ya sen 9. gün ben de 10. gün son kez yapacaktık :dance: sözümü tutmak için yaptım başka bir amacım yoktu... bir daha da yapmıycam zaten :sm_confused:

ama daha önce seninle anlaşmıştık ya sen 9. gün ben de 10. gün son kez yapacaktık :dance: sözümü tutmak için yaptım başka bir amacım yoktu... bir daha da yapmıycam zaten :sm_confused:

doğru ya yapmıştık öyle saçma bir anlaşma.ilaçların etkisinden bütün bu yaptıklarımız bozuyor bu progesteron bizi.yoksa bizler öyle gününden önce test yapıp moralimizi bozacak kadar saf insanlar değiliz.biz suçsuzuz hakim bey bütün suç aldığımız ilaçların sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kıslar dün bi arkadaşım 10.günüydü idrar yaptı iki çizgi çıktı hamilemidir sizce 2.denemesi bu üstelik .. kan testine gitti ama çok meraklandım inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…