- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kıslar dün bi arkadaşım 10.günüydü idrar yaptı iki çizgi çıktı hamilemidir sizce 2.denemesi bu üstelik .. kan testine gitti ama çok meraklandım inşallah pozitiftir
evet canım hemen belirmiş ilki belirirken inşallah darısı sizlere bizleree
evet canım hemen belirmiş ilki belirirken inşallah darısı sizlere bizleree
canım ben 18 ini beklemiycem ya yarın ya da c.tesi günü yaptırırım..benim regl günüm normalde bugün veya yarın... ama senin 2 gün geçmiş bence bu iyiye işaret hernekadar ilaçların etkisinin olduğunu gözönüne alsak da yine de adet olmaman bence iyi bişey...sen ne zaman yaptıracaksın test?
bende yarın yaptırmayı düşünüyorum canım.zaten jelim yarın bitiyor sonuç iyi çıkarsa yenisini yazdırırım yok çıkmazsa yapacak birşey kalmıyor zaten.....yanlız ben gününden 1 gün önce baktırmış olacağım yarın.sen yarında baktırsan da 18 inde mutlaka yinele canım
inşallah canım.inan burdaki herbir kişiye o kadar alıştımki alınan sonuçlara sanki kendiminki kadar seviniyor yada üzülüyorum.inşallah herkezinki pozitif çıkarda buraları halayla yıkarızzzzzzz:teytey::teytey::teytey:
senin avatarındaki gibi şirin mi şirin bir kızın olsun inşallah kaydirigubbakcemile3
olsun tabii de senin oğluşuna vereyim güzeller güzeli kızımı diii miiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
slm herkese,
bende 19 mayısta test yaptıracagım.....
umarım hersey gönlümüzce olur....
fena mı olur ver tabi kaydirigubbakcemile5 söz kaynanalık yapmam ona hiç çünkü onun yolunu da oğlum kadar bekledim kıyamam ona...kaydirigubbakcemile3
slm herkese,
bende 19 mayısta test yaptıracagım.....
umarım hersey gönlümüzce olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?