- Konu Sahibi banaderlerelif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim ama normaldir bugün 13.gunun mu? Ben 13.gun yaptığım testte zor goruyodum buraya da atmıştım goremedim demişlerdi.. iki gün sonra netleşir canım bekleSabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyor
12.gün canım prodoctor da yaptım aynı anda o da çok çok silik ama güvenmiyorum onadaGöremedim ama normaldir bugün 13.gunun mu? Ben 13.gun yaptığım testte zor goruyodum buraya da atmıştım goremedim demişlerdi.. iki gün sonra netleşir canım bekle![]()
Pek sanmıyorum bakalım kısmet canımBugün bende gideyim. Kan vereyim diyordum testte negatif görünce hevesim kaçtı.
İnşallah seninki pozitif doner
Canım bence sen pozitif olduğuna kendini inandıramıyorsun. Yarından sonra dahada belirgin olmaya başlar çizgiler. Valla sizleri gördükçe benimde test yapasım geliyor. Bugün çaylamadan sonraki 7. Gün iki gün daha sabredip yapıcam bende.12.gün canım prodoctor da yaptım aynı anda o da çok çok silik ama güvenmiyorum onada
Evet canım görünüyor adet e kaç gün kaldı ya da geçtiBnmde böyle ılk 7 dakikada çıktı Efekle netlestirdim
Düzensiz oluyorum cnm ben ama en geç 1 mayısa kadar olmam lazımEvet canım görünüyor adet e kaç gün kaldı ya da geçti
Prodoctor u da atsana canım kasetlerde tam belli degilPek sanmıyorum bakalım kısmet canım
aslında prodoctor hassas sanırım ondan herkese pozitif çıkartıyor tüm testlerin bir beta algısı var en düşüğü bile algiliyor sanırım prodoctor. erken yapmışsin testi iki güne yenilersin yine canım bence var sende.12.gün canım prodoctor da yaptım aynı anda o da çok çok silik ama güvenmiyorum onada
Hevesini kırmak istemem ama efektli olunca negatif olmustu benim canım.. Gözle görülüyorsa vardır. Ama benim zar zor ışıl tutunca fln görüp efektle belirgimleştirmiştim bariz çizgi cıkmıstı ama negatifBnmde böyle ılk 7 dakikada çıktı Efekle netlestirdim
Öyle mi düyosun ya bugün çatlamadan sonra 10.gün..belirti de yok. Kimisi 11.gün çok silik görmüşDaha var. Pozitif düşünün![]()
Gözle görülüyor cnm Buda dünkü yaptığım erken test Novacheck markasıHevesini kırmak istemem ama efektli olunca negatif olmustu benim canım.. Gözle görülüyorsa vardır. Ama benim zar zor ışıl tutunca fln görüp efektle belirgimleştirmiştim bariz çizgi cıkmıstı ama negatif![]()
Buda efektsız haliHevesini kırmak istemem ama efektli olunca negatif olmustu benim canım.. Gözle görülüyorsa vardır. Ama benim zar zor ışıl tutunca fln görüp efektle belirgimleştirmiştim bariz çizgi cıkmıstı ama negatif![]()
Keşke nerde o günleraslında prodoctor hassas sanırım ondan herkese pozitif çıkartıyor tüm testlerin bir beta algısı var en düşüğü bile algiliyor sanırım prodoctor. erken yapmışsin testi iki güne yenilersin yine canım bence var sende.
Şu an okuldayım yanımda deil ama o da fotoda çıkmazProdoctor u da atsana canım kasetlerde tam belli degil
Ayy yoksa niye silik çizgi çıksın kız bu kadar karamsar olmaKeşke nerde o günler
Seninki görünüyor yaBuda efektsız hali
Nebilim canım yalancı pozitif çok görünce güvenemiyor insanAyy yoksa niye silik çizgi çıksın kız bu kadar karamsar olma![]()