15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

evet canım hemen belirmiş ilki belirirken inşallah darısı sizlere bizleree

hana kanda baktırmak için 18 ini bekleyecekmisin? ben yarın kanda baktırmayı düşünüyorum.birde şeyi soracağım sana adet günün geldimi seninde? benim 28 günlük periyotta 2 gün önce olmam gerekiyordu.acaba bu iyiye işaret mi?yoksa ilaçlardan mı olmuyoruz adet?

canım ben 18 ini beklemiycem ya yarın ya da c.tesi günü yaptırırım..benim regl günüm normalde bugün veya yarın... ama senin 2 gün geçmiş bence bu iyiye işaret hernekadar ilaçların etkisinin olduğunu gözönüne alsak da yine de adet olmaman bence iyi bişey...sen ne zaman yaptıracaksın test?

bende yarın yaptırmayı düşünüyorum canım.zaten jelim yarın bitiyor sonuç iyi çıkarsa yenisini yazdırırım yok çıkmazsa yapacak birşey kalmıyor zaten.....yanlız ben gününden 1 gün önce baktırmış olacağım yarın.sen yarında baktırsan da 18 inde mutlaka yinele canım

tamam canım ...ya inşallah bir mucize olur da pozitif olur sonucum...hepimizin ki pozitif olsun inşallah..

inşallah canım.inan burdaki herbir kişiye o kadar alıştımki alınan sonuçlara sanki kendiminki kadar seviniyor yada üzülüyorum.inşallah herkezinki pozitif çıkarda buraları halayla yıkarızzzzzzz:teytey::teytey::teytey:

senin avatarındaki gibi şirin mi şirin bir kızın olsun inşallah kaydirigubbakcemile3

olsun tabii de senin oğluşuna vereyim güzeller güzeli kızımı diii miiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

fena mı olur ver tabi kaydirigubbakcemile5 söz kaynanalık yapmam ona hiç çünkü onun yolunu da oğlum kadar bekledim kıyamam ona...kaydirigubbakcemile3

fena mı olur ver tabi kaydirigubbakcemile5 söz kaynanalık yapmam ona hiç çünkü onun yolunu da oğlum kadar bekledim kıyamam ona...kaydirigubbakcemile3

bak şimdi görüyon mu annesinin gönlünü çaldın gitti.verdim gitti kızçemi sana yaaaa.ama bak sana diyorum damadımda sana benziyecek di mi ona göre yaniiiiiiiii

23 Nisanda hastalandım, 24 nisanda tedavim basladı. 4 mayısda toplama, 7 mayıs da transfer...

okuyorum da herkes idrar testi ile kafayı bozmus kafamçokkarıştı

kızlar 19 mayıs test günü olup bugunlerde idrar testı yaptıran varmı, bende dün dayanamadım cunku yaptım ama negatif cıktı, internette zaten bu gunlerde idrar da cıkmaz yazıyo ama pozitif cıkan varmı?

Son düzenleme:
mrb kızlar burdan hepınızı takıp edıyorum.ınsallah hepınızın testı posıtıf olur
bende 1.denememı nısanda yaptırdım ve sonuc negatıf.
2. denememıde hazıranda yaptırmayı dusunuyoruz cok yakınmı olur arası acaba bılmıyorum
lansor laborant oldugunu okudum bende laborantım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…